• Bluebride

    Bröllop 2010 del8

    maj2010, skulle ha pysslat idag, men jag märker att jag kanske är på väg att bli sjuk, har tätare febertoppar än vanligt. Kanske dags att sätta på sig strumpor, synd att alla mina varma strumpor är bara 1 av just nu, fattar inte vad som händer, äter maskin upp strumporna?

  • Bluebride

    fenixx.. bra, har jag lite fler ideer till min hemsida. Vad skriver ni i tärna och bestmansidorna?

    vad har ni för låt på er sida? vi har vår ingångsmarch

  • Bluebride

    okej fenixx... bra att veta har ju 12 sidor jag måste hitta på ngt. Vi tänkte slå ihop bröllopsfesten även med vårt 30årskalas, då vi båda fyller 30 i början på året.

  • Bluebride

    flitiga ebay shoppare jag har bara den senaste veckan lagt ca 100 bud, men jag har inte vunnit alla och leder inte alla heller. Men nu ska jag lägga ner allt för idag, sovdags och jag ska till öppna förskolan med Aurora imorrn och det börjar 9 och jag är INTE morgonpigg. god natt

  • Bluebride
    pandis81 skrev 2009-09-14 10:36:44 följande:
    ebay har jag faktiskt inte riktigt hittat intresset för. Men jag tror det har med att göra att det inte är en svensk sida och jag känner mig osäker. Jag har köpt väldigt mycket på tradera och BT.Nu har jag hittat våran caketopper äntligen. En med miranda nallar. Det tror jag blir bra. Och ännu en sak som jag kan pricka av. Händer saker varje dag nu.Idag tror jag at jag är fast här. Är hemma med en sjuk dotter. Även om hon är lite pigg och leker så har hon feber. Och då leker hon och jag kan sitta här.
    Jag har en caketopper med mirandanallar, men efter en tjej snodde hela min samling och sålde den på tradera har jag lagt undan de få sakerna jag hade kvar, för jag blir bara less och polisen gör ju inget, fast de snott och sålt våra saker för många hundra kronor. *storböl*
  • Bluebride
    Tausen skrev 2009-09-14 10:43:41 följande:
    Ska boka kyrka idag, 19/6 Vet inte hur vi ska få ihop pengar, tänkte hållla det enkelt och ta hjälp av släkt och vänner. Hoppas klara oss på 15 -20 tusen. Är det helt orealistiskt?
    Det går nog, jag kommer hålla mig på de nivåerna.
  • Bluebride
    Bettertogether skrev 2009-09-14 12:55:38 följande:
    Oj, hur gick det till?
    vi bodde hos dem och när vi flyttade, men vi fick inte med oss allt, för att vi flyttade 50 mil bort så kunde vi inte åka ner en gång till, å när min kille skulle hämta sakerna sa de att hans kusin hämtat allt, han hade hämtat saker, men inte allt, så de har snott mycket och av en som var kompis av henne har jag hört att hon sålt mycket på tradera. Hon har dessutom snott mitt fotoalbum, enda stället med bilder på mig som liten, stor personlig förlust, den har hon väl bara slängt. Blir bara mer och mer ledsen. Pga hennes dumhet, så har jag legat inne på psyket i 3 dagar och jag känner minst 1 gång i månaden att jag känner att jag är på väg att trilla dit igen och att polisen inte gör något, gör saken ännu värre. Vill mörda den tjejen, men det händer inget. De har t o m snott min killes videokamera. *större storböl*
  • Bluebride

    det vet jag inte om de gör. Nä de där två tänker bara på pengar och sex

  • Bluebride
    pandis81 skrev 2009-09-14 13:31:58 följande:
    ja det finns ju tamefan folk till allt..ursäkta ordförrådet men man blir ju så JÄVLA arg när man läser sånt. USCH OCH FY. Jag hoppas inte att det är den som jag har köpt..
    nejdå min ligger på vinden
Svar på tråden Bröllop 2010 del8