• Hante

    Juli 2010 del 3

    Då vår gamla tråd är stängd fortsätter vi här, än är det ju långt kvar tills juli.
    Gamla tråden se nedan:

    www.brollopstorget.se/Forum-1-22/m3436683.html

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2009-11-05 15:11
    Whitewedding: 3 juli
    tessomac: 3 juli
    AnneliM: 3 juli
    h and a 2010: 3 juli
    Lyckligtjej: 3 juli
    Idajohanna82: 3 juli
    Fenixx: 3 juli
    aikidoaasa: 3 juli
    Mrs Opp: 3 juli
    happytoaster & tommystena: 3 juli
    JollyO: 3 juli
    NightElf: 3 juli
    AnnaMartin: 3 juli
    Korallbruden: 3 juli
    Jessie81: 3 Juli
    Julibrud10: 3 juli
    KatjaB: 10 juli
    brudjuli2010: 10 juli
    kikki kikki: 10 juli
    Tokisen: 10 juli
    Periwinkle: 10 juli
    sommar10: 10 juli
    Kullaberg: 10 juli
    sockersmulan: 10 juli
    Juli 2010: 10 juli
    Fru Indosaurie: 10 juli
    zeldae: 10 juli
    Sussi08: 10 juli
    Ceke o Kece: 10 juli
    Chippis419: 10 juli
    Bruden 100710: 10 juli
    trendig: 10 juli
    HemligE : 10 juli
    Björnisarna: 10 juli
    Lycklig 81: 17 juli
    LoveA: 17 juli
    Mia77: 17 juli
    wiicky: 17 juli
    100717: 17 juli
    Juli 2010. 17 juli
    Casmel: 17 juli
    Sandie87: 24 juli
    Juli100724: 24 juli
    Everton: 24 juli
    Gotlandstös: 24 juli
    Nyen80: 24 juli
    suzem: 24 juli
    Rosesarered: 24 juli
    Hante: 24 juli
    Karlstadtös i Stockholm:24juli
    BlivandeFruPettersson: 24 juli
    Miss Alice: 25 juli
    Källerudd: 28 juli
    Blomman82: 30 Juli
    Sarahkka: 31 juli
    Jossposs: 31 juli
    Grönprickig: 31 juli
    Clea: 31 juli
    Sajberpillan: 31 juli
    Fru i juli 2010: 31 juli
    El amor: 31 juli
    karinochjonas: 31 juli
    MrsMuffin: 31 juli

  • Svar på tråden Juli 2010 del 3
  • aikidoaasa

    Jag och kompisen hade en heldag på stan idag för att kolla efter klänningar. Jag har hittat några som kändes riktigt rätt så nu är jag jätte glad! Jag har inte bestämt mig men är närmare målet.
  • CeKe

    rosesarered skrev 2009-10-28 21:06:38 följande:


    Ceke,vad duktig du är som jobbar heltid och pluggar! jag tycker själv att det är mycket att bara plugga heltid utan att jobba något alls hehe.Kul att tentan gick bra!
    Tack, det värmer =) Jag har helt enkelt inte möjlighet att plugga mer med CSN och har nu i efterhand insett att jag nog kanske inte vill jobba som socionom hela livet.. så då lär jag helt enkelt göra nåt åt det istället för att ojja mig över det! men det är rätt kul också, ett sätt att stimulera knoppen vid sedan av jobbet =) Jag är ju en sån där konstig person som alltid gillat att plugga =)

    Vad pluggar du?
  • CeKe

    Va kul! Hoppas ni fick ta kort så du kan sitta hemma o jämföra, fundera o njuta =)


    aikidoaasa skrev 2009-10-28 21:20:00 följande:
    Jag och kompisen hade en heldag på stan idag för att kolla efter klänningar. Jag har hittat några som kändes riktigt rätt så nu är jag jätte glad! Jag har inte bestämt mig men är närmare målet.
  • Korallbruden

    Hej rosesarered!

    Lovade dig att återkomma med svar när allt var klart så solklart att jag svarar:

    Vi har bokat Lancome´s egen makeup artist. Han kommer ut till bröllopsplatsen och sminkar brud+två tärnor. Anledningen till att han blev bokad är att det var en underbar personlighet, 10 års erfarenhet, utbildad i Frankrike och lyckates med ytters små medel få fart på en vinterblek och trött Korallbrud. Utan att han visste det fick han mig att känna mig fin igen. Härliga honom =)


    rosesarered skrev 2009-10-26 16:31:15 följande:
    Vem är det om jag får fråga? Jag letar också och vill helst ha någon som kan åka hem till mig..Frågade om Emma Nors här på bt förut och har kollat gamla trådar, hon verkar vara väldigt duktig MEN hon har inte svarat på mitt mail som jag skickade för ett par veckor sedan och inte ringt tillbaka mig efter att jag lämnat ett röstmeddelande på hennes telefon.Förmodar att hon är väldigt upptagen men lite konstigt är det ändå tycker jag. Hon kan ju alltid slänga iväg ett kort mail där hon skriver att hon är väldigt upptagen men återkommer senare...
  • LyckligTjej

    Måste få skriva av mig. Haft rejäl otur idag.
    Jag och några vänner va ute och provade klänningar i sundsvall igår och jag hittade en Nixa klänning som jag tyckte va mkt mkt fin men ville ändå åka hem och fundera lite. Idag bestämde jag mig för att DEN klänningen ska jag ha och ringde dit och skulle boka den för hyrning och då hade dem sålt den igår efter att jag hade varit där. GRRRRRR.. att dem inte kunde ringa mig och fråga om jag bestämt mig eller inte.
    Modellen heter 9117 så jag har söker överallt efter denna klänning nu och hoppas att nån har den och vill sälja den till mig.
    Ska tillägga att dem kunde beställa hem en ny men då va jag tvungen att köpa den och det skulle kosta mig ca 7000kr vilket jag tycker är lite mkt för en klänning som jag kommer att ha en dag. Ikväll nu ska jag sätta mig och kolla på nätet och se om jag hittar nån likanande nånstanns.

  • källerudd

    I morgon ska jag provaklänningar...Denna gången är det älskling som får följa med...Tänkte försöka göra som några tipsat om att testa en klänning med vid kjol och någon i tyll så man vet hur det känns...Ska blir så härligt...Längtar

    I helgen ska vi till mina föräldrar och där måste det bland annat fattas beslut om vi ska ha tält eller vara inne. Så vi måste titta på trädgåren för att se hur vi vill ha det och om det fungerar. Ska bli skönt att få några ? till !

  • KatjaB

    lycklig tjej: vilken otur!! Man väntar sig ju inte direkt att nån annan köper klänningen direkt samma dag Hoppas du kan hitta den någon annanstans.. ellre köpa från Kina kanske? Du kan ju skicka en bild så syr de upp en till dig till 2-3000 kr.

    Åh vad skönt, äntligen har det löst sig med toastmaster, eller snarare toastmadame. Har funderat fram och tillbaka hur mycket som helst vem som skulle vara lämpad eftersom vårt första alternativ tackade nej då de ska ha barn månaden innan.
    Blir en vän till mig som är väldigt organiserad och får saker och ting gjorda, ofta har bra och roliga idéer. Så det här fixar hon nog gslsnt
    Vi funderar lite på att ha ett filmtema på festen, med gamla filmstjärnor istället för numrering av borden mm

  • LyckligTjej

    Jo jag skulle säkert kunna få den uppsydd från Kina men jag tycker att bilden är så dålig på Nixa´s hemsida, man ser inte
    dem fina detaljerna. Finns ju inga närbilder


    KatjaB skrev 2009-10-29 19:48:16 följande:
    lycklig tjej: vilken otur!! Man väntar sig ju inte direkt att nån annan köper klänningen direkt samma dag Hoppas du kan hitta den någon annanstans.. ellre köpa från Kina kanske? Du kan ju skicka en bild så syr de upp en till dig till 2-3000 kr.Åh vad skönt, äntligen har det löst sig med toastmaster, eller snarare toastmadame. Har funderat fram och tillbaka hur mycket som helst vem som skulle vara lämpad eftersom vårt första alternativ tackade nej då de ska ha barn månaden innan. Blir en vän till mig som är väldigt organiserad och får saker och ting gjorda, ofta har bra och roliga idéer. Så det här fixar hon nog gslsnt Vi funderar lite på att ha ett filmtema på festen, med gamla filmstjärnor istället för numrering av borden mm
  • Korallbruden

    Lycka till imorgon


    källerudd skrev 2009-10-29 19:44:16 följande:
    I morgon ska jag provaklänningar...Denna gången är det älskling som får följa med...Tänkte försöka göra som några tipsat om att testa en klänning med vid kjol och någon i tyll så man vet hur det känns...Ska blir så härligt...LängtarI helgen ska vi till mina föräldrar och där måste det bland annat fattas beslut om vi ska ha tält eller vara inne. Så vi måste titta på trädgåren för att se hur vi vill ha det och om det fungerar. Ska bli skönt att få några ? till !
    Lycklig tjej: Det borde inte vara så svårt att hitta din Nixa. Kontakta grabbarna som har Nixa annars och kolla med dem vilka som köpt in din model eller fråga om du får beställa den från dom direkt Håller tummarna för att du hittar den.
  • Casmel

    Hej igen och guu va ni e flitiga skrivare här inne

    Nu har vi bestämt lite olika saker och kikat runt. Blir färgtema Lila och idag fick jag mail av vår vigselförrättare att hon gärna vill viga oss vilket vi blev jätteglada för eftersom det är en gammal lärare till mig som är hur go som helst.

    Har lagt upp lite bilder på mitt galleri

Svar på tråden Juli 2010 del 3