• Sundance

    Jag har inte heller facebook för jag vet hur beroende jag hade blivit . Men det som jag kan tycka är lite trist är att kompisar lägger upp bilder från fester och så som man inte kan kolla på.

  • Sundance
    Lyckliga013bruden skrev 2009-11-23 14:27:20 följande:
    Lagom storlek är när du får plats med all text och information som du vill ha, utan att det ser ihop trängt och plottrigt ut. Bra diplomatiskt svar
    Hmmm... Sant . Fast jag har än sålänge ingen aning om vad jag ska skriva. Har surfat runt en massa för att få inspiration till vad man kan skriva. Vad har ni andra tänkt skriva? Vi vill ha en klassisk text men inte för strikt, om man säger så. Inte som om man bjöd in till till en fredagsmysmiddag men inte som om man bjöd in till Nobelmiddagen heller. Inte för att jag vet vad de skriver i Nobel-inbjudan
  • Sundance

    Men kan du inte skriva texten här då EÅN? Eller i min gästbok. Behöver verkligen tips. Och som sagt... Ni andra får också gärna skriva hur ni har tänkt formulera er.

  • Sundance

    Men något verkar vara galet för jag har försökt lägga upp JPG-filer i flera dagar men det står bara att de inte stöds av BT's server och att de måste vara i formatet JPG. Hallå?!?!?

  • Sundance

    Enkelt men bra. Tack EåN! Snor nog något därifrån.

    Men har ni koll på det här med värdpar. Vad har man värdparet till liksom när det är man själv som bjuder i till bröllopet. Är det de som visar folk tillrätta och så eller? Är det ett stort jobb att vara värdpar? Mycket styr och så...? Vi har nämligen funderat på att ha vår toastmaster och hans fru som värdpar, men vad är det egentligen de ska göra? Enligt Ribbings bok "Bröllopsboken" så är det ju inte de som ska ta emot OSA eller så. Inte heller stå för önskelistan. Vilka har ni satt på att göra det? För det är väl ändå smidigast om önskelistan finns hos de man OSAar till. Så att inte gästerna behöver ringa en person och OSAa och en för att få veta vad vi önskar oss och en tredje för att anmäla om de vill hålla tal.

  • Sundance

    Jag har försökt ett bra tag med att ladda upp bilder men det funkar inte. Men får väl helt enkelt fortsätta försöka. Har hittat en bild på en jättesnygg dekorationsvariant med ett lågt rosarrangemang i mitten av bordet och så fyrkantiga blockljus i olika höjder lite asymetriskt runt omkring. Jättesnyggt! Har ju velat lite kring vad för ljuslyktor jag skulle ha till värmeljusen men nu ska jag nog göra så här istället. Hade velat visa er men det går ju som sagt inte ladda upp. Nu ska jag bara hitta billigaste tänkbara ställe där man kan köpa fyrkantiga blockljus. Ikea eller?

  • Sundance

    En ruin låter underbart! Då håller jag tummarna för bra väder. Eller är där tak? Får hålla tummarna för bra väder på vår dag också för nu blir det ju utomhusvigsel trots allt

Svar på tråden Bröllop 2010 del8