• Sundance

    Bröllop 2010 del8

    Har suttit och tittat på Sunes jul ett par kväller nu. Köpte den till m2b efter att vi kommit att prata om den och mindes hur rolig den var. Men shit vilken sjuk julkalender egentligen. Egentligen ganska dålig. Vissa tråkiga scener är så sjukt långa att allt bara bli så dåligt att det blir så sjukt roligt. Vi har skrattat ihjäl oss och bara suttit och stirrat på varandra. Hur kunde föräldrarna låta oss titta på detta?! Som när Sunes pappa står vid bilen och dörren inte går att få igång... "Helvetes jävla biljävel" Det är ju faan att du alltid ska krångla". Typ . Eller när Håkan hela flera gånger säger "Det här ska du få faan för". Gillar att han hela tiden också säger att han ska skvallra för facket eller att han ska "snacka med facket om det här".

  • Sundance

    Eller hur!!! Love it! Fast jag står ändå för att jag tycker den är sjuk . Tror t ex inte att jag la märke till de gigantiska pungkulorna som Sune ritar på rektorn, på samma sätt när jag var 8 år

  • Sundance

    Vi har en backupp om det regnar. Det där med att fortfarande vara ute, lockar mig inte så mycket. Så om himlen är grå så blir vigseln i källarvalvet på slottet. Kan nog bli mysigt. Inte alls samma typ av vigsel som om det blir utomhus men ändå helt ok. Kommer att be min kompis/bröllopskoordinator att åka dit och arrangera upp om det ska bli inomhus eller utomhus.

  • Sundance

    Oj, en hel del! Vilken charmig liten tös hon verkar vara

    Vi hade tänkt att de som vi tänkt som värdpar skulle ta osa men så läste jag i Ribbings Bröllopsbok att det är de som bjuder in (i vårt fall VI) ska ta hand om OSA. Möjligtvis kunde man lämna över det på en familjemedlem men om man valt att sätta vänner som någon form av värdpar var det ändå inte lämpligt att låta dem ta OSA därför att de ju egentligen var gäster på bröllopet, bara med lite mer ansvar. Ev. låter vi mina föräldrar ta hand om OSA. Nej, usch vad jag tycker det är svårt.

  • Sundance

    Vi ska ju inte ha någon valslåt så jag vet inte riktigt hur man dansar till vår låt. Annars är m2b's kusin gammal tävlingsdansare så han kanske får koriografera något enkelt, för min kära kan inte dansa, men jag kan så det får bli en utmaning för kusinen att fixa något som ser ut som att han för men att jag dansar själv . Dock sa m2b's bästa kompis att om han var tvungen att dansa vals på sitt bröllop så skulle minsann även min m2b va tvungen att göra det.

  • Sundance

    Mailade en tjej som gör bröllopstårtor igår och som verkade vara sjukt duktig men hon skulle ha 55kr/bit! Mycket mer än vad jag räknat med men hon verkade förstå precis hur jag menade och nu funderar jag på om den tårta vi tänkt oss faktiskt kostar så mycket så att jag måste antingen tänka om eller räkna om. Vi har tänkt oss en "stacked" modell, alltså byggd i våningar direkt på varandra, alltså ingen tårtställning. Fyrkantig. Hon sa att det krävs typ brownie-botten för att inte bottnarna ska sjunka ner i varandra och det är ju vad vi tänkt ha. Och så gick det inte med bara mousse för då sjunker den. I övrigt ska tårtan vara enkel. Vit sugarpaste eller marsipan (hon sa att paste blev bäst till vår modell) och bara sidenband runt varje våning. Ska det verkligen behöva bli så dyrt???

  • Sundance

    Frågan är vart man ska vända sig... Svårt att hitta tillverkare på nätet. Det är ju bara de stora som har hemsidor och de är ju så himla dyra.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8