Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    Juli 2010 del 3

    Jag kan varmt rekommendera Kroatien också, om man är ute efter att öluffa... Mycket fint land och trevligt folk som är stolta över sitt land!

  • CeKe

    Lugn, ni kan nog resa efter att ni fått barn också =) Det hoppas i alla fall jag på...


    rosesarered skrev 2009-10-07 19:26:07 följande:
    Ja vi vill öluffa!! Av nån orsak har vi fastnat för Grekland bara Vi var på Santorini i sommar och har en plan att återvända dit och sen köra en liten öluff.Det är så frustrerande för både jag och sambon vill resa innan vi får barn men med bröllopet så finns det inte ekonomisk möjlighet till att prioritera det just nu.Vill ha allt på en gång!!
  • CeKe

    Hej på er!

    Och vi har två kyrkor =) Skulle ha ringt och avbokat den ena förra veckan, men har helt enkelt glömt bort det! Imorgon kanske...

    Annars är vi fullt sysselsatta med ett eventuellt båtköp =) Hittade vår dröm helgen som var, har lagt bud & kommit överens med säljaren. Dock var det ju inte bara att köpa båt lite enkelt heller =) Båtplatsen vi har är för liten så vi måste ordna det/skaffa en ny någonstans vilket inte är det enklaste.., fixa frakt, vinterplats och något att ställa upp den på, besiktningsman etc etc.. haha. Så på torsdag får vi se om det blir ngt köp!! Blir det så har vi dock vår smekmånad ordnad. Då blir det en båttur på 3 veckor ute i skärgården. Härliga tanke!

    Så nu gäller det att börja spara pengar för fulla muggar... Både bröllop och båt kostar på i plånboken!

    Så snälla, håll alla era tummar & tår för att båten är i det skick den ser ut att vara och att allt det praktiska löser sig för oss!

  • CeKe

    Måste bara berätta! Det gick super med båtbesiktningen så nu är kontrakt skrivet, handpenning lagd och nästa helg får vi hem vår nya kära båt! Så nu är vår smekmånad fixad =) Och många sommarsemestrar framöver!

  • CeKe

    Hm, jag läste någonstans att det i sådana fall gäller från och med 1 maj, så i sådana fall är det borgligt som gäller för oss som ska gifta oss i juli...

    Miss ida skrev 2009-10-16 12:44:59 följande:


    e du säker på detÅ???
  • CeKe

    Måste bara fråga... har ni bestämt florist redan? Oj, bör man göra det? Det hade jag nog tänkt ta tag i någon gång i början av nästa sommar... om jag inte får för mig att försöka binda min bukett själv vill säga..

    En liten grej.. Va ju ute och letade röda skor, men har nu insett att jag har ett par fina sandaletter redan som skulle funka superbra! Men hur gör man med strumpbyxor eller stayups förresten om man har sandaletter på sommaren? Är absolut inte inne på att ha vita sådana i vilket fall som helst, men det är ju inte snyggt med en strumptå i ett par sandaletter, men inge skönt utan stayups eller nåt under klänningen...

  • CeKe

    Inte mycket. jag vill ju bara ha en enkel bukett röda rosor (tror jag nu i alla fall) och inget som "tar över" klänningen.. och så kanske en liten bukett till tärnan också, i vita rosor kanske? Eller tvärt om =)


    Korallbruden skrev 2009-10-18 22:36:50 följande:
    Funderar också på vem som skall få göra buketten... Hötorget, floristutblidning eller proffsfirma? Det är ganska stora pengar för en kul bukett... Hur tänker ni? Vad för ni betala för era buketter?
  • CeKe

    Jättefin klänning! Jag har också kollat en del på den och tagit inspiration från den =)


    kullaberg skrev 2009-10-19 18:00:50 följande:
    Och vet ni vad, jag har köpt min klänning!! Betalat handpenning och allt! Köpte den på Stiliga Högtidskläder på Gustav Adolfs torg i Malmö. Superbra service också. Oj vad jag är glad! En Lilly blev det. Ska lägga in en bild i mitt galleri nu!
  • CeKe

    Önskar det var så, men låren klibbar ju ihop så när det är varmt och utan strumpbyxor eller liknande blir det ju som skavsår.. Gaaahhh, avskyr det!


    KatjaB skrev 2009-10-19 08:38:40 följande:
    Ceke: men kan du inte bara skippa strumbyxor och ha fint lackade tånaglar bara? Såg en bild med öppen tå och fransk manikyr på tårnaglarna, jättefint
  • CeKe

    Haha, ja varför inte? =) För några år sen hade jag en idé att ta patent på en konstruktion där jag sytt ihop ett par nylonstrumpbyxor (delen upptill) och ett par stayups (den silikonaktiga delen) för att hålla kvar de avklippta strumpbyxorna halvvägs ner på låren... men det blev inget av idéerna. haha, kanske ska tänka om igen... Lär ju inte bara va jag som har problem med detta! Kan nu längre inte ens skylla på övervikt, så det suger!


    KatjaB skrev 2009-10-20 19:24:36 följande:
    ja, jo det kan ju vara rätt irriterande, speciellt om man har en varm brudklänning på sig också.. blir ju en hel del tyg.Cykebyxor kanske?
Svar på tråden Juli 2010 del 3