April 2010 del 3
Ja vi har varit i
katrineholm
nyköping
göteborg
finns säkert fler ställen.
Ja vi har varit i
katrineholm
nyköping
göteborg
finns säkert fler ställen.
sitter och funderar på vad man ska ha för mat på buffén, och hur många olika rätter man behöver ha för att det ska se fint och kännas lite lyxigt..
Det som jag vet att vi ska ha är detta:
*fruktfat
*Bröd och ost
*kallskuret (skinka,kycklingspett)
*3 olika sallader (2 baserad på pasta, och en grönsallad)
*3 olika såser (tzatziki + 2 andra såser)
* minipajer (2 olika sorter)
Men vad ska man ha mer ????
Ska man ha något mer ?????
jag tar jättegärna det receptet,,, du kan maila mig eller inboxa mig det.. Vilket som passar dig bäst.
min mail är samma som jag har här pandis_81@hotmail.com
Minipajerna kommer vara varma, dom kommer vi värma i ugnen som är i lokalen i ett par minuter så att dom blir varma (ljumna)
Men receptet tar jag gärna.. Tack snälla. Och 2 dagar innan passar ju jättebra
vi betalar 4000 kr men då är det med hyra av porslin och glas. Fick reda på idag att att vi kommer kunna hyra vinglas och champagneglas. Så det är skönt då slipper vi köpa glas till serveringen. Och diskning och städning av lokal ingår också.
Det är i centrala Linköping så jag tycker inte det är så farligt ändå. Det är ju det som kostar hos oss och så mat, dryck. Men det andra har blivit billigt. Något måste man ju lägga pengar på.
ja det ingår..
tack snälla ska bli väldigt spännande, kanske något som man kan prova redan i helgen.
ÅÅÅÅÅÅÅ tack
Det ska jag skriva av direkt.
Det låter verkligen jättegott och så bra när man kan göra det dagen före och att det ska serveras kallt
Tack snälla
vad har ni räknat med att erat bröllop kommer att kosta.??? lokalen kommer väl kosta en hel del om det är så mycket saker som ingår.. meze m.m
Klart ni måste äta något under dagen och kvällen. Går ju inte festa på tom mage??
Vi kommer att bli ca 50 personer, eller ja det beror ju på hur många som tackar ja.
Och vi har en budget på max 20 000 kronor som vi kommer att kunna följa väldigt bra osm det känns just nu.
Vi kommer att ha buffe som vi lagar själva..
Så har ni bra tips så är jag i fullt behov av inspiration..
tack det var ju en bra ide du kom med.
Det ska jag genast gå in och kolla på.