Inlägg från: Fru i juli 2010 |Visa alla inlägg
  • Fru i juli 2010

    CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!

    Jag har läst denna tråd lite nu och då... Tänkte att jag ska ge mig tillkänna. Det är så att jag idag är inne på dag 17 på ren kur. Jag trodde aldrig att jag skulle klara så långt, men det går rätt bra... Men nu är jag sugen på mat... Har tänkt att köra ren kur i 21 dagar och kommer göra det, sen är fortsättningen oviss. Kommer nog inte ha gått ner det jag vill då. Men funderar ändå på att börja äta och kanske köra kombinerad kur sen... Mmm jag längtar efter allt just nu... Nåja, njuter av vatten och en kopp te istället och tänker på mitt härliga resultat hittills:)

    Startvikt: 74,1
    Efter en vecka: 70,6
    Efter två veckor: 68,9
    Mitt mål är: 65

    Pepp på er!

  • Fru i juli 2010

    Jag har gått ner 6,6 kg med CB tidigare i höst. Sen tröttnade jag, men nu har jag bestämt mig att gå ner mina sista kg med CB igen. Så imorgon börjar jag med ren kur igen och ska kämpa tills jag når min "drömvikt" på 65 igen. Det är faktiskt bara 4 kg dit! Peppkram till mig och till er alla duktiga!

  • Fru i juli 2010

    Fyller också in en sån här! Är riktigt nöjd med att ha klarat dagen galant! (Ändrade lite i mallen)

    LÄNGD: 169 cm
    ÅLDER: 26 år
    VIKT NU: 69,6 kg
    VIKT START C.K: 74,4 (För sex veckor sen, har kört ren kur i tre veckor och sen vanlig mat i tre veckor... Gick ner till 67.4, men upp 2.2 kg igen)
    REN KUR EL. KOMBINERAD?: Ren
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: 10-21 dagar. Beror på hur det går... Hoppas att 10 dagar räcker.
    SLUTMÅL: 65 eller lite mindre för att kunna gå upp till 65 med vattnet.
    DELMÅL: -
    BELÖNINGAR: Att jag får en snygg kropp, som jag är nöjd med :)
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?: Genom att köra kombinderad kur en vecka
    MOTION: Ska försöka träna som vanligt, dvs 4 pass i veckan... Orkar jag inte, vilket jag troligtvis inte gör kommer jag byta ut pass mot promenader.

    PEPPTALK: "Du är nära målet nu, ge inte upp" "För vem gör du det här?"

  • Fru i juli 2010

    Idag är det dag två för mig! Det fungerar bra! Men å vad jag är sugen idag... Men jag ska klara det! Ketos imorgon kanse? Njuter av mys i soffan med min blivande och en ellet två stora koppar te.

  • Fru i juli 2010

    Jippie, efter två dagar på ren kur (mån och tis) har jag gått från 68.6 till 67.2 :) Yea! Det är väl mest vatten, men roligt ändå :) Målet är nära! KRAM på er!

  • Fru i juli 2010
    knyjoy skrev 2009-11-18 20:28:48 följande:
    Hejja hejja allihopa! Ni är så duktiga!Idag har det blivit några rån och en banan för min del på jobbet, men men... Hoppla ha!
    Går du på ren kur annars? Är ju inte så farligt att äta lite... Bara det inte blir för mycket! Dag tre är avklarad för mig också... Eller finns ju tid att falla dit på något än, men det gör jag inte!

    Peppkram till alla!
  • Fru i juli 2010
    Palette skrev 2009-11-18 21:42:53 följande:
    Fru i juli 2010 skrev 2009-11-18 20:49:48 följande:
    Jag funderar hur ni resonerar med vad som går att äta "lite" av gällande renkur. Jag är så enormt sugen på tonfisk och vad jag vet är de mestadels protein eller snarare bara. Men jag vet inte hur mycket de "förstör"? vad tror ni?:)Tack och lycka till allihopa:)
    Tonfisk är ju en bra sak att vara sugen på, lika så keso, kyckling, makrill och ägg... Jag tror visst att du kan äta det om du vill... men ta inte så mycket isåfall... Det kanske gör att du kommer ur ketos, men den kan du ju komma in i igen.
    Jag har märkt att jag kom i ketos snabbare andra gången jag kör ren kur... Jag skulle gärna äta lite, men äter jag lite vet jag att jag kommer äta mer och mer och falla in i ett dåligt mönster, och jag vet att jag ser mer resultat på ren kur, det sporrar mig... och jag vet att jag senare kommer få äta, detta är ju bara under en liten del av mitt liv. Är vi inte värda att känna oss nöjda med oss själva efteråt :)
    Sov gott med er alla härliga kämpare! Imorgon är en ny dag utan sug:)
  • Fru i juli 2010

    Jag har ätit mat i helgen, det blev så!
    Men ändå har har idag ett fint minus på 2,4 kg (förra måndagen 69,6, nu 67,2) Dock visade fredagen på 66,4... Men snart är jag där igen! Nu kör jag ren kur må-fr och äter i helgen igen! Det är inte optimalt, men det är det som fungerar för mig nu!
    Kram på er alla!

  • Fru i juli 2010

    Jaha, från och med idag blir det ren kur igen! Jag kommer köra tills vågen visar 65.0! Sen tänker jag trappa upp och lägga ifrån mig CB över jul och nyår! Sen vet man ju aldrig om jag behöver köra en kur igen i vår! Troligtvis! Pepp på er alla!

  • Fru i juli 2010
    MsMinelli skrev 2009-12-01 15:43:19 följande:
    Hej alla grymma!Min första dag på CB avslutades på ett mycket otrevligt sätt - med att min mage inte tålde sopporna! Låg däckad på toagolvet hela natten och har efter det beslutat att låta soppbantandet vara... Väldigt trist, men men...Om någon vill ha mina resterande 27 påsar plus mintpastiller lite billigare än i affären är det bara att inboxa mig!LYCKA TILL önskar jag er alla!
    Vad är det för smaker på påsarna? Jag är bara intresserad av kakao - det enda jag klarar av...
    Bra val att avsluta när det inte passade dig... Hoppas du mår bättre nu!
  • Fru i juli 2010

    Grymt! Vågen visade 65,5 imorse! Mitt mål är ju 65 så jag är nära nu! Underbart! :)

  • Fru i juli 2010

    Ja det vet jag att jag antagligen kommer göra! Gick upp ett kg förra gången! Så jag hoppas på ungefär lite, inte mer iaf :)

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!