Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    Juli 2010 del 3

    Tentan gick bra! Pust! Så skönt att ha den avklarad =)

  • CeKe

    rosesarered skrev 2009-10-28 21:06:38 följande:


    Ceke,vad duktig du är som jobbar heltid och pluggar! jag tycker själv att det är mycket att bara plugga heltid utan att jobba något alls hehe.Kul att tentan gick bra!
    Tack, det värmer =) Jag har helt enkelt inte möjlighet att plugga mer med CSN och har nu i efterhand insett att jag nog kanske inte vill jobba som socionom hela livet.. så då lär jag helt enkelt göra nåt åt det istället för att ojja mig över det! men det är rätt kul också, ett sätt att stimulera knoppen vid sedan av jobbet =) Jag är ju en sån där konstig person som alltid gillat att plugga =)

    Vad pluggar du?
  • CeKe

    Va kul! Hoppas ni fick ta kort så du kan sitta hemma o jämföra, fundera o njuta =)


    aikidoaasa skrev 2009-10-28 21:20:00 följande:
    Jag och kompisen hade en heldag på stan idag för att kolla efter klänningar. Jag har hittat några som kändes riktigt rätt så nu är jag jätte glad! Jag har inte bestämt mig men är närmare målet.
  • CeKe
    Casmel skrev 2009-10-29 22:53:20 följande:
    Har lagt upp lite bilder på mitt galleri
    Ditt galleri är inte synligt =) Grattis beträffande vigselförättaren!
  • CeKe

    Ja, Ingvors i Norrtälje är super! Jag gick dit och trots att hon redan visste att jag antagligen skulle sy upp en klänning (hon känner mamma och även sömmerskan) så tyckte hon absolut att jag skulle prova olika klänningar för att veta lite mer vad jag trivs i, för att få inspiration till min klänning. Jag fick helt suverän service trots att hon från början visste att jag antagligen inte skulle köpa nåt.

  • CeKe

    Gu va bra! Grattis


    LyckligTjej skrev 2009-10-31 18:52:18 följande:
    Ja jag lyckades hitta min känning igår, ringde en firma som hyr ut och hon kunde beställa hem den till mig och sedan hyra ut den, är så lycklig... skulle gärna köpa den men den kostar närmare 8000kr och det tycker jag är lite i överpris så därför kommer jag att hyra istället
  • CeKe

    Casmel: Kom ni ut o kikade på ringar idag istället?

    Själv halkade jag in i en guldaffär medan jag väntade på att Kece skulle jobba klart och hittade två som jag blev sugen på =) Inte va de så fasligt dyra heller vilket ju alltid är positivt! Har lagt upp dem i galleriet. Är mest sugen på den med båte vitt o rött guld (det vita ser ut som stenar, men det är det inte)

  • CeKe

    Ojoj, spännande! Nåja, det blir nog bra. Kece valde ju ut våra fölovningsringar (jag visste ju inget innan han friade) och de är jättefina och jag skulle inte vilja byta min! Just det att det är han som valt dem gör dem ju alldeles speciellt fina också =)


    källerudd skrev 2009-11-02 21:42:43 följande:
    Det lät ju jätte snyggt..Hade velat se en sån ring..Kanske vore nått att visa för M2b. Han säger nämligen att han ska köpa min ring (alltså jag får inte vara med) romantiskt javisst, Men lite nojjig blir jag :P
  • CeKe
    rosesarered skrev 2009-11-06 09:33:17 följande:
    Så nu behöver jag goda råd från CeKe som både jobbar och pluggar, hur gör man?? för att få tiden att räcka till?
    Grattis till jobbet! Jadu, hur gör man... jag har turen att ha ett roligt jobb som lämnar kvar en del energi till kvällarna + att studierna enligt mig inte riktigt är så tidskrävande som 50 % studietakt säger... Men jag försöker väl helt eneklt att inte ha så jättehöga krav på mig i studierna (brukar ha det) och ta en sak i taget. Sen har jag ju KeCe som stöttar mig, vilket är ovärderligt! Fundera över vad du vill ha ut av jobbet respektive studierna och prioritera utifrån det, så kommer det nog att gå bra! Lycka till!
Svar på tråden Juli 2010 del 3