• pandis­81
    Äldre 12 Sep 20:08
    41838 visningar
    239 svar
    239
    41838

    April 2010 del 3

    Ja då var det dags för en ny tråd där vi fortsätter vår resa mot dagen D.

    Del 3.

  • Svar på tråden April 2010 del 3
  • Shiosa­n
    Äldre 2 Nov 14:30

    luckyy: När du skriver så, så ångrar jag ju mitt O.S.A. datum haha.....jaja, 1 ½ månad borde räcka! Vilket datum var det ni skulle gifta er?
    Angående klänning så blev jag helt kär i en kina klänning (se mitt galleri) men det var så krångligt att beställa och så hittade jag en annan fin! Så det blir till att köpa, ska beställa den ikväll. Hur gör du?

  • Shiosa­n
    Äldre 2 Nov 14:31

    Luckyy: Oj, sorry är helt snurrig....vi hade ju samma datum, haha glöm frågan om datum....hehe

  • Luckyy
    Äldre 2 Nov 18:03

    ja har ingen aning med klänningen. vi ska kolla hur mycket det går på o hyra en.. har inte ens den blekaste vad det kan ligga på.. om det går på ungefär lika mycket som o köpa en så köper ja istället. har med varit inne på o beställa en kinaklänning men är rädd att det blir helt fel i storlek o allt.
    ja tänkte ta samma osa datum som dej men kände att jag ändå ville veta det lite tidigare annars blir jag bara stressad när vi ska beställa maten..
    vad kör ni på för mat?

  • Shiosa­n
    Äldre 2 Nov 18:41

    jag har hittat jätte fina klänningar mellan 2000-4000 kr, då känns det onödigt att hyra för ungefär samma pengar tycker jag! :)

    Vi hittade en buffe hos en cateringfirma som vi tänkte beställa, men precis innan vi pratade med dem så erbjöd sig min faster att laga samma mat åt oss :)
    - Sesam-& soyamarinerad kycklingfilé*
    - Smördegsinbakad lax m spenat & färskost
    - Kycklingspett gremolata(2st marinerad i citron, persilja & vitlök)
    - Krämig potatisgratäng med vitlök*
    - Matig curry- & grönsakscouscous

    Ni då?

  • Vanya
    Äldre 6 Nov 13:58

    Hej chenda

    Jag har oxå varit borta galet länge från siten men hoppas ha tid att lägga på planeringen och på att hålla lite kontakt men er tjejer.

    Jag ska ge min tärna ett par örhängen

    Nu ska jag sätta mig och formulera inbjudningar.

  • EåN201­0
    Äldre 6 Nov 16:52

    Så du ska ge en present till alla som hjälper till eller bara tärnan??
    hur gör ni andra har själv börjat fundera på de...

  • fruMe
    Äldre 10 Nov 12:15

    Hej hej! Får man hänga på er här? Jag har idag ringt och bokat tid för vigsel den 10:e april! Vi ska vigas borgerligt i rådhuset med föräldrar och syskon + respektive närvarande. Därefter tänker vi på kvällen ha bröllopsmiddag på en fin gammal restaurang, dit vi även bjuder faster, moster m resp och en del kompisar. Vi kommer att bli ca 30 per på middagen.

    Vi är "sist ut" av våra vänner att gifta oss och har varit på ganska många bröllop de senaste åren. Det vi "lärt oss" av alla de här jättefina, påkostade bröllopen är att "DET ÄR INTE VI", vi vill ha det litet, intimt med bara våra närmsta. Vi har två små barn och nyköpt hus, så vi kommer istället att göra en långresa direkt efter bröllopet.

    Ska bli kul att följas åt, har inte hunnit läsa igenpom tråden, men ska ta mig tid till det! Antar att vi ligger ganska rejält efter i planeringen jämfört med er andra!!!! Vi har som sagt bokat vigseldatum och ja, förresten, RINGEN är beställd sedan en tid tillbaka, men inte hämtad än, får göra det i dagarna!!!!
    NU JÄKLAR SKA DET PLANERAS BRÖLLOP!!! TJOHOOO!!!!!

  • EåN201­0
    Äldre 10 Nov 13:02

    FruMe: välkommen!!! alla här har kommit olika långt... men så långt efter tror jag inte att du ligger... det är ju 5 månader idag!!! FIRAR!!!
    jag ska oxå gifta mig den 10...

  • EåN201­0
    Äldre 14 Nov 20:25

    Hej hej... vad tysta alla är här..
    tänkte bara säga var till västerås å köpte våra inbjudningskort i veckan och när jag kom hem så sa killen att HAN tyckte att vi skulle lämna in dem å få dem snyggt gjorda... äntligen en egen vilja från den sidan!! jippi!! så nu har vi lämnat bort dem får hem dem nån gång innan månaden slut ska in nästa vecka och få se lite förslag... jag är så glad att de börjar rulla på nu igen..

  • Luckyy
    Äldre 15 Nov 15:40

    nu har ja med fått hem inbjudningskorten. men min sambo tycker att det är för tidigt o skicka ut dom så vi ska göra det i början på januari. men nu har det stått still i planeringen. har ju köpt ringar ioförsig.:)

Svar på tråden April 2010 del 3