• Palette

    CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!

    Hej!
    Har kikat in er tråd ett tag nu och känner att de vore kul att få vara med:) Påbörjar tredje veckan idag. Har trots lite småfusk lyckas med -5 kg.Blev väldigt peppad av att inse att de är fler som sliter så nu tänkte jag försöka dela med mig av mina erfarenheter och ta del av era:)

    LÄNGD:178
    ÅLDER:20
    MAX VIKT:94
    VIKT START C.K:94
    REN KUR EL. KOMBINERAD?: Ren
    HUR LÄNGE GÅR DU PÅ KUR?: 8 veckor till en börja
    SLUTMÅL:75
    DELMÅL:84
    BELÖNINGAR: Vad som faller inom rimliga gränser
    HUR SKA DU TRAPPA UPP?:
    MOTION:En ny start utan bonuskilon:)

  • Palette
    MsMinelli skrev 2009-11-17 13:20:31 följande:
    För övrigt: tror ni att jag lyckas gå ner 7 kilo på 23 dagar? *hoppas hoppas*Grattis till alla fina resultat också!
    Det är absolut möjligt, de är så klart individuellt. Själv har jag gått ned 5kg på 2 veckor (Detta trots lite småfusk)
    Så bestämmer du dig och ger de hela en knuff i rätt riktning med motion:)Borde de inte vara en omöjlighet.

    Va kul att få gå på nobelfesten:)

    Lycka till!
  • Palette

    Fru i juli 2010 skrev 2009-11-18 20:49:48 följande:


    Går du på ren kur annars? Är ju inte så farligt att äta lite... Bara det inte blir för mycket! Dag tre är avklarad för mig också... Eller finns ju tid att falla dit på något än, men det gör jag inte! Peppkram till alla!
    Jag funderar hur ni resonerar med vad som går att äta "lite" av gällande renkur. Jag är så enormt sugen på tonfisk och vad jag vet är de mestadels protein eller snarare bara. Men jag vet inte hur mycket de "förstör"? vad tror ni?:)
    Tack och lycka till allihopa:)
  • Palette

    Okej, Tack så mycket. Jag ska försöka att låta bli, men de är så himla svårt:) Men men de kanske är lika bra att bita ihop, de kommer nog att kännas bäst i slutet om man låter bli:)

  • Palette
    knyjoy skrev 2009-11-20 14:52:04 följande:
    Själv sitter jag och bara är supersugen på allt, brukar sysselsätta mig för att komma bort från det. Men jag orkar ju inte idag! :(
    Det blir bara bättre, men de känns tungt när man sitter där och blir sugen på något. Jag brukar promenera och köpa en tidning eller något annat att driva lite tid på och sen lite Te på de:)

    Trevlig helg alla kämpar!

    Nu ska jag smyga mig iväg på fest och delta på CB sättet:) Delta, ta ett glas vatten och njuta av stämningen. Avrunda tidigt och vara pigg nästkommande dag :)
  • Palette
    knyjoy skrev 2009-11-20 17:07:11 följande:
    Palette: Jo jag vet ju det, därför kämpar jag stenhårt... men alltså det känns som att jag är på avvänjning på riktigt. Det känns som att min kropp håller på att detoxa sig ordentligt. Jag är totalt orkeslös och jag bävar verkligen inför imorgon då idag bara är dag 2(!!). Nu kommer en vän över på en kopp te iaf, kanske piggnar jag till lite då... Men mitt huvud tycker verkligen inte om mig.Minns verkligen inte att jag mådde så här dåligt sist :S Men det är ju förkylningstider också...
    Jag håller tummarna för dig och om det är någon tröst så blev allting mycket bättre efter första veckan, trots förkylningstider:)

    Imorn på börjar jag min 4:e vecka med CB, och tycker att det känns helt okej. Ska väga mig ikväll(försöker att bara göra de en gång i veckan) Kommer bli tokspännande att de vad denna vecka har att erbjuda. Har dock jämfört lite mått från starten och nu vilket visade -14 cm runt magen(navelhöjd), detta på endast 21 dagar, vilket känns superbra:) Hoppas verkligen att jag får se en bra siffra på vågen idag.

    Ha en bra dag, hoppas de går super bra för er!:)
Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!