Inlägg från: KatjaB |Visa alla inlägg
  • KatjaB

    Juli 2010 del 3

    hahah, satt inne på youtube och kollade lite kul klipp, och jag skrattar så tårarna sprutar


  • KatjaB

    Vi kommer ta det privat, har en vän som är otroligt duktig på att fota.

    Har förresten bokat frisör idag, ringde runt och varenda frisör i stan verkade kanske vara på semester just i juli. De flesta svar jag fick var att jag kunde ha is i magen och ringa 2 veckor innan bröllopet, men så länge vill ju inte jag vänta! Så nu har jag fått tag på en frisör som gör en hel del bruduppsättningar då de är vägg i vägg med en brudklänningsaffär.. tror de har samma ägare. Hon verkar trevlig o jag hoppas att det blir bra iallafall

  • KatjaB

    i allt om bröllop så hade de sytt på broscher och breda sidenband på vanliga pumps o det såg skitsnyggt ut! Det hade ju jag kört med om jag köpt tidningen INNAN jag beställde skorna, hehe.. fast jag gillar ju skorna jag beställt också, väntar på att få hem dem nån dag.

    Jag ska ha dark ivory-färgade skor. Ville först ha lite gammaldags champagnerosa färg men tyckte inte jag hittade rätt sorts rosa någonstans, ville inte få babyrosa skor istället. Men de går ju att färga in sen om man vill ha en annan färg nån gång.

  • KatjaB
    Korallbruden skrev 2009-10-02 20:19:04 följande:
    Är det någon som redan köpt vikselring? Var ute och började titta och det är riktigt kul Om ni redan hittat rätt... vad har ni valt?
    jag har valt min, men inte köpt den än.. ska ha en 3 mm bred titanring som är väldigt kupad och med en rad med briljanter i. Tror det blir 7 st a´ 0,02.
  • KatjaB

    jag har en ring liknande min i mitt galleri, fast den kommer ha färre och större stenar, så kanten blir ju inte lika bred, och så blir inte infattningen som en kanal som det är på den där.
    Förlovningsringen är den som finns på bild. älskar den

    Har suttit o kollat lite på näbbkläningar nu, men vet inte.. tänkte först sy själv men vet inte om det knappt är värt det om man köper från Kina.
    Fast många är ju nästan som små brudklännigar o det har jag lite svårt för.
    Lägger upp några bilder i galleriet så kom med kommentarer nu!
    Den där marrängen tänkte jag kunde vara kul dock utan rosetter om man har en kofta/kavaj till sådär och kanske ett par svarta converse-skor.

  • KatjaB

    tror att de ligger på 70 dollar, om de inte höjt priset.. så det är väl 350-400 kr? Om jag inte är helt ute och cyklar..
    Jo, tiden sparar jag ju på att inte göra det själv, tänkte att det kunde vara ett roligt "pyssel". Fast jag kommer väl stressa mot slutet och sitta och svära vid symaskinen sen.

    Ju mer jag tittar på dem så gillar jag den gröna mest tror jag. Tycker den är rätt charmig. Fast det kan nog bli en annan färg, vårt färgtema går ju inte i grönt.. beror ju lite på vad tärnan vill ha för färg på sin klänning. Tänkte låta henne bestämma själv över sina kläder o så matchar jag i färg till barnen.

  • KatjaB
    JollyO skrev 2009-10-04 00:10:17 följande:
    Det finns fina klänningar på ebay för ungefär 300 kr inklusive frakt!
    ok, ja jag ska först bestämm vad jag vill ha för klänningar, sen kolla vad det kostar hos milly o om jag hittar liknande på e-bay. Får kolla vad som blir billigast
  • KatjaB

    Tycker det ser ut som taft på den gröna klänningen, och jag lutar mer o mer åt att ha taft istället för satin på klänningen, så det kanske är bra.. tycker det blir så fin lyster

  • KatjaB
    rosesarered skrev 2009-10-04 18:40:05 följande:
    Jag börjar ångra mitt val av tärna/toastmaster Känns så himla tråkigt, vet inte riktigt hur jag/vi ska göra. Det är lite känsligt för att personen det gäller är min blivandes syster.
    aj då.. är det samma person som är både toastmaster och tärna?
    kanske kan du då säga att det blir för mycket för henne att vara både och, att hon inte hinner njuta nåt under festen alls knappt. Och bara ha henne som tärna?
  • KatjaB

    kanske därför hon är så anti bröllop nu då, eftersom hon nyligen separerat.
    Dessvärre kan man ju inte gärna återta en sån förfrågan, om det inte är så att ni pratar om det o du frågar om hon faktiskt vill vara det här, att det känns lite som att hon egentligen inte känner sig så sugen.
    Men om hon nu vill vara tärna kan du ju säga att det blir nog mycket för henne att vara både tärna och toastmaster, och då bara ha henne som tärna (om hon inte vill så håller hon säker med), och så kan du ha två tärnor, henne och kompisen och då kanske din kompis vill vara toastmaster också


    rosesarered skrev 2009-10-04 19:10:29 följande:
    Jag har tänkt på det men just nu känns det inte bra att ha svägerskan som toastmaster eller tärna överhuvudtaget. Magkänslan säger bara att det inte kommer att bli bra.Svårt att förklara men det har känts som att det nästan är jobbigt att prata om bröllopet med henne för att jag får "negativa vibbar".Till saken hör att hon separerat för några månader sen från sin sambo som hon hade varit tillsammans med ungefär lika länge som jag och min sambo.Eftersom vi är vänner så kändes det självklart att hon skulle vara delaktig i bröllopet men ju närmare bröllopet vi kommer så känns det inte alls lika självklart.Känns så tråkigt eftersom hon tillhör familjen.
Svar på tråden Juli 2010 del 3