• fruNils2b

    CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!

    gladaDessie: Grattis till körkortet!

  • fruNils2b

    Så inträffade min första riktiga motivations-kollaps. I lördags kändes det så fruktansvärt tungt så jag bestämde mig för att äta lite grillad kyckling. Jösses så gott det var! Nu känns det bättre igen!

    -11,9 kg på 6 veckor. Det är tom. roligt att klä på sig numer!

  • fruNils2b

    Nikajo: Jag äter också omega 3 varje dag - min mage har varit mycket bättre sedan jag började med det (+linfrön)

  • fruNils2b

    Knyjoy: Jag har ju som sagt egen häst som måste hållas igång ordentligt för att inte bli ett monster. Så stalljobb och ridning ca 5 dagar i veckan. De dagar jag inte rider kör jag powerplate alt. träningscykel.

  • fruNils2b

    Ja, man kan väl se min röda fara som min PT

    Fast jag är hur odisciplinerad med all annan träning, det är eg. bara ridning som jag orkar/vill köra hårt med år efter år. Kanske också för att jag där inte har ligga-kvar-i-soffan-alternativet de dagar jag inte känner för det utan faktiskt just måste. När man väl är igång är det ju allt som oftast härligt!

    Jag är istället grymt imponerad av alla er som hittar disciplin och motivation att hålla igång träning utan någon/något som "tvingar" er de dagar det inte finns någon lust alls... för helt plötsligt blev det två sådana dagar på raken... och sedan tre... osv.

  • fruNils2b

    Det blir bara bättre och bättre Nikajo! Heja dig!

    Det där med aceton-smak - jag har inte känt någon sådan under hela tiden jag kört (6,5 veckor). Endast vid ett fåtal tillfällen har min sambo sagt att jag luktar "lite soppa". Kan det vara så att jag aldrig varit i ketos?

  • fruNils2b

    Nikajo: Nej, har inte testat ketosstickor. Vet inte heller om det där med ketos är så viktigt? Jag menar, jag mår ju bra och går ner i vikt? Varför vill man så gärna hamna i ketos, vad är det jag missar om jag inte är i ketos? (ser att frågan ser lite uppskäftig ut men det är inte så jag menar - har uppriktigt inte riktigt förstått det här med ketos tror jag...)

  • fruNils2b

    Min mage har börjat krångla... Får magknip och den har börjat väsnas och vara allmänt orolig. Är det någon som har upplevt detsamma? Efter nästan 7 veckors ren kur? Är det ett tecken på att det börjar bli dags för upptrappning kanske?

  • fruNils2b

    Jag åt igår. Väldigt moderat visserligen med ett par ägg, skinkskivor, kycklingfilé och sallad sett över hela dagen. Glömde påsarna hemma när jag åkte till Oslo och var ju tvungen att få i mig något. Idag känner jag mig taggad för att köra en vecka till på ren kur. Magen får gnälla bäst den vill! En vecka till klarar den.

  • fruNils2b

    Härligt gladaDessie! Jag har idag gått ner nästan lika mycket, 13,4 kg, på Cambridgekuren! Och jag säger som du, nöjd, men lite till vill jag ner.

  • fruNils2b
    gladaDessie skrev 2009-11-15 11:41:04 följande:
    Tycker det börjar gå så segt nu :(
    Jag har faktiskt upplevet lite tvärtom, mellan -6/7 till -10/11 kg tyckte jag det gick våldsamt sakta. Nu har det rullat på bättre det sista igen.

    Detta är dock sista veckan på ren kur för mig. Till helgen börjar upptrappningen. Lite nervös... :-S
  • fruNils2b

    Här står det still. Har iofs en ganska klassisk vattensamlarvecka iom fröken röd är på besök, men det känns trist ändå. Särskilt när det här är sista veckan på ren kur.

  • fruNils2b

    Tänk vad olika det kan vara - jag tyckte just ren kur var så mycket enklare än kombinerad (som jag testat tidigare). Matsuget försvann mer på ren kur än det har gjort när jag äter om bara så lite.

  • fruNils2b

    Har nu ätit i snart en vecka. Har gått upp lite vattenvikt men måtten har minskat med 1 cm ytterligare så jag känner mig ganska nöjd med det. Har svårt att motivera mig till att äta kombinerat just nu. Så trött på shakerna.

    Fick dock se bilder på mig själv från i måndags igår. Jösses vad liten jag såg ut! Har gått ner från storlek 46 till storlek 40! Det är härligt!

  • fruNils2b

    Nej, naturligtvis inte på en vecka - det hade ju varit något! Sedan starten den 27/9 är det storlekarna har minskat.

  • fruNils2b

    Jag åt också mina soppor lite då jag kom ihåg. Kände aldrig någon direkt hunger så även om jag försökte var det svårt att få till en bra rutin på just tiderna.

    Grönsakssoppan var en favorit under lång tid för mig! Kryddade med lite chili och salladskrydda.

    Tyckte kanske att första dagen var lite jobbig och lite snurrig på förmiddagen andra dagen. Sedan rullade det på tills jag fick en rejäl svacka efter 2 veckor - då var det tungt. Men i det stora hela tycker jag att det gått oväntat bra! Jag tycker det är jobbigare nu, att hålla sig till nyttiga och bra val när jag ska äta vanlig mat.

  • fruNils2b

    Idag är jag tillbaka på vikten jag hade när jag började äta! Härligt! Hoppas att det stabiliserar sig nu, för jag hoppas ju fortsatt på lite viktminskning även om jag äter - ligger runt 1000 kcal om dagen.

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!