Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010 del 3

    ja, alltså det är ju mer tjusigt ställe helt klart än bygdegården som vi tänkt oss, själva miljön är ju jättefin och rummet är jättestort, tror vi skulle klara oss på halva ytan av rummet, så det går säkert att dela av på nåt sätt, tex dans i ena änden och middag i andra. Mysig med kalkade vita väggar, helt otroligt vackra fönster och takbjälkar.
    Däremot så ser det ut att vara en lite halvt lifsfarlig trappa där, så vi får se om det går att göra nåt åt med tanke på barnen, och så får vi hyra allt porslin, stolar och bord. De hade kontakter så vi kan hyra allt billigt.. hur billigt vet jag inte, men vet att de iallafall kunde få tag på porslin till 70 pers för 00 kr inkl. diskning!
    Sen ca 6 km därifrån ska det finnas en slottsruin som vi skulle kunna vigas vid.

    Så det är ju jättefint runtikirng, herrgård med två flyglar, och blomstrande rosträdgård.
    Det är bara allt runtikring som blir mer strul med, dels vet vi inte hur köksmöjligheterna ser ut, om vi kan hitta på saker till barnen på samma sätt som vi tänkte från början, hur pass mycket tid det stjäl att åka ända dit med tanke på frisör, make och fotograf som är i stan. Och om vi får tag på vigselförrättare o allt det där där borta då, vi har ju redan ordnat med allt sånt här.
    Och bröllopsnatten.. ska vi sova kvar där på nåt hotell som är i närheten, eller åka en timme hem mitt i natten, känns ju inte så lockande,.. eller kan man sova kvar i herrgården tex? Och ha gäster kvar också? Ja, massa frågor än så länge

  • KatjaB

    porslin för 600 kr och livsfarlig trappa skulle det vara Försöker hålla ett öga på Astrid som ritar med tuschpenna samtidigt som jag skriver, hehe

  • KatjaB

    ÅÅh vad trött jag blir på mig själv. Jag har storlek 6 på skor, alltid haft i princip om det inte är så att det gäller något märke som är väldigt små i storlekarna, så när jag skulle beställa brudskor från matildasfest läste jag här på BT att många tyckte de var små i storlekarna, så för att vara på säkra sidan tog jag storlek 36,5.. nu har jag fått hem skorna och de är verkligen helt underbara, MEN de är pyttelite för stora, hade jag tagit 36 hade de varit perfekta. Fan också! Vill ju inte gärna köpa ett par andra skor nu, bara pga en halv storlek, hälen lyfter lite när jag går.. kanske går det att ha nåt inlägg i?

    Lägger in foton på skorna i galleriet

  • KatjaB

    ceke: det finns ju såna inlägg med klister på undersidan, så en sån borde ju funka.

    Korallbruden: tack de är från matildasfest.com Ändrade den lite för skon på bilden hade lite annorlunda häl än vad jag ville ha, men det var inga problem att få en annan häl. Kostade inget extra att göra egna ändringar.
    Kostade 450 kr

  • KatjaB

    grattis!


    CeKe skrev 2009-10-28 11:27:59 följande:
    Tentan gick bra! Pust! Så skönt att ha den avklarad =)
  • KatjaB

    lycklig tjej: vilken otur!! Man väntar sig ju inte direkt att nån annan köper klänningen direkt samma dag Hoppas du kan hitta den någon annanstans.. ellre köpa från Kina kanske? Du kan ju skicka en bild så syr de upp en till dig till 2-3000 kr.

    Åh vad skönt, äntligen har det löst sig med toastmaster, eller snarare toastmadame. Har funderat fram och tillbaka hur mycket som helst vem som skulle vara lämpad eftersom vårt första alternativ tackade nej då de ska ha barn månaden innan.
    Blir en vän till mig som är väldigt organiserad och får saker och ting gjorda, ofta har bra och roliga idéer. Så det här fixar hon nog gslsnt
    Vi funderar lite på att ha ett filmtema på festen, med gamla filmstjärnor istället för numrering av borden mm

  • KatjaB

    källerud: ja det är ju så jag tänkt göra, blanda guldkornen från olika klänningar så att det blir min egen drömklänning. Vad jag fått för intryck av milly via mail är iallafall att det ska gå bra och hon verkade förstå precis hur jag menade och gav förslag på vilket tyg som lämpar sig bäst.

    lycklig tjej: har du hittat klänningen nu?

  • KatjaB

    kollade med matildasfest jag med men fick betala 2000 kr mer hos henne så jag kände att det inte var värt det trots att ändringssömnad ingår om det behövs. men det beror ju förstås på vad man tänkt lägga ut på klänningen


    källerudd skrev 2009-10-31 15:00:14 följande:
    Låter ju jätte bra... Jag har ju pratat med henne på matildas fest (eller va det så det hette) men bara mail, tänkte ringa oxå..För på milly är det väl bara engelska som gäller. är rädd att jag inte ska kunna göra mig förstådd =)Kika gärna in på 28juli2010.bloggplatsen.se och säg vad ni tycker om mina klännings önskemål. Tror ni det kan bli en snygg klännig av det??
  • KatjaB
    källerudd skrev 2009-10-31 15:10:51 följande:
    Jag har inte kollat med milly...men fick ett pris på 4500 på matildasfest och det tyckte jag va helt oki pris...men är du villig att översätta mina önskemål så kanske :P Kanske skulle slänga iväg en förfrågan dit oxå..men känner att det är svårt att skriva på engelska..
    jo visst kan jag göra det, skriv vad du vill fråga och så översätter jag
Svar på tråden Juli 2010 del 3