Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    Juli 2010 del 3

    Mrs Opp: Skoj, såg skorna i ditt galleri =) Jag försökte också köpa dem, men du hann före! Skratt.. jättefina!

  • CeKe

    Oj vad snällt! Jag tänkte kolla runt lite, men jättegärna om jag inte hittar nåt! Börjar ju som sagt fundera på ett par röda ena, men det kan ju ändras =)

    Mrs Opp skrev 2009-10-02 10:16:01 följande:


    CeKe skrev 2009-10-02 09:45:38 följande:
    LOL! Det var det roligaste! Ja, de är sköna också. Men vet du vad, eftersom du gifter dig en vecka efter mig så kan jag posta dem till dig efter vårt bröllop som en bröllopspresent. Så har du ett par backup skor. Kan inte garantera perfekt skick dock.
  • CeKe

    Du kanske kan låta svägerskan va toastmaster tillsammans med den andre, och så komnpisen vara tärna?

  • CeKe

    Lycka till =)

    Sen tänker jag att det kanske blir bättre och lättare för henne framöver också,, om hon precis gått igenom en separation. Det är ju trots allt rätt långt kvar till juli, så mycket kan hända! Just nu kanske hon är/har behov av att vara rätt mycket uppe i sina egna känslor och liv och då kan det vara svårt att vara engagerad i någon annans lyckliga kärlek...

  • CeKe

    hehe, känner igen problemet! Har fått för mig att jag vill ha en röd sko, inte hög klack (3-4 cm är MAX), inte siden (tror inte jag har så mkt användning för en sån sko mer än till bröllopet), helst ingen sånt där band över vristen och jaaa, det verkar knepigt värre att hitta!!!


    NightElf skrev 2009-10-05 19:49:46 följande:
    Hoppas att det löser sig för er! Som tidigare nämnts så kan det ju ha att göra med att hon nyligen separerat och att hon vill ta i tu med det nu i första hand. Sedan när det närmar sig kanske hon är mer villig att ställa upp. Men prata med henne om det iallafall så känns det nog bättre.Jag har haft en del problem med att hitta skor i "min" färg men nu har jag hittat åtminstone färgen på Mathildas... Frågan är bara vilken sko man ska välja! (färg nr 33)
  • CeKe

    Det är inte dumt! Har varit inne o kollat på hennes sida lite, men trodde att det gällde att hitta en sko som man gillade.. men det går alltså att "bygga ihop" olika? Ska absolut kolla upp det!


    KatjaB skrev 2009-10-05 20:39:50 följande:
    ni vet att ni kan bygga er egen sko hos matildas? jag maila henne o fråga om man kunde få hälen på en sko och tån på en annan, gick bra och kostade inget extra
  • CeKe

    De har samma skor, men mathildas är 200 kr billigare, har jag sett...

  • CeKe

    Va kul! Lycka till och hoppas du hittar nåt du "faller" för =)


    rosesarered skrev 2009-10-06 15:42:45 följande:
    På lördag ska jag troligtvis och kika på klänningar!Egentligen hade jag tänkt gå ner i vikt först men blev frestad då jag såg reklamen här ovan om dunderrea på lillyklänningar.Har lockat sambon med mig också även om han hade velat att det blir en överraskning med mig i klänningen. Lyckades övertyga honom om att det ändå kommer att bli en överraskning dagen d med sminkning och fin frisyr, "hela paketet"
  • CeKe

    Låter härligt =)

    Vi har funderingar på att skaffa en båt att åka runt i skärgården med; både som bröllopsresa och många somrar framöver... Men vi får se om vi får tag på någon, annars får vi se vad det blir.


    LyckligTjej skrev 2009-10-06 22:35:42 följande:
    Några som börjat fundera på bröllopsresa? Min m2b tog upp det för ett tag sedan och vi har nu kollat runt lite och det lutar mot att vi åker tilll Thailand i november Thailand har länge varit mitt drömresmål och kan det bli mer passande än att boka bröllopsresan dit... jag går på moln nu 
  • CeKe

    Korallbruden: Härligt att ni fick henne!

    Själv har jag fått hem allt material till inbjudningskorten, så nu blir det en del pysslandes av hemma framöver.. Tänkte dock ta det lite i taget. Det är ju ett gäng månader kvar innan de ska skickas ut...

    Sen börjar i alla fall jag (vet ej om min kära KeCe tänkt lika mycket, hehe) fundera på vad vi ska ha för nåt i buffén, men det är det ju inte heller ngn panik över!

Svar på tråden Juli 2010 del 3