• nevergiveup

    CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!

    gah! nu hittade jag tråden! allt bra, CB:are?

    ska börja med CB på måndag, och behöver motivation :D och stöd, hela vägen.

  • nevergiveup

    hej på er!

    jag var här för något år sen. jag minns pentan! en riktig fighter. jag höll på i 2 veckor förra gången bara. men tappade 7 kg på dom veckorna. grymt! sen hände lite tråkigheter & jag orkade inte fokusera på min vikt just då.

    nu, ungefär ett år senare är jag fortf på samma vikt, men känner att jag behöver tappa runt 30-40 kg. jag väger tresiffrigt, men det är ingen som kan gissa de, för det syns inte (som tur är).. vikten har sprungit iväg dom senaste åren, tyvärr. men nu är det dags att ta tag i de, och då behöver man stöd, från andra som går igenom samma sak .. så därför är jag här , åter igen. för jag fick så mycket stöd förra gången :) man blev sjukt peppad!

    hur går de för er alla? läste om naturgodis nånstans ;) äh, man får göra misstag. då lär man sig att inte göra om de ;) man får tänka på att detta är bara för några veckor/månader.. det är inte hela livet. vi kommer va gryyymt snygga när vi väl är vid målet ;]

  • nevergiveup

    hej på er!

    nu är jag igång. dock inte med cambridge. jag kör med modifast istället. det är en del skillnad på smakerna tycker jag, men vafan, jag kämpar på ändå.

    som sagt, dag 1. det var dag 1 i tisdas, onsdas & igår också, men nu tänkte jag att "nu får jag förhelvete skärpa mej och ta tag i skiten" .. så nu sitter jag här, med huvudvärk & en tom mage.

    ska dricka 3 shakes om dagen (man ska dricka 4 i modifast) men jag byter ut en shake mot en frukt. tänkte att droppa i en liten droppe fun light saft i vattnet jag dricker vatten.. förmodligen försvinner suget efter att häva i mej en påse chips eller en pizza då. jag vet hur jag funkar. och jag har svårt att dricka vanligt vatten.. jag har levt på coca cola & burn i flera år. tragiskt nog. inte så konstigt att man väger en del i överflöd :P

    köpt sockerfria tuggummin också. måste ha lite tuggmotstånd förutom frukten. men som sagt, detta gör ju att jag ändå kommer gå ner i vikt. men som sagt... det är jävligt jobbigt, iallafall dom första dagarna :\ jag vill ha pizza!!!!!!!!!!!

  • nevergiveup

    KÄMPA PÅ!

    jag har beställt hem cambrigde nu istället. bästa :) så väntar med att börja tills jag fått hem de :) blir så peppad när jag ser er kämpa!

  • nevergiveup

    Hej på er, fighters!

    Jag höll på med CB men jag mådde jättedåligt, så jag ska nu sälja soppor för 13 dagar.. och undrar såklart om ni är intresserade att köpa lite billigare från mig :) vore bäst om ni köpte alla soppor jag har :)

    Jag har:

    3 jordgubb.
    4 grönsakssoppa
    1 cappushino
    6 kycklingsoppa
    8 svampsoppa
    3 kakao
    3 kakaomint
    4 banan
    8 vanilj

    så hör gärna av er så fort som möjligt. säljer alla för 550 + porto.

    KRAAM PÅ ER!

Svar på tråden CAMBRIDGE kuren - tråd 15. Alla nya och gamla se hit!!