• majsan801

    Bröllop 2010 del8

    Bettertogether skrev 2009-10-12 22:04:20 följande:
    Vi skickade efter servetter från IKEA med en bekant, och nu meddelande hon att hon köpt dem och att jag får hämta dem! ^^ Ännu en sak ur världen! :D
    Vilka servetter är det? Har Ikea några bra servetter som man kan ha på bröllop, tänkte mig lite tjockare i kvalité?
  • majsan801
    Bettertogether skrev 2009-10-13 10:28:38 följande:
    FANTASTISK, heter de... och de är sånadär normaltjocka i 3 lager.Har bara länken till den finska katalogen, men samma finns i svenska (orkar bara inte leta efter den ;) )www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/30128605
    Tack då ska jag kika på en gång. Skulle helst vilja ha dem i grönt om de finns. Alltså ljusgrönt, neongrönt alt äppelgrönt
  • majsan801

    De fanns i grönt lite mörkare än vad jag tänkt mig men ja de är ju billiga. Vore skönt att ha det klart som sagt.

  • majsan801

    Ok men då tar väl jag priset då. Vi har varit tillsammans sen 1996. Så vi hinner vara ihop i 14år. Men vi var bara 16 när vi blev ihop så.

  • majsan801

    Mm jag vill också ha bubblor. Känns lite roligt. Har bara varit på "ris" bröllop själv.

  • majsan801

    Lina o Peter skrev 2009-10-15 10:49:17 följande:


    Vi ska ha med barn med på vigseln/festen, då vi har två själva och alla barnvakter är ju lixom med. hehe. Tror det blir bra för dem att ha lite andra barn och leka med, och så blir det ju lite motsägelsefullt att säga attvi vill ha barnfritt när våra egna är med, haha! Men om sen gästerna vill skaffa barnvakt för sin egen skull så är det ju inget vi lägger oss i, men i övrigt är barn välkomna.
    Vi har också 2 barn som kommer vara med på vigseln/festen men vi säger nej till andras. Skillnad på ens egna barn och andras ungar eller vad säger man.
  • majsan801

    Nej klart du ska säga nej. Jag tycker att man tar med sig en partner om man har en fast el kommer själv. Vi har några kompisar som inte har någon partner just nu då bjuder vi bara dem kommer inte skriva att de får ta med sig nån annan bara för att. Det är er dag och ni som betalar, bröllop är dyrt och det vill man fira med folk man känner och tycker om. Min åsikt alltså.

  • majsan801

    Åh idag kom min klänning och den ser sååå himla fin ut. Kunde inte prova den helt eftersom jag inte kan stänga den själv i ryggen men imorgon kommer min syster och hjälper mig. Den är dock för lång så det blir nog ett besök till en sömmerska. Sen så var vi och hämtade ut min ring. Längtar så synd att man inte gifter sig redan imorgon.

  • majsan801

    Det är klänningen som är på en docka. Bilden gör den verkligen inte rättvisa. Super vacker i verkligheten. Den andra var en som jag funderade på att beställa från kina.

  • majsan801

    Katja ja det lät verkligen som mycket med 4 personer vid buffé. till oss har de sagt 2 pers till ca 50pers så ni borde ju absolut inte behöva mer än 3 personer. Riktigt billigt med 130kr/pers. Vi har bara hittat för ca 225kr/person och jag vill ju ha förrätt med samt dricka och då skenar pengarna iväg.

    Idag har jag varit duktig bokat både övernattning till bröllopsnatten samt en DJ.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8