Inlägg från: sarahkka76 |Visa alla inlägg
  • sarahkka76

    Bröllop 2010 del8

    Nu har jag också hittat hit

  • sarahkka76

    Hej tjejer! Det var ett bra tag jag var här sist. Det har varit mycket och bröllopsplaneringen har stått stilla, men nu är vi redo igen. Vi väntar vårt första barn också som ska komma i april, så det blir 3 månader före bröllopet, huga!

    Hur går det för er? Hur långt har ni kommit?

  • sarahkka76

    Lina o Peter: Tack tack det känns jätte roligt eftersom vi har kämpat i 3 år och med ett par missfall i bagaget.
    När gifter ni er? vad är det för typ av lokal ni letar och var?

    KatjaB: tack Ja, ni verkar ha kommit en bit på väg, kul!
    Den möhippan lät inte alls dum

    Bluebride: tack Hur går det för er?

    Bettertogether: det är svårt det där med möhippa tycker jag. Jag vill inte ha ngt festande vet jag och nu när jag är gravid ännu mindre hahaha. Kanske en trevlig middag på ngn favvo restaurant med de närmaste vännerna? Vet inte det låter lite tråkigt kanske med jag har inte kommit så långt med det där än.

    soonArms: välkommen!

    Vi ska försöka boka killens kläder snart, vi ska hyra dem nämligen. Sen ska vi boka provsmakning på tårta på ett av två ställen som vi kan tänka oss beställa ifrån. Och sen behöver jag hitta tyget till dukningen i purpur. Det är iaf det som ska göras före jul.

  • sarahkka76

    bluebride: ja, men då har ni kommit jätte långt! Vad kul! Vet ni vad ni vill ha för tårta?

    sundance: vad kul att det ordnar sig

  • sarahkka76

    bluebride: om ni ska ha flera våningar så kan man ha i olika smaker. Ja, prata med konditorn de vet vad de ska göra.

    vi är tre: hahaha snacka om röta

  • sarahkka76

    Oj vad ni skriver, man hinner inte med!
    Igår var vi och tittade på tyget som vi ska göra löparna av så nu måste jag kolla hur många meter det är och gå och köpa den helt enkelt. Sen är det servetter som jag måste hitta.

  • sarahkka76
    Humlan66 skrev 2009-11-13 10:23:02 följande:
    Ja jag håller med, som det skriva och planeras här så är väl dom flesta bröllopen i det närmaste klara ;) jag har skickat efter prover på omtagen till stolarna i lila, rosa, silvergrå samt svart som ju är våra färger, få se vad som är snyggastVad tycker ni ? Om man har runda bord. kan man ha en färg av vardera vid varje bord ? Det är bara stolarna som får olika band . dukningen blir densamma på alla bord eller ska man duka efter färgen på stolarna ?
    Tycker att båda alternativet låter bra faktiskt. Det är en smaksak så gör en provning och se vad ni tycker. Enklast vore dock att ha dukarna i samma färg men olika färger på stolarna.
  • sarahkka76
    Bluebride skrev 2009-11-13 16:24:06 följande:
    Sitter och är deppig, vill bara gråta. När jag ser mig i spegeln ser jag bara fulhet. Ett hår som inte går att göra något fint med och ansiktet är rött och finnigt.
    Åh nej, vad jobbigt att känna så! Är det inför bröllopet som du oroar dig eller även i vanliga fall? Om det är inför bröllopet, har du haft konsultation hos frisören? De kan verkligen göra underverk. Vad det gäller huden, kan du gå till en hudterapeut för råd?
  • sarahkka76
    Bluebride skrev 2009-11-13 18:10:30 följande:
    jag kommer inte ha råd med ngn frisör. Jag funderar på en hudspecialist... ja det är inför bröllopet fast det är ett halvår kvar
    Ja, hudspecialist kan vara en bra idé. Finns det ingen du skulle kunna önska dig en tidig bröllopspresent av och önska dig ett frisörbesök?
  • sarahkka76
    Bluebride skrev 2009-11-13 21:35:39 följande:
    Nä. Men en vän jag har på facebook ska fråga sin kompis om hon kan ställa upp med hår och smink. Får se om jag får något svar under helgen.
    Okej, men det låter som att det kan lösa dig då
  • sarahkka76

    bettertogether: tyckte bäst om den första ringen. Tycker att du ska välja den du känner mest för

    bluebride: åh nej, vilket skit!

    Vink vink Fenixx

  • sarahkka76

    Bluebird: tycker att den första som har mera färg var finast

  • sarahkka76
    soonAmrs skrev 2009-11-14 21:31:41 följande:
    Oj nu har det stått still ett tagoch det får det ju inte göra egentligen...juni är ju ganska snart ändå!! AAHHH!!Jo, hade tänkt oss rosa och brunt. Tycker det är himla fint. Men jag får aldrig på min blivande en rosa slips och brun slips till svart kostym tycker jag inte är nån hit så jag vet inte riktigt...
    Kan han inte bara ha en näsduk i rosa eller en corsage i rosa, bara som en liten detalj?

    Paja: ja, det där med korten är det jätte svårt. fr mig slutade med att jag experimenterade själv och hittade vad jag ville ha. Köpte all material och så ska jag börja pyssla med dem en månad innan de ska skickas.
    Jag skulle också ha varit nervös, men mest för att man vill ha kontroll, man vill veta att det blir som man har tänkt sig. Se till att berätta för honom lite grann om dina önskemål så har han ngt att gå på.
    Jag har också tänkt en skylanern, det är sååå mysigt. Sambon tände inte på den iden så det verkar inte bli ngt med det.
  • sarahkka76

    sundance: tycker att båda klänningarna är jätte fina så jag kan nog inte hjälpa dig där. Om du inte tänker på det praktiskt, vilken vill du helst ha?

  • sarahkka76

    Jag tyckte att fotograferna var så dyra att vi bestämde oss för att låta 2 av våra gäster som är hobbyfotografer att ta alla foton under bröllopet. Vi har några st till av gästerna som är fotointresserade och duktiga så jag är säker på att vi kommer att bli nöjda.

  • sarahkka76
    Bettertogether skrev 2009-11-23 08:51:03 följande:
    Idag ska vi och köpa min ring!! *hoppar runt som ett litet barn av glädje* :D
    Grattis!
  • sarahkka76

    Love is skrev 2009-11-23 09:00:17 följande:


    kan vi vara med på listan?Vi gifta oss 14:e augustig nästa år ;)Vad spenande med ringen....Bilder är bara himmla dyrrt..vi har inte hittad en fotograf vi vill jobba med...just nu i alla fall
    Välkommen!
  • sarahkka76

    sundance: det låter fint men har svårt att se det framför mig. Kan inte du göra ett prov så man får se?

    bettertogether: stort grattis!

  • sarahkka76

    Åh vad gott med lussebullar! För oss blir det bak nästa helg när sambon inte jobbar

Svar på tråden Bröllop 2010 del8