Inlägg från: Lyckliga013bruden |Visa alla inlägg
  • Lyckliga013bruden

    Bröllop 2010 del8

    Tack för länkarna!!!
    Kan man måla den vita sugarpasten blå?
    Det är åtvidabergslogga, den är blå med vit kant runt och vita bokstäver i. Skulle vara enkelt om jag kunde måla med karamellfärg och pensel.
    Jag är inte så pysslig och bakar helst typ kladdkakor, sockerkakor som inte krävs så mycket mer än ihop vispning av ingredienserna.


    GrodanoJag2010 skrev 2009-11-17 15:42:51 följande:
    låter mysigt och gott ; - )sugarpaste kan du hitta i många olika online tårtdecor butiker och dessutom så finns det färdig blå sugarpaste. : - ) Vill du gärna färga själv så kan du använda pastafärg. Exempel på butiker: www.tartdecor.se , www.dekoreramera.se , www.kakburken.seHoppas det hjälpte ..
  • Lyckliga013bruden

    börja leta efter ett sånt och hittar du ett innan jul så kan han ju få det i julklapp annars kanske du hittar ett lagom till bröllopet och då är det ju en perfekt morgongåva.

  • Lyckliga013bruden

    limousine ser väl finare ut än vanlig taxi. Borde kanske kolla upp något att åka i hmmm


    pandis81 skrev 2009-11-17 23:56:44 följande:
    Usch har precis kommit hem från jobbet, så satte mig här för att varva ner lite. Jag kom att tänka på en sak. OM nu transport inte löser sig. Ser det dumt ut om man förbokar en taxi..??? kanske en limousine taxi?? kanske kunde vara något. Eller skulle det se väldigt dumt ut??
  • Lyckliga013bruden

    båda klänningarna är väldigt fina!
    Jag gillar klänning nummer 2 lite lite bättre för den ser egen ut på ett bra sätt
    Om du inte redan gjort det kan det vara bra att prova liknande klänningar för att se o du passar bäst i halterneck eller rak skärning. Jag såg mer olik ut än jag trodde jag skulle göra i olika skärningar.


    Sundance skrev 2009-11-18 10:42:25 följande:
    Jag väljer ju mellan två klänningar (finns i mitt galleri) och de kräver helt olika underkläder. Den med halterneck kan jag ha en relativt vanlig halterneck-BH under med genomskinliga axelband så då kan jag handla typ på H&M har jag tänkt men den andra är det lite värre med. Där krävs det nog mer en riktigt bra axelbandslös BH. Jag har faktiskt inte budgeterat med mer än 400 kronor i underkläder, så jag hoppas att jag kan få ihop det.
  • Lyckliga013bruden

    det enklaste vore att måla med blå färg tror jag. Verkar lite väl pyssligt att "klippa ut" vita bokstäver innan jag färgar massan blå. men som tur är har jag till februari och klura ut hur jag ska göra.

  • Lyckliga013bruden

    jag ska också beställa från kina men provade ändå lite olika, för att se hur jag ser ut i v-ringat, rakt, u-ringat, empir stil, "två delad" klänning, axelband som går rakt upp på axeln, halterneck, axelband som ut och rundar axeln på utsidan. mm

    innan jag provade trodde jag att jag skulle vara snygg i en viss typ av klänning men sen när jag började prova insåg jag att var snygg i det jag trodde skulle vara fult och tvärtom.

  • Lyckliga013bruden

    jag har inte smakat pumpernickel men tycker att rostbröd är ganska smaklöst och onödigt.
    Jag skulle gissa att pumpernickel smakar mer.
    Man kan ju alltid köpa en "rulle" och smaka

  • Lyckliga013bruden

    Jag gillar å baka ska göra det när m2b fyller år, ska prova att göra en avancerad tårta med sugarpaste och sånt. jag brukar annars göra enkla tråkiga tårtor, men med spännande smak som kokos och annans
    har endel länkar som kan komma till nytta men jag måste leta lite, hade en som var toppen med olika recept och instruktioner mm

  • Lyckliga013bruden

    jag passar på till hans 30års dag de är februari så det är hyfsat nära. Kanske ger honom något mer, men jag tänkte ha lakrits och citron fyllning i tårtan. Han älskar nämligen citron och lakritskakan jag gör ibland.

    jag vet inte hur jag ska göra tårtan. Det är åtvidabergs ff, loggan är vitt kvinnomärke (eller kopparsymbolen) mörkblå bakgrund och så står det ÅFF i cirkeln.
    formen går ju att fixa om jag gör två tårtor så kan jag skära ut korset från den ena.
    det lutar nog åt att jag köper vit sugarpaste (ej marsipan pga allergier) och sen vore det toppen om jag kunde måla med pensel det som ska vara blått. Men jag vet inte om det kommer funka. Jag hoppas iaf!

Svar på tråden Bröllop 2010 del8