• maj2010

    Bröllop 2010 del8

    Tjohoo! Nu har jag också hittat hit! Sitter på jobbet och har tusen saker att göra men är så trött så trött...


    Bluebride skrev 2009-09-08 10:02:53 följande:
    avis, vill jag också, men har ingen som vill prata bröllop med mig
    Du har ju oss! )
  • maj2010

    Gud vad kul, Humlan! Jag hade inte heller tackat nej till några dagar i solen nu...

    Facebook är förrädiskt ja, man tänker inte på hur många som har koll på en där. Och här på BT är man tydligen inte så anonym som man tror. Min faster har snokat reda på mig här genom min kusins sida och följer vår planering. Funderar på att byta nick bara för det.

  • maj2010
    Bluebride skrev 2009-09-08 16:21:46 följande:
    boka min redan i juni tror jag det varSundance... visste du vad tabletterna hette?
    Tabletterna heter Primolut Nor har jag för mig och skrivs ut av barnmorska.
  • maj2010

    Hej tjejer!

    Sitter här med ont i halsen, snuva och lite feber. Ska nog stanna hemma från jobbet imorgon. Hoppas det inte är den beryktade svininfluensan jag fått... Fast då blir man väl jättesjuk direkt? Tänkte i alla fall passa på att börja pyssla med inbjudningskorten imorgon. Hade gärna lagt upp bild på första prototypen här, men jag har ju som sagt en faster som snokar...

    Tårtan har jag inte tänkt på så mycket, den är inte jätteviktig för oss. Vi ska börja prata meny med krögaren efter nyår, så då kollar vi tårtan också. Jag vill gärna ha en tårta med choklad, men är inte beredd att betala hur mycket som helst. Min erfarenhet är att man ändå är lite för mätt och smått berusad när det är dags för tårtan.

    Ska ni ha både efterrätt och tårta?

  • maj2010

    Fin klänning, Muntrik!

    Vi ska också göra en hemsida. Jag står för design och färgval och sambon, som är duktig på sånt, får fixa det tekniska. Frågan är vad man ska ha med på sidan. Presentation av brudparet, vägbeskrivning, förslag på boende (inkl. kontaktuppgifter), önskelista, klädkod, kontaktuppgifter till toastmaster och gästbok är vad jag har kommit på hittills. Har ni fler förslag?

    Idag har jag varit ute på stan, förkylning till trots, och handlat lite mer material till inbjudningskorten. Här ska pysslas! Blev helst slut av en tvåtimmars runda på stan, så helt frisk är jag inte än.

  • maj2010

    Fenixx, tack för tips till hemsidan. Nu ska sambon sättas i jobb

    Tausen, välkommen till vår tråd! Jag tror definitivt att man kan klara ett bröllop på 15-20000 kr. Det beror helt på hur många ni vill bjuda, hur tjusigt ni vill att det ska vara och hur mycket ni är beredda att göra själva. Min erfarenhet är att det är (de onödiga men ack så roliga) detaljerna som gör att det blir dyrt.

    Fick pysslat ihop de första 10 inbjudningskorten igår. Bara utsidan än så länge, sen ska vi skriva ut själva innehållet på datorn och fästa inuti.

    Är fortfarande sjuk och hemma från jobbet. Envis förkylning det här!

  • maj2010

    Ja, matchande slipsar tycker jag du ska föreslå! Vi tänkte inte heller be bestman och tärna ha särskilda kläder, men jag tror jag ska föreslå det där med slipsen. Vårt färgtema är ljusgrönt och fuchsia (knallig rosa), så en grön eller rosa slips på bestman hade ju inte varit fel. Brudgummen ska ha frack och där finns det ju inte många detaljer att färgsätta, haha...

  • maj2010
    cire skrev 2009-09-14 12:44:55 följande:
    maj2010: Har också funderat på den färgkombon. Vad ska du har för bukett? typ av blommor? Hur kommer du att duka? Vi har funderat på att göra våra inbjudningar i vitt coh silver som också kommer att vara ett inslag. För då kan man OM man skulle ändra sej i färgvalet göra det...funderar på att ha dukning i grönt och silver och sen ha bordsdeko. och blimmor i fuchsia.
    Dukningen sköter de på lokalen, vi ska vara på en festvåning. De har lovat att fixa blommor till borden i önskad färg
    Jag vill gärna ha pioner och rosor i olika rosa nyanser i min bukett, blandat med något limegrönt. Känner nån här till nån ros som går i fuchsia?

    Inbjudningskorten är vita med grönt i två nyanser längs ena sidan, gröna stämplar (en bröllopstårta och datumet för bröllopet) och sidenband i fuchsia. Bild vågar jag inte ladda upp här eftersom jag har gäster som snokar...

    Och så har jag ju mina underbara rosa skor... kolla galleriet!
  • maj2010
    Bettertogether skrev 2009-09-14 14:07:01 följande:
    Eller så googlar du efter "Shocking versilia" ;)
    Jaaa, precis den färgen ska det vara! Tack för hjälpen!
  • maj2010
    Bettertogether skrev 2009-09-14 15:47:57 följande:
    Nu har jag satt upp ett smakprov på hur vår dukning ANTAGLIGEN kommer att bli... Säg gärna om det är något som brister och inte kommer funka. :) myhusbandswife.blogg.se
    Jättefint! Ser lantligt och sensommaraktigt ut. Och jag gillar färgerna! Är det gröna tyget en löpare som går längs hela bordet? Tänkte på en sak, vattenglas kan ju vara bra att ha om man serverar vin.
Svar på tråden Bröllop 2010 del8