• cire

    Bröllop 2010 del8

    maj2010: Har också funderat på den färgkombon. Vad ska du har för bukett? typ av blommor? Hur kommer du att duka?
    Vi har funderat på att göra våra inbjudningar i vitt coh silver som också kommer att vara ett inslag. För då kan man OM man skulle ändra sej i färgvalet göra det...funderar på att ha dukning i grönt och silver och sen ha bordsdeko. och blimmor i fuchsia.

  • cire

    Vi kommer att fotas innan vigseln. Men vi kommer också att ha med en fotograf hela dagen fram till festen. Jag vill gärna ha kort när jag är hos frissan , klär mej mm. Pratade med fotografen idag och hon sa att det var hög tid att boka, hade redan fått in förfrågningar i aug näta år...

  • cire

    Ja det är bröllopsmässa på Onsala Herrgård! Jag ska absolut dit då jag bor väldigt nära! det ska bli så kul, ska ha med min blivande och min tärna!! och sen på kvällen är vi ett stort gäng från jobbet som ska påå ladies night, så det bir en heldag av bara roliga saker!!

  • cire

    Hello!
    Jag undrar lite om ni tänker åka på nån bröllopsresa efter bröllopet? och i såfall vart ska ni åka?

    Vi är lite inne på en resa till snön i USA. Det kan bli hur mysigt somhelst. Jag tycker att när man kollar runt så är ju den mest populära bröllopsresan till sol och exotiska platser, men vi känner nog att vi vill göra något annat.

  • cire

    Jag får väl säga att vi har vart tillsammans sen 1998! oj vad längesen det är...:)
    och förlovade sen 1999. så vi hinner vara tillsammans 12 år och förlovade i 11!

  • cire

    Det är även en mässa nu på lördag på onsala herrgård i onsala. Mellan 10-17!

  • cire

    Sundance: Om det är en klänning som är välsydd och inte har axelband så ska det inte behövas bh. Har undrat över detta när jag har provat klänning och har fått till svar att det är bra och blir snyggast om klänningen kan sitta så nära kroppen som möjligt. Oftast finns det ju nån typ av stöd i klänningen och när man snörar den så hålls allt på plats.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8