• Trollia

    Bröllop 2010 del8

    Hej!Slänger in en liten fråga i tråden här..
    Ni som har bestämt datum till nästa sommar har ni beställt/köpt klänning ännu eller hur har ni tänkt göra?

  • Trollia
    FruHögstadius skrev 2009-09-18 17:20:59 följande:
    jag har köpt min klänning, dock ska den sys in..har köpt nya allt om bröllop i dag, vilka underbara blommor, hihi, och massor med fina frisyrer, gud vad jag längtar =)
    ok, ja jag funderar nämligen på att köpa min klänning från ebay nu den närmsta veckan men försöker också att gå ned i vikt. är det lätt att sy in en klänning om det blir så att man går ned i vikt tills nästa sommar?
  • Trollia
    sunzhine skrev 2009-10-21 08:30:13 följande:
    Hej!Det var jättelänge sen jag var härinne o skrev, beror främst på att vår planering ligger på is just nu. Men igår fick jag äntligen tag på den lokal som vi gärna vill ha festen i och som inte svarat i telefon på en vecka. Och allt lät verkligen jättebra, billigt och lokalen räcker till oss o alla våra gäster o ligger vid havet. MEN så när vi bokat in tid för att komma o titta frågar jag om han redan nu kan se om det är ledigt vår helg i augusti... Svaret blir då: -Nej tyvörr hyr vi sen i år inte ut under juni, juli och augusti! FAn fan fan så surt. Så nu vet jag inte alls hur vi ska göra... Vi har tittat på andra lokaler men är ju inte helt nöjda med dem o det finns inte så många lokaler i lilla Västervik!
    Hmm..det där låter ungefär som den lokalen vi tänkte kika på först..mailade o kollade upp med ungefärligt pris mm o det låg fint vid sjön i staden..så sedan när jag skriver ungefär vilken tidpunkt vi tänkt ha det får jag som svar att de använder troligtvis lokalen själva i sin verksamhet den tiden på året..alltså sommarhalvåret..så det sket sig för oss med..så trist..men imorgon ska vi kika på en annan lokal, ett Folkets hus här i en mindre by, ligger inte riktigt lika fint som den andra vid vattnet men den kanske får duga priset är ju mkt bättre också..Hoppas ni hittar något bra snart med!Svårt att börja planera allt utan lokal o vigselplats..
  • Trollia
    mammab skrev 2009-10-25 23:18:53 följande:
    Ville bara komma in och säga att det blir bröllop i oktober 2010!Friade till min sambo igår efter en mysig helg i Göteborg, och han sa Ja Imorgon måndag firar vi 8 år tillsammans! Lyckligare än någonsin.
    Grattis!
  • Trollia

    Hej alla!
    Måste bara berätta: För en stund sedan ringde det på dörren..det var posten..jag undrade vad det var för jag skulle skriva på leveransen.., postmannen sa en kommentar att det ser ut att vara från Kina!O vad glad jag blev det var MIN klänning!Blev så ivrig så gick över till grannen på en gång som hjälpte mig att beställa så hjälpte hon mig knyta i ryggen mm den var jättefin o måtten stämde jättebra!O så glad jag är skulle nu kunna gifta mig idag för den var så fin..men den som väntar på nåt gott..men trodde det skulle vara ett större paket o att det skulle dröja ännu längre innan den anlände!

  • Trollia

    Lina o Peter skrev 2009-10-29 11:53:49 följande:


    Åh va härligt Trollia!!! Förstår att du är superglad!
    Ja det känns verkligen jätteskoj..trodde inte alls den skulle komma ännu..har ju inte direkt hört av tillverkaren förutom när jag mailade tidigare för kanske 2 veckor sedan..det stod att paketet var skickat den 16 oktober så det tog ju ändå ett tag att få hit den..
    De fick kanske bråttom när jag mailade haha..
  • Trollia
    Bluebride skrev 2009-10-29 12:04:17 följande:
    känner igen känslan, när jag fick hem min första klänning från kina
    Har du skickat efter flera klänningar?Ja det känns helt underbart o jag skulle helst gifta mig på en gång hihi..har varit tvungen o skriva om det i de trådarna man har besökt här..är så glad o nöjd!
  • Trollia
    Bluebride skrev 2009-10-29 12:34:31 följande:
    jag har beställt 7 klänningar från kina i mitt livDet enda är att man är noga med måtten
    Oj, det var inte illa!Detta är första för mig så är mkt nöjd faktiskt!
  • Trollia
    KatjaB skrev 2009-10-29 13:12:40 följande:
    jag har ju inte hittat "min" klänning heller, de som jag hittat på nätet som varit allra snyggast fanns såklart inte i stan att testa, och jag har ingen lust att åka långt för att prova när jag ändå ska beställa från Kina. Men jag testade ju en del olika modeller, material halsringningar och kom fram till att det jag tänkt från början faktiskt var det jag passade bäst i, klänningar som är släta i satin och inga dekorationer nästan alls, kändes inte alls "jag", så jag är helt hundra på att min klänning som jag sen ska ha kommer bli bra.. trots att jag aldrig testat. trollia: vad roligt! har du inga bilder på den? Hade ju tänkt köpa en riktig korsett att ha under klänningen, men de syr ju in skenor o klänningarna.. vad tror ni, är det väldigt jobbigt att gå i korsett eller är det värt det för själva effekten och till bröllopsnatten
    Nej, glömde ju av att ta några bilder på den..får göra det senare..o lägga in här..hade bara så bråttom att testa..
  • Trollia

    Lina o Peter skrev 2009-10-29 21:26:44 följande:


    Jag och Peter kom precis hem från att ha ätit middag hos min pappa, och Peters föräldrar var också med. Blev såklart en hel del bröllopsprat och pappa avrundar med världens överaskning. han och hans sambo kommer ge oss bröllopsresan som present!!! :-O Hela resan till vackra Azorerna på ca 20 papp. Är fortfarande lite chockskadad. Då ska det också sägas att jag alltid har fått jobba för mina egna pengar, när vi var små fick vi 50 öre per maskros vi rensade osv. Tjoho! Han menade på att varför han berättade nu när det är ca 7 månader kvar är så vi kan boka resan och göra klart allting, vi kommer ändå inte åka på en gång efter bröllopet, men i augusti nånting tror jag det blir, så vi får barnvakt. Åh jag längtar redan, har suttit och drömt här en stund nu:www.solresor.se/en/resa-till/Portugal/Azorern.../"Någon har sagt: "Att besöka Azorerna är att återupptäcka ­delar av det ursprungliga paradiset, där människan och naturen tillsammans skapade den eviga skönheten." Azorerna är fortfarande ett oexploaterat resmål som harbevarat sin ­genuina ­atmosfär." Kan nån snabbspola de kommande månaderna...? Please?
    O vad kul!Grattis det är mkt pengar!
Svar på tråden Bröllop 2010 del8