• MrsMuffin

    Bröllop 2010 del8

    Nån som har tips på bra Ebaysäljare som säljer ballonger??? Letar efter vita o rosa... På torsdag skall vi träffa cateringsföretaget som antagligen skall fixa käk på vårt bröllop - spänannde! Får se vad de har att säga.

  • MrsMuffin

    Tycker ni det är otroligt "ofint" att skicka ut ett slags save-the-date-kort på Facebook??? Till kompisarna? Vi funderar på att strunta i save-the-date, blir så dyrt ändå. Kom på idéen att skicka ut ett enkelt mail till våra vänner som har FB så de får vårt datum. Eller är det "trashigt"??? Vi kostar på våra inbjudningar ganska mkt pengar, och med 80-90 gäster blir det dyyyrt med både savethedate och inbjudningar.

  • MrsMuffin

    KatjaB: Låter dumt men måste fråga...: klippte ni själva?? Är rädd att om jag klipper själv kommer det se helt snett ut hehe. Fast man får väl vara noga...*korkad* Tack för bra idé!!

    Fenixx: Julkorten funkar ju med...vi skickar ändå alltid kort. Tål helt klart att tänkas på..

  • MrsMuffin

    Vi blir väl hälften kompisar, hälften släkt tror jag..fast ngt fler vänner. Inga barn, skall ha barnfritt - fast till kyrkan är de ju välkomna haha, dit skall våra söner såklart med.

    Ska defintivt spana in en sådan där pappersskärare från CO, perfekt ju. Trodde de var svindyra.

  • MrsMuffin

    Angående transport till/från kyrkan använde vi oss av www.bfm.nu Får se om det funkar, vi har iaf bokat en snygg vit sak att åka i....blir nog bra.

Svar på tråden Bröllop 2010 del8