Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    Bröllop 2010 del8

    Bluebride skrev 2009-09-29 20:09:10 följande:
    det tänkte jag också ha, men vet inte om de blommor då. gifter mig i pingst
    Det är väl lite olika på var någonstans man bor :) Här brukar de blomma runt midsommar, eller lite före. NU sätter jag dit bilden så får ni se på underverket!
  • Bettertogether

    Oh fy! Inatt hade jag världens hemskaste mardröm! Jag drömde att vi glömt att skicka ut inbjudningarna och en timme före vigseln kom jag på att vi inte hade några dekorationer alls, någon brudbukett hade jag inte tänkt på och placeringsskyltarna började jag fixa med nyduschat hår. När gästerna kom hade de alldagliga kläder (shorts och t-skjorta), och min kusin (som ska vara tärna) hade jättesmutsigt hår! ;)

    Finns det någon drömtydare här? ;P

  • Bettertogether
    Bluebride skrev 2009-09-30 17:58:14 följande:
    har du redan börjat drömma? sånt får varje brud när det börjar närma sig, men du har ju ett bra tag kvar, det är bara hjärnspöken
    Börjat??! Sådana har jag lidit av flera månder redan (och t.o.m. m2b också vid enstaka tillfällen ;P)!! :D Äh, men igår läste jag en massa bröllopsböcker för att samla brudbukettsinfo till slutarbetet, kanske det kommer därifrån :P
  • Bettertogether

    Och vi har börjat fundera på helt andra bordsdekorationer än de vi från början hade tänkt :P Det blir väldigt snyggt faktiskt!

  • Bettertogether

    Vad tänkte ni ha för dekoration i kyrkan sedan? :) Har ni tänkt på det ännu?

    Jag har en liten idé om bladlösa små björkar framme vid altaret, där det hänger hjärtan i lite olika storlekar, plus eventuellt lite blommor i provrör eller plastbehållare. :)

  • Bettertogether
    Blivandefrueriksson skrev 2009-10-10 12:22:46 följande:
    Kyrkorna brukar ha vaser som de vill att man använder, är nog olika från kyrka till kyrka. Men kolla vad du får göra i den kyrkan ni ska gifta er i.
    Ja, men de är ju oftast riktigt fula! :P Och jag vet att många har någon form av egna dekorationer (förr hade man ju en båge framme vid altaret över brudparet) som de sedan tar med till festplatsen.

    Visst är kyrkan fin i sig (och vår kyrka har massa ljusstakar överallt och målningar i taket), men för att få det lilla extra kan man ju göra nånting eget. :)
  • Bettertogether
    KatjaB skrev 2009-10-10 20:40:21 följande:
    Det är ju så himla fint med blomsterdekorerade kyrkor, men efter att ha bläddrat lite i diverse bröllopstidningar så undrar jag hur stor budget folk har, för det är ju inte direkt gratis med mängder av blommor, och att ha det för vigseln som tar 30-40 minuter kan kännas som en lite onödig post. Men visst är det fint!
    Men man kan ju ta med sig dem till festen sen och dekorera där brudparet sitter :) (ifall man har egna vaser och dylikt... vaser brukar man få låna/hyra vid blomaffären om man har tur).
  • Bettertogether

    Vi skickade efter servetter från IKEA med en bekant, och nu meddelande hon att hon köpt dem och att jag får hämta dem! ^^ Ännu en sak ur världen! :D

  • Bettertogether
    majsan801 skrev 2009-10-13 10:22:06 följande:
    Vilka servetter är det? Har Ikea några bra servetter som man kan ha på bröllop, tänkte mig lite tjockare i kvalité?
    FANTASTISK, heter de... och de är sånadär normaltjocka i 3 lager.
    Har bara länken till den finska katalogen, men samma finns i svenska (orkar bara inte leta efter den ;) )
    www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30128605
Svar på tråden Bröllop 2010 del8