• perfek­tionis­ta
  Äldre 22 Sep 18:07
  34379 visningar
  21 svar
  21
  34379

  Fransförlängning & mascara

  I två veckor borde du ju kunna hålla en fransförlängning snygg, så det är ju värt att göra det. Tänk på att du aldrig får ha några produkter med olja i när du har fransförlängning.

 • perfek­tionis­ta
  Äldre 26 Sep 11:30
  #6

  Omman tar bort lösfransarna så ska man använda olja, tex babyolja och låta den lösa upp fransarna innan man tar bort dem. Var jätteförsiktig!

 • perfek­tionis­ta
  Äldre 26 Sep 11:46
  #10
  KatjaB skrev 2009-09-26 11:36:26 följande:
  Red Scarlet skrev 2009-09-26 11:32:26 följande:
  nu kan jag ha fel, men de förlänger ju dina fransar genom att sätta förlängning på varje frans, så tätare blir det inte utan bara längre
  Självklart blir fransarna tätare när man gör en fransförlängning. Du sätter lösfransen vid roten på din egen frans, så där blir ju tjockleken två fransar istället för en. Man balanserar inte fast lösfransen ute på tippen av den egna ögonfransen.
 • perfek­tionis­ta
  Äldre 26 Sep 11:52
  #11

  Red Scarlet skrev 2009-09-26 11:39:43 följande:


  Ahaa.. jag har missförstått vad själva grejen var då lite. För till mitt bröllop så fick jag styck-lösögonfransar som placerades ut bara där det var glest och intrycket blev jättefint, men sådana håller bara någon dag. Men jag trodde att det fanns något mer permanent man kunde göra för att fylla ut dem också som typ ramlade av av sig själva efter några veckor. Trodde i vilket fall att jag hört talas om det. Hmm.. för sådär jättemycket längre behöver de ju inte vara för min del Men annars låter det ju smart att förlänga fransarna!
  Joo då, det finns permanentförlängningar som sitter i flera veckor och trillar av tillsamman med din egen frans när den trillar av naturligt, för det gör den. Ögonfransar "lever" bara i några veckor, och sedan byts de ut.

  Det brukar kosta c:a 1000:- första gången, och sedan lite mindre för påfyllning efter några veckor. Man får göra påfyllningar ganska ofta om man vill ha bra resultat, så det är en dyr "livsstil" att hålla sig med permanentförlängningar.

  Ju längre fransar man väljer, desto sämre håller det naturligtvis, och det blir så klart glest längst ut om man låter lösfransarna vara så mycket längre än de egna fransarna som ju inte följer med ända ut till toppen då. Det heter "fransförlängning" men framförallt tycker jag att det är volymen man får av det.
Svar på tråden Fransförlängning & mascara