Inlägg från: Bettertogether |Visa alla inlägg
  • Bettertogether

    Bröllop 2010 del8

    KatjaB skrev 2009-09-20 09:16:54 följande:
    mrs muffin: nej, vi har en pappersskärare från claes ohlsson. En billig sak som inte kostade mer än 150 kr.. har köpt den tidigare men den är jättebra, ska ju göra festprogram och allt möjligt så den lär ju bli använd rätt mycket. Lade in ett kort på hur våra ser ut, dock så är det taget med mobil så det är rätt suddigt.
    En sån pappersskärare har jag också! Underbar sak! Jag brukar använda den till att skära foton jag har beställt då jag sätter in dem i fotoalbumet.
  • Bettertogether

    Igår var vi och tittade på stället vi ska ha festen på... Vi har varit på många bröllop där, så vi visste redan hur det såg ut, men vi kollade upp köket och köksredskap och sånt. En glad överraskning var definitivt att det finns champagneglas på plats att låna!! :D Underbart!

  • Bettertogether

    Här blir det nog tyvärr straxt över 100 gäster... Detta tack vare att både jag och m2b har stora släkten där vi är nära alla (dvs. ingen bortglömd moster och hennes trettiosju barn). Så vi vill helt enkelt bjuda alla i släktena :) Sen har vi bara några vänner vi bjuder.

  • Bettertogether
    MrsMuffin skrev 2009-09-21 19:10:59 följande:
    Angående transport till/från kyrkan använde vi oss av www.bfm.nu Får se om det funkar, vi har iaf bokat en snygg vit sak att åka i....blir nog bra.
    På tal om transport från kyrkan till festplatsen..... :P Är det bara här i Finland man sätter dedär envisa burkarna efter bilen? Och VAD är de bra för? :D Vi började fundera på detdär häromdagen :)
  • Bettertogether

    Var det i denhär tråden någon hade en sorts etikettbok för bröllop? :) Jag minns att jag har läst om en sån i någon tråd? (språket var väldigt gammaldags, och det fanns många etikettregler om allt!

    Jag är nämligen på gång med att samla information för att så smångingom börja skriva på mitt slutarbete, så jag tänkte att det kanske finns lite rolig info om brudbuketter där också?! :)

    Om någon för övrigt har tips på någon bok eller liknande där det finns info om brudbuketter är jag mer än tacksam om ni delar med er! :D

  • Bettertogether
    Bluebride skrev 2009-09-24 15:14:25 följande:
    nu har jag gjort vår bröllopshemsida i den mån jag kan, någon som är nyfiken?
    JAG!!! Och jag skäms inte ens över det ;)
  • Bettertogether

    Är det billigare att köpa knoppalakan än att köpa lakanstyg direkt från en tygaffär?

  • Bettertogether
    Fenixx skrev 2009-09-28 16:32:49 följande:
    Jo igår firade vi våran 6års-dag med! Insåg att nästa gång vi gör det så är vi gifta!
    Det är många gånger det har slagit mej att "nästa gång är jag fru N!"! :D Och varje gång är det lika roligt! Till och med m2bs svåger påpekade att "nästa gång ni kommer på kalas är ni ju nästan gifta!". :D
  • Bettertogether
    Bluebride skrev 2009-09-28 18:11:30 följande:
    nästa jul är vi gifta
    Nästa gång jag har födelsedagskalas är vi gifta! Och dessutom bor vi förhoppningsvis närmare våra släktingar då, så vi kan ha ett riktigt kalas! :)
  • Bettertogether

    Å flickor, flickor... idag hittade jag det perfekta bordsarrangemanget!! :D Eftersom vi gifter oss i Juni blir det naturligtvis liljekonvaljer på borden! :D Jag ska sätta in en bild i galleriet

Svar på tråden Bröllop 2010 del8