• molnis
  Äldre 19 sep 11:08
  30582 visningar
  239 svar
  Inlägg från molnis Visa alla inlägg
  239
  30582

  April 2010 del 3

  Fullt upp på jobb å annat just nu så väldigt lite bröllopsgrejer. Men har hittat hit i alla fall=)

  Min kille är ioförsej på svensexa idag så de är ju lite bröllop men ej vårt=)

 • molnis
  Äldre 25 sep 19:08
  #20
  Nicossambo skrev 2009-09-24 17:27:49 följande:
  Jag hänger också på denna tråd vi gifter oss den 17 april 2010.Jag har bestllt vårt material till våra inbjudningskort trodde att jag skulle fått det till idag men det kommer säker det är bara det att man vill komma igång.En fråga när har ni tänkt skicka era inbjudningskort??
  Kul med ett till par med samma datum!=)
 • molnis
  Äldre 3 okt 16:02
  #57

  Jag skulle sy upp min klänning eftersom jag haft svårt att hitta något jag gillat. Funderade på kina men sedan sa min svågers syster att hon kunde sy den (sytt mycket och utbildad inom nåt sånt). MEN idag ringde hon å sa att hon inte lyckas få till tyllenkjolen så som jag vill. Å kände att det var bättre å säga det direkt för hon kände ej att hon kunde få det bra. (Vilket jag tycker var bra)

  Men detta innebär att det e 6 mån kvar å jag måste hitta klänning!! jag sprang ner på stan direkt å provade en nixa som jag ändå kikat på innan eftersom den är en av de få som e i stil med vad jag vill ha. (överst i mitt galleri nu). Å den är jätte fin å jag testade med lite bredare band å så. Ska tänka på det..blir ju inte det jag tänkt från början... men ska även kolla runt nu å kika på att sy upp i kina.

  Löser sig nog men blir stressad.. Om ni har tips på köänningar i det stuket så tar det tacksamt emot=)

 • molnis
  Äldre 3 okt 16:39
  #59

  Jo men hellst vill jag ha en kombo av de andra klänningarna jag har i mitt galleri.. men typ den här modellen men med jätte tyllig kjol å ett band i midjan..haft en klar bild å nu är jag på ruta 0 igen.

  Men den var fin på..är än så länge den typ den enda jag hittat i en brudbutik som jag äns kan tänka mig. Var en dam som provade festklänningar samtidigt som kom fram å sa att hon bara ville säga att jag var jätte fin i den. Kändes lite bättre=)

  Bor i gbg=)

 • molnis
  Äldre 4 okt 13:57
  #61

  Jo fast nu tror jag att jag testar att sy upp i kina. Ska maila dem idag. Se vad de säger... de syr ju himla många klänningar så borde ha koll. så ska jag testa några fler i butik på tisdag som jag sett på nätet.

  har ni andra klänningarna färdiga föresten?=)

 • molnis
  Äldre 6 okt 23:29
  #64

  Verkar som jag kanske hinner få klänningen innan jul!=) Fått pris osv å sagt att jag vill beställa så hoppas på svar i morgon. Hoppas de kan få till klänningen så jag tänker mig.

 • molnis
  Äldre 7 okt 18:47
  #66

  Så nu är den beställd å betald 2700 med frakt men ev blir det lite extra tullavgifter. Så riktigt bra pris! Hoppas de lyckas få till den nu bara... Men känns bättre nu igen, nu är den på banan igen. Har lagt upp en skiss jag gjort bland mina bilder. La 5 min på den men hoppas att de med hjälp av den å mina andra bilder och texter jag gett dom, förstår vad det är jag vill ha=)

  Ska snart hem från jobb å prova lite bordsdekorationer för har fått tyg till dukar å rosblad. Tyget var ej riktigt som jag tänkt i färg men hyffsat ok så ska se!

 • molnis
  Äldre 13 okt 13:15
  #80

  EåN2010
  vi betalar 16000 tror jag för festlokal + vigsellokal då ingår typ bara bord och stolar + kök. Så är extremt mycket när man ser många andra här på bt. Men försöker hålla ner de andra posterna istället. Det var när vi hitta den här lokalen som vi bestämde att vi skulle gifta oss (hade varit förlovade i 5 år då).
  Men man får ha egen mat och dryck så är ju bra!

  Pandis81: Jag tror maten kan vara kall i april. Pappa fyllde 60 i mars i år och de var liten kall buffé och tänkte inte på att det var kallt ute=). Men man skulle ju kunna värma på minipajerna så dom blir lite varma.
  Jag har ett recept på marienerad kycklingfilé (godast kall) som är enkelt (bara att man får göra den typ 2 dar innan) och väldigt gott som jag gjort till större fester flera gånger. Säg till om de kan vara intressant så ska jag se om jag har det digitalt eller om jag får skriva in det.

 • molnis
  Äldre 14 okt 00:02
  #89

  Bor i Göteborg. Ska kolla upp recepet i morgon pandis!

 • molnis
  Äldre 15 okt 23:26
  #94

  Sesamkyckling 12p

  2kg kycklingfilé

  Lag:
  3 pressade vitlöksklyftor
  2 msk färsk riven ingefära
  5 msk flytande honung
  1 msk sambal oelek
  1 1/2 dl japansk soja (en spec soja ej den "vanliga"
  1 1/2 dl torr scherry
  3 msk sesamfrön
  1 buljongtärning kyckling

  koka detta i 5 min och kyl sedan ner. Kycklingen delas i mindre bitar, det står 4 per filé men kan man ju välja. Lägg kycklinen i den kalla marinaden. låt ligga i kylskåp i 1-2 dygn.

  Lägg kycklingen i långpanna och strö över 3 msk sesamfrön och 1-2 tsk grillkrydda. Ca 25 min i mitten av ugn ca 200 grader. Serveras kall.

  Smakar nästan bäst dagen efter :)

 • molnis
  Äldre 18 okt 13:19

  Vi gifter oss i göteborg, 17 april


  Trasan99 skrev 2009-10-18 09:14:00 följande:
  Shiosan: Vad är det för lokal ni ska ha? Ni andra, hur många av er gifter er i Göteborg? Någon mer än jag som siktar in sig på påskafton (3/4)? Jag börjar få panik över att vi inte har hittat någon bra lokal för ceremoning, har preliminärbokat Malins Skafferi för festen men hittar ingen bra plats för ceremonin i anslutning till det. Men igår hittade jag Nordgården på nätet! Bia BT så klart... Superfint, lagom långt bort och verkar rimligt prismässigt. Har mailat dem, håll tummarna för att det funkar! Vill ju börja göra inbjudningskort snart!
 • molnis
  Äldre 5 dec 23:50

  har varit lite inaktiv (influensa, jobb, å semester) men nu måste man ta tag i allt igen. Klänningen e på g nu, de håller på att sy den nu så får bilder då å då på olika delar som ska godkännas. Väldigt spännande!

  Håller på att jagar ett papper så vi kan få ihop inbjudningarna...men e ledig en del i jul så får bli att fixa dem då i värsta fall. Ska försöka bestämma cateringställe..å band/dj. Ringarna ska beställas så fort jag hinner leta upp vilka storlekar vi ska ha.

  Var fotograf på ett bröllop för några veckor sedan så måste få fixat klart deras bilder med så kan jag fokusera helt på oss själva sedan=)

  Hur går det för er??

 • molnis
  Äldre 8 dec 20:38

  Gjorde ett ryck här så vi har beställt ringarna och bokat band samt bokat in möte med ett cateringsställe vi tycker verkar bra efter jul.

  Hoppas vi får fram vårt sista papper för att kunna göra inbjudningarna, för det känns som det som e prio nu om vi ska skicka dem efter jul. Ska fixa en liten hemsida till det med , med lite info.

  Vill att klänningen ska bli klar så jag får prova dem å se vad som passar till.

  Känns som det är en hel del kvar att fixa och ju mer det närmar sig desto mer hoppas man att det inte något man missat boka. Men blir ju bra..finns ju inga måsten..hindersprövningen kan ju va bra att komma ihåg ioförsej=)

 • molnis
  Äldre 12 dec 17:03

  känns som de e en del var..väntar ju med massa spänning på att min klänning ska bli klar så jag kan börja fundera på smycken osv...om jag har tur kanske jag får hem den i mellandagarna! Sitter å kikar på mina bilder å hoppas att den e lika fin i verkligheten=)

  ska göra alla inbjudningar nu under julen förhoppningsvis.
  göra servetthållare
  placeringskort
  festhäften
  placeringar
  bestämma maten
  åka till tyskland å handla alkohol
  killens väst å plastrong ska hyras/köpas
  å massa annat fix ere som e kvar för oss

  sitter å redigerar bilder från ett bröllop jag fotade. så det är mycket bröllopsfeeling här just nu!

Svar på tråden April 2010 del 3
Logga in
Bli medlem