• molnis

    Bröllop 2010 del8

    Haft fullt upp med annat..jobb osv så ej vart är något..men ska se om jag hinner läsa ikapp lite i helgen=)

    Ej hänt mycket i planering alls...får komma igång igen snart...men helgerna framöver är så uppbokade hm..lite pyssel på vardagskvällarna framför tv:n om man orkar kanske!

  • molnis

    Ej vart så inne så mycket. Jobbat över varje dag typ så ej orkat. Men den här helgen skulle vi pyssla med inbjudningarna. Men på lördag runt lunch får jag veta att min svågers syster som skulle sy min klänning inte fick till den så som vi sagt och kände att det var lika bra att säga att det ej går så jag hinner fixa det på annat vis. PANIK (fast med tanke på all stress på jobb osv så tyckte jag ändå jag höll mig rätt lugn) men sprang ut på stan och hittade en som jag kan tänka mig. Men vill ju helst ha den jag tänkt mig så har nu mailat milly och ska se om de kan sy den jag vill ha. Så typiskt var ute i god tid (över 1 år innan) med planering å nu 6 månader innan så känns det plötsligt inte lika lugnt längre=). Men det löser sig säkert. Har inte många lediga helger nu för massa saker uppbokat men den lediga tid vi har får gå till att fixa inbjudningarna osv.

    Förresten ett tips! om ni hittar ett papper ni gillar till inbjudningar...köp det direkt! I den butiken jag var så var det i allfall tydligen så att färgerna byts ut hela tiden. Så mitt papper jag testade med för några månader sedan fanns ej var... så är nu på jakt efter ett ceriserosa papper i pärlemo om någon ser det=) (ev att de kan få tag i det om jag hittar nåt nummer..)

    kan inte fatta att det bara är 6 mån kvar! vart tog tiden vägen

    Hoppas det går bra för er, ska se om jag hinner kika igenom lite vad som skrivits.

  • molnis

    just det glömde! har beställt massa ceriserosa tyg som vi ska göra dukar av! Har spårat det och sett att det ligger på företagsposten som bara har öppet på vardagar och ligger en bit här ifrån så ska se om vi lyckas få hem det i morgon. Spännande, hoppas verkligen att det är som vi tänk, annars har vi 42 m rosa tyg hehe

  • molnis

    Va bra! Vart blev det till slut?


    Humlan66 skrev 2009-10-08 17:55:40 följande:
    Hej hej Nu har vi kunnat flytta fram en vecka på den lokal där vi prel bokade. så den 28/8 är borta nu och nu är det 21/8 som är aktuellt.liite bättre iaf hihi. Fast jag ville ju ha den 14/8 fast då va dem bokad fast dom sa att vi skulle hålla koll i kalendern om dom bokade av Nu ska jag på hard rock cafe och fira en 40 åring idag som är släkt med m2b :-d
  • molnis

    Det beror ju helt på vad det är för lokal men om det är inklusive porslin låter det ju väldigt bra tycker jag!


    Humlan66 skrev 2009-10-12 20:44:30 följande:
    den lokal vi prel bokat kostar 4500 kr n( fred kl 12- sönd kl 11 ink porslin, men jag tycker det är lite mycket jag - vad tycker ni ?
  • molnis

    Var inte jag men har ett recept på krämig pastasallad som hör till kycklingreceptet du fick om det kan va till nån hjälp?=)


    pandis81 skrev 2009-10-19 19:03:43 följande:
    var det här som någon skrev ett recept på krämig pasta sallad åt mig, jag skrev av det men nu har dottern kastat pappret och jag står utan receptet igen. Kan du skriva in det igen.??? Kommer ju inte ihåg om det var här
  • molnis

    Har inte antal portioner men tror det är 12 som kycklingen. gör alltid för mycket av den för jag tycker de låter lite, men den är rätt mastig och det blir en del. Men man kan ju testa och se hur mycket de blir.

    Krämig pastasallad
    1 liter kokt penne (OBS man mäter alltså kokt, ofta det som gör att jag gör för mycket...)
    2 dl creme fraiche
    1 dl majonnäs
    1 dl gräddfil
    1 msk flytande honung
    Rivet skal + saft från 1 st lime
    2-3 msk dragon + basilika
    1 liten finhackad purjolök
    1 tsk salt
    2 kryddmått svartpeppar

    Den tar smak när den får dra till sig lite i kylskåpet. brukar hålla sig några dagar så helt ok att göra dagen innan.


    pandis81 skrev 2009-10-19 20:15:14 följande:
    det kan bli jättebra
Svar på tråden Bröllop 2010 del8