• grodan­80
  Äldre 5 sep 10:19
  3346 visningar
  6 svar
  6
  3346

  bruduppsättningar i uppsala

  Hej!
  Jag ska gifta mig om nån månad och har fortfarande inte hittat någon som ska göra mitt hår och smink. Börjar få panik nu. Är det någon som kan rekommendera någon i Uppsala?? tacksam för all hjälp

  en stressad brud :)

 • Svar på tråden bruduppsättningar i uppsala
 • Ekobru­d1
  Äldre 5 sep 16:39
  #1

  Jag gifter mig också i höst och jag ska gå till Creative Makeup på Vaksalagatan. Där kostar brudpaket (smink och hår inkl. prov) 3000 kr. Har hört att han som sminkar är väldigt duktig, och håret görs av en frisör som de samarbetar med.

 • HannaG­28
  Äldre 13 sep 09:17
  #2

  Hej,

  Rekommenderar verkligen Emma Nors, en frilansande tjej från Sthlm. Hon fixade min svägerskas hår och smink i somras, snyggt blev det och hon var jättetrevlig. Dessutom kom hon hem till min svägerska, så hon behövde inte åka till någon salong.

  www.emmanors.se/

 • grodan­80
  Äldre 13 sep 21:16
  #3

  Tack för alla bra tips. Jag har hört bra om en tjej som heter Malin Nestor. Hon frilansar också. Har någon erfarenhet av henne?

 • grodan­80
  Äldre 16 jul 00:15
  #4

  Rekommenderar inte Malin Nestor!!

 • Äldre 17 jul 13:07
  #5
  Hej! 

  Jag behöver akut hjälp då min frisör eventuellt inte kan fixa mitt hår. :( Ska gifta mig om två veckor! 

  Bor i Uppsala. 

 • Äldre 22 jul 11:35
  #6

  Jag kan varmt rekommendera Carolina Flodell (makingfaces.nu). Hon är (till skillnad från en del andra som sminkar i Uppsala) en utbildad, professionell makeup-artist som ständigt vidareutbildar sig och använder professionella produkter (t ex fixerade hon min sminkning så jag aldrig kände att jag behövde bättra på den, ändå såg den lätt och naturlig ut). Dessutom är hon lugn och väldigt trevlig vilket gjorde både provsminkning och bröllopsdagen till en väldigt positiv upplevelse.


  Jag hittade henne när jag bara några veckor innan mitt bröllop febrilt letade runt efter någon som kunde fixa min brudsminkning. Jag hade trott att jag skulle klara det själv, men insåg så pass sent att jag troligen skulle bli för stressad och var tvungen att hitta någon som kunde sminka mig. Jag hade fantastiskt tur att hon råkade ha tid med så kort varsel.


  Jag tror Carolina gör uppsättningar också, men eftersom jag redan hade bokat frisör och gjort provuppsättning så var det aldrig aktuellt. Från bilderna på hennes webbsida ser hon ut att vara lika duktigt på det .


  Annars kan jag rekommendera Amanda på Hair Design i centrala uppsala. Så fantastiskt duktig och lugn (en otroligt viktigt egenskap hos en frisör på bröllopsdagen). Jag gjorde en uppsättning med knut i nacken och inbakad fläta längs ena sidan som sen avslutades genom att fästas runt knuten och det kostade 1700 kr (inklusive provuppsättning).

  Med tanke på hur sent jag bokade allt och att jag inte visste så mycket om någon av dem sedan tidigare så är jag så otroligt tacksam över att jag hittade både Carolina och Amanda. Jag stressar lätt upp mig ibland och sätter otroligt värde på att de som tog hand om mig på min bröllopsdag var så lugna, duktiga och trevliga  

Svar på tråden bruduppsättningar i uppsala
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.