Inlägg från: Blivandefrueriksson |Visa alla inlägg
  • Blivandefrueriksson

    Katja gud vad löjligt.

    Jag får kött i och med att pappa är både markägare och jägare. Så jag och min bror får dela på markägar köttet = 1 älgen. sen tar pappa jägar biten och det är = 2 älgen och 3. Så han trodde vi skulle få av hans med. De brukar inte ha några problem med tilldelningen då den görs några månader innan jakten börjar.

    Men går det göra någon kall mat på älgkött? Enda jag vet som skulle va gott är ju rökt rådjur.

    Summer varför fick ni inte ens gifta där överhuvudtaget om ni var beredda på att betala? vad hade de som svar på det?

  • Blivandefrueriksson

    Katja men går tjälknöl äta kall? Rådjur rökt är det bästa jag vet. så gott är det. Så kan man göra en slaga pepparrotssås till, de passar jätte bra ihop..

  • Blivandefrueriksson

    Humlan error järnet..

    Tycker inte man får skriva sånt här inne, sundance och tausen ..

  • Blivandefrueriksson

    sundance är de van serveringspersonal behöver man ju inte ha lika många som ex tonårs tjejer.

    125 kr i timmen låter bra, hade gärna fått det när jag var servitris och serverade på ett bröllop. fick 500 för hela kvällen och då hade jag fått ta ledigt en hel dag bara för att kunna hjälpa dem. Snacka om att jag blev besviken. Obs var där från ca 16 - 01 så många timmar.

  • Blivandefrueriksson

    Måste bara berätta fick igår en vänskapskaka från en kompis till killen. Är en surdegskaka som man sköter i 10 dagar. Så på dag 10 kan man grädda den då är den färdig jäst. Herman kallas den, är att man rör i den och "matar" den dagarna innan. Så gulligt.. Vart lite rörd av en så enkel sak. Dag 9 ska man dela han i 5 delar och ge bort 4 delar till vänner man tycker om.

  • Blivandefrueriksson

    sundance mina körtlar på halsen svullnade upp när jag hade körtelfeber(kyss sjukan) dock hade jag ingen feber. Men var det endå.

    katja buffe brukar väll bli billigare bara just för att man bara har de rätterna och inte någon förrrätt?! eller tänker jag fel?

  • Blivandefrueriksson

    Humlan jag tycker det bara känns bättre och bättre, han växer i mina ögon hela tiden och han gör mig så lycklig och jag känner att han kommer fortsätta göra mig lycklig och det är därför jag vill vara med han livet ut. Jag ser fram emot våra olika steg i livet ihop.

  • Blivandefrueriksson

    KatjaB jag håller med dig, i mitt förra förhållande så skulel vi gifta oss, jag såg det mera som en räddning och trodde det skulle bli bättre. Dock tog jag mitt förnuft till fånga och gjorde slut 4 veckor. Mådde så bra där efter, inget som tyngde mig.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8