Inlägg från: Karin längtar |Visa alla inlägg
  • Karin längtar

    Bröllop 2010 del8

    Det var ett tag sedan jag var inne, har varit lite för mycket med barn och jobb. Men nu är det bara lite över 4 månader kvar till stora dagen. Jag har äntligen engagerat sambon i planeringen Vi kollar runt på mat, vet att vi ska ha buffé, men inte varifrån.

    Jag letar också efter ett fint diadem att ha i håret.

    Klänningen ska mamma sy och vi ska åka och köpa tyg snart så ska hon sätta igång. Hon syr även brudnäbbsklänningen och jag har tänkt försöka mig på dotterns klänning.

  • Karin längtar

    Idag når våra inbjudningar gästerna. Det är riktigt spännande. Vi har hållt bröllopet hemligt för vänner och släkt förutom våra föräldrar och syskon med familjer så får väl se om jag får några reaktioner.

    Snart är det dags att skicka in hinderprövningen också. Det börjar kännas att det närmar sig!!

  • Karin längtar

    Vi har lite mer än 3 månader kvar till vi gifter oss och det börjar kännas lite stressigt.

    Vi har redan fått flera ja tack på vår inbjudan och det känns jätteroligt. Igår ringde de som får åka längst (Köpenhamn), väldigt roligt.

  • Karin längtar

    Humlan, skönt med semester men väldigt tråkigt med din pappa. Hur mår han nu?

    Igår var mamma och jag och köpte tyg till brudklänningen. Tyget, band och dragkedja och sådant gick på 748 kr. Helt ok!

  • Karin längtar

    Bluebride, var köpte du din tiara någonstans? Jag ska ha ett diadem men jag tycker det är svårt att hitta fina.

  • Karin längtar
    Bluebride skrev 2009-10-07 20:20:32 följande:
    Tärna och bestman har dragit sig ur
    Vad tråkigt! Vad har de för skäl?
  • Karin längtar

    Sundance, nu gissar jag bara, men påssjuka? Sa sjukvårdsuppl något om det?

  • Karin längtar

    Puh, nu börjar det bli stressigt. Lite mer än två månader kvar och det känns som om ingenting är gjort! Låg vaken halva natten och grubblade. Maten är det som oroar mig mest. Vi har fått ett pris på 300 kr/kuvert. Trerätters utan vin, det köper vi själva separat. Vi blir troligtvis 60 pers och då går maten på 18 000.
    Det känns som väldigt mycket pengar.

  • Karin längtar

    Hinner inte med i ert tempo, men nu börjar det närma sig vårt datum! Tyvärr blev jag uppsagd från jobbet för två veckor sedan och slutar redan i mitten av dec, det tog bort lite av glädjen över bröllopet ett tag, men nu är jag igång igen.

    Igår beställde jag buketten, det var mysigt och floristen hade så många idéer så jag kände mig trygg med att det blir bra.

  • Karin längtar

    Jobbade du på förskola tidigare med? Det är lite tungt nu i spartider, innan jul anställer ingen heller. Jag hoppas på att det släpper i januari.


    Tausen skrev 2009-11-24 09:41:46 följande:
    Vet hur det är...jag sa upp mig för attt mina chefer var dumma i huvudet och nu har jag kämpat i två månader för att få tag i nåt, har aldrig varit såna problem att hitta nåt förut :(Nu vickar jag runt på lite förskolor, men skulle behöva nåt mer fast så vi kan spara mer pengar till bröllopet, har en bit kvar tills vi fårr ihop till budgeten.Karin längtar skrev 2009-11-24 09:17:58 följande:
Svar på tråden Bröllop 2010 del8