Inlägg från: Trollia |Visa alla inlägg
  • Trollia

    JUNI 2010

    Vi ska troligtvis gifta oss i juni, siktar in oss på den 5 juni men har ej bokat varken kyrka eller lokal ännu..håller just nu på att beställa klänning från kina..vi har alltså inte kommit långt alls..

  • Trollia

    April 99 skrev 2009-10-07 14:34:39 följande:


    är det någon mer än jag som inte nästan är klar med inbjudningdkorten, inte bokat festlokal eller äns vet vilken typ av klänning man vill ha? känns som ALLA andra hinner fixa så mycket, någon mer som "är lite efter/inte så långt före" räck upp en hand och säger JA!!!
    Jag känner mig ungefär i samma stadie som dig, det mesta är bara funderingar ännu..vi har pratat på vilket datum det ska vara men ej kikat på lokal eller bokat präst..vet inte säkert om vi ska ha ett kyrkligt bröllop eller ett utomhus..enda jag gjort säkert är att ha beställt klänningen från Kina..
  • Trollia
    MallaA skrev 2009-10-09 18:20:27 följande:
    Hej!Vad tråkigt med er festlokal :( Jag hade nog gjort som Tausen skriver, bokat något annat. Ett sort lycka till till er.Mina skor har jag köpt på Pernillas brudbutik www.pernillasbrudbutik.se/butik/ Där kan man designa sina skor som man vill ha dem (färg, klackhöjd, sula och hur de ska se ut fram och bak) Jag var lite orolig över storleken, men min vanliga storlek passar perfekt. Skorna är riktigt sköna.Jag och min älskling har även bokat rum för bröllopsnatten. Det blir ett jätte mysigt hotell som jag blev tipsad om här. Skönt att ha det fixat. Hur gör ni andra med bröllopsnatten?
    Ja dina skor var verkligen jättefina men jag har ju beställt min klänning med extra längd för skorna så får vänta tills den har anlänt så får man se vad för skor man ska ha.
  • Trollia
    gumzan skrev 2009-10-10 21:27:44 följande:
    Trollia!Varifrån beställde du din klänning?
    Köpt den på ebay, väntar på att den ska bli färdig tillverkad nu o skickad till mig från Kina..kan ge dig länken om du är intresserad...?
  • Trollia

    Gumzan: Men du kanske redan bestämt dig o köpt klänning eller?

  • Trollia
    gumzan skrev 2009-10-11 12:09:44 följande:
    njae kanske kanske inte!! jag trodde inte att jag var kräsen men ändå har jag så svårt att hitta "dröm" klänning, bukett, håruppsättning osvHar kollat in denna www.landybridal.com/Product/Pro3119.htmlmen jag vet inte , denna är inte för stor, och prinsessig eller ah jag vet inte helt enkelt..
    Ok, du ska ju köra på den du gillar..när jag såg bilden på min klänning var jag helt fast i den...letade vart den fanns ända tills jag hittade säljaren..så du måste ju känna själv vad du tycker...jag ville inte ha allt för mkt princessklänning eller gräddbakelse så därför var jag helnöjd när jag hitta min..samtidigt är jag inte helt 100 heller på att det är rätt..har kikat på andra klänningar med..
  • Trollia

    Tycker inte heller det spelar nån roll kikar in i båda trådarna..

    Jag kanske kommer ändra datumet för oss, dels för att jag tror att det är en hel del skolavslutningar kring den 5 juni o dels för att jag inte vet vilken lokal mm det blir ännu..skickade ett mail igår till ansvarig för den lokalen vi velat titta på angående juni nästa år o då gick det tydligen inte att boka alls...pga andra arrangemang så kanske måste se oss om efter en annan lokal..trist..

Svar på tråden JUNI 2010