Inlägg från: CeKe |Visa alla inlägg
  • CeKe

    Juli 2010 del 3

    Underbart tips =) Då ska nog Biltema få sig ett besök Behöver i o f sig även andra grejer från prickiform. Har fått för mig att skicka korten i cellofankuvert och har hittat såna där...

    Karlstadtös i Stockholm skrev 2009-11-20 09:19:14 följande:


    Casmel skrev 2009-11-19 21:16:04 följande:
    Den absolut bästa tejpen hittar ni på, hör och häpna, Biltema! Och det är det absolut billigaste också, till råga på allt! =) Kan inte bli bättre. Den är väldigt bred och sitter som berget och jag brukar lagra upp ordentligt när jag är i Karlstad och hälsar på. Har fått många konstiga blickar när jag gått ut med famnen full av tejp... =)
  • CeKe

    KatjaB: Fina ringar! Både via länken och på din sida. Svårt med två eller tre, blir ju helt klart jättefint vilket som!

  • CeKe

    På tal om ringar... hur ska era killar göra med ringar?

    Kece vill inte, till min stora förtret, ha en till ring. Jag menar, varför ska bara tjejen ha två ringar och visa att hon är gift? Jag vet inte varför, men för mig är det viktigt att även han har två ringar och vill stoltera med äktenskapet..

  • CeKe

    Tackar! Ska kolla där! Det är genomskinliga som jag tänkt mig.. Som ett tilläggspapper, som kommer att synas som baksidan på inbjudningskortet, tänkte jag mig ett förminskat sjökort där vi pekar ut kyrkan och festlokalen. Och då blir det lite kul med ett genomskinligt kuvert. Se har jag funderat på etiketter som adress och sånt står på.. tror det blir enklast helt enkelt!

    Karlstadtös i Stockholm skrev 2009-11-21 10:13:36 följande:


    CeKe skrev 2009-11-20 09:25:55 följande:
    Cellofankuvert är ju jättefint! Är det helt klara/genomskinliga du är ute efter så kan jag tipsa om Sykompaniet.se som har både väldigt många storlekar och ganska mycket billigare.
  • CeKe

    Den va ju supersnygg!


    Korallbruden skrev 2009-11-21 14:11:33 följande:
    Svarta diamater samt mattborstad platina. Vi delade kostnaderna för varandras ringar. Han ville ha en vanlig i rödguld från början så jag var så lyckligt lottad fram till han hittade denna .
  • CeKe

    Måste bara få skriva BLÄÄÄÄ för inbjudningskort. Har hållt på med våra rätt länge idag, skrivit ut, måttat hur klippa, klippt, satt på dubbelhäftande teip och sedan börjat klistra in papprena i korten. MMMM.. när jag väl satt in en 1/3 del, ser jag att jag skrivit fel datum, eller fel årtal helt enkelt. Suck.. Bara att riva ut skiten igen och nu kan jag säga att jag svär över att jag haft en riktigt bra teip. Känns som att hela korten (det som var gjort innan) är förstörda och pappret är slut, teipen är slut och jag är såååå LESS på detta. Suck

  • CeKe

    Aj då. Ingen höjdare!

    Själv har jag varit o handlat nya papper, men trot eller ej var tejpen tom slut i affären. Suck. Nåja, ska ta bilen till Biltema och följa upp det tipset


    sarahkka76 skrev 2009-11-23 11:00:49 följande:
    Jaha, lyckan blev kort. De ringde och medd att tyget är slut på huvudlagret och att de inte kommer att få in den igen Jag som precis hade hittat rätt nyans....
  • CeKe

    Tja, jag gör lite i taget när det gäller korten och då känns det inte så jobbigt.. ett par timmar här och där olika kvällar. Känns lite skoj faktiskt. Jag gör ju i o f sig inga avancerade kort. Finns bild i galleriet och alla fyra sidor kommer va av samma typ när det gäller papper och glitterlim...

    Kan förresten berätta att jag är bra mycket gladare idag. Har köpt nytt papper, skrivit ut på nytt (inga fel denna gång, pust) och klippt ut korten.. SÅ är nästan tillbaka där jag var igår =)

    Sen fick jag till slut tag på lite tejp. Gick in i affären som hade slut igen, för att fråga när de skulle få in ny.. det skulle ta upp emot 2 v. 'föreståndaren lät mig dock köpa en redan påbörjad rulle billigt, så har lite att jobba med så länge i a f! Supergulligt tycker jag.

  • CeKe

    Kul att klänningar etc börjar falla på plats Själv har jag varit ute o kikat lite på ringar och faktiskt även bett om ett kostnadsförslag på en ring som jag funderat lite på (finns i mitt galleri, den längst ner, men med enbart en liten sten med slät infattning, eller vad det nu heter).. Finns tydligen dock stor risk att den blir lite klumpig, så vet inte om jag skulle våga mig på den... Vi får se.

    Jäklar va svårt med ringar. FInns ju hur mkt som helst och än har jag inte hittat någon som både faller mig i smaken och som passar till min förlovningsring. Utbudet är inte heller superstort då förlovningsringen tydligen är i tunnaste slaget och det mesta ser väldigt tjockt och otympligt ut bredvid.

    Och så kan jag berätta att tejpen kom idag! Gick ju supersnabbt, så nu kan jag fortsätta kortmakandet

  • CeKe

    Tack, jag gillar också den, men den känns lite tråkig tillsammans med min förlovningsring.. Skulle vilja hitta ngn diskret ring, men med wowfaktor och som har en trevlig prislapp. Höhö... Kommer nog få leta lite =)


    KatjaB skrev 2009-11-25 23:50:53 följande:
    Gillade den släta ringen i vitt guld med en rad stenar, nr 3 stror jag det är i ditt galleri
  • CeKe

    Fin ring! Det är det problemet jag också har... men gå och prova andra ringar och se hur just höjdskillnaden gör sig. Det skulle nog jag ha gjort Så svårt att säga innan man ser!


    KatjaB skrev 2009-11-26 13:51:16 följande:
    okej.. nu har jag fått lite mer info om ringen jag hittade igår. Den är 2,75 mm hög, och min förlovningsring är 2.0 mm hög. Tror ni det skulle se dumt ut ihop att den är högre? Ringen måste skickas och jag får visserligen öppet köp om det inte skulle passa, men vill ju helst inte köpa den alls ifall att det känns som att det skulle se jättekonstigt ut ihop. lägger in en bild i galleriet
  • CeKe

    Åh gu va svårt! Jag har också fått svaret från alla guldsmeder att jag borde göra om min förlovningsring för att det ska bli lättare med vigselringen.. Men jag vete 17 om jag vill det, finns ju liksom ett stort emotionellt värde i min ring just precis så som den är.. Och du har två ringar som i a f jag skulle ha svårt att göra om! Samtidigt som du kanske säkert skulle bli som mest nöjd om du gjorde det. Avundas dig inte =)


    NightElf skrev 2009-11-26 16:39:06 följande:
    Jag har också funderingar kring min vigselring. Jag har fått ärva den efter min mormor och den är i vitguld med tre diamanter och fyra safirer. Det är en jättefin ring men den är ganska mycket högre än min förlovningsring. Den ring jag har nu är också vitguld, ganska bred och svagt välvd. Jag funderar nu på om jag ska göra om dem, antingen båda ringarna, bara mormors ring eller bara förlovningsringen... Känns jättesvårt!
  • CeKe

    Jäkligt snygga klänningar båda två


    Korallbruden skrev 2009-11-26 16:47:21 följande:
    Nu hoppas jag att det är färdigprovat i klänningsdjungeln... har hittat två stycken som jag gillar och är snygga på mig. Det är de två översta klänningarna i mitt galleri. Vad tycker ni tjejer?
  • CeKe

    Jag har försökt göra så, men har inte fått något gensvar. Därute där vi ska va finns det en camping på gångavstånd, som har stugor. Försökte prelboka stugorna, eller några i a f, men de vill helt enkelt inte gå med på det. Säger att de förlorar för mycket intäkter om de bokar upp dem redan nu och enbart för en helt... Jaja. Så nu håller mina föräldrar på o frågar grannar & bekanta om sängar/oanvända rum/utestugor/båtar som folk kan sova i mot en liten slant! Men däremot får gästerna själva stå för kostnaden för övernattning...

    Karlstadtös i Stockholm skrev 2009-11-26 21:22:22 följande:


    Jag funderar på när man ska kontakta de olika ställen och om man ska preliminärboka några platser på varje ställe. Någon som funderar på samma sak? HUr har ni skött boendet för gästerna?
  • CeKe

    Riktigt najs!!

    Vi har också vårt klart. Kommer att bo på bed´n brekfast i Gräddö, bara över viken från bygdegården där vi ska ha festen.. Sen har fiket suverän frukost också! www.kvarnudden.nu/Bed_%26_Breakfast.html


    Casmel skrev 2009-11-29 09:39:19 följande:
    Ååå jag tror jag har hittat vårt bröllopsnattsboende Kolla in detta:www.borgasund.se/default.aspVad tycks?
  • CeKe

    Välkommen tillbaka =)

    Hehe, själv känner jag att tiden kryper lite och vill få iväg våra inbjudningskort som i stort sett börjar bli klara! Vi hade ju tänkte vänta tills jan/feb med att skicka dem, men det kliar i fingrarna!


    tessomac skrev 2009-11-30 13:07:19 följande:
    Hej allihopa. Jag har hittat tillbaka till den här tråden efter en tids frånvaro.Har under tiden hunnit byta datum från den 3 till den 10, men fortfarande i juli.Är det bara jag som känner mig oerhört stressad att hinna med allt innan juli, samtidigt som det känns väldigt avlägset?
  • CeKe

    Personligen gillar jag det enkla, alltså ihoprullade med ngn slags servettringar. Men jag är ju så knäpp att jag inte alltid har hjärta att vika upp fint vikta servetter och använda dem =)

    Själv skulle jag vilja hitta tjärat snöra att göra servettringar av, men vet inte var man hittar sånt.. har hittat på ett ställe men de sålde bara rullar om 100 m och det är ju liiiiiite väl mkt! och dyrt..


    KatjaB skrev 2009-12-03 21:37:15 följande:
    har roat mig med att göra lite olika servettvikningar med våra tygservetter.. undrar vad man ska ha? Näckrosen brukar jag göra hemma så den känns inte så ny och spännnande direkt. Funderar på fransk lilja, stjärna, solfjäder eller "pope"Det är ju väldigt fint att bara rulla dem och ha servettringar men simon tycker bestämt att det ska vara vikta servetter. Vad tycker ni?
  • CeKe

    Asgarv! Såååå grym är du inte, min kära Kece


    Korallbruden skrev 2009-12-04 11:40:27 följande:
    Kece: Bra jobbat med förhandligen MD. Går detta igenom på hemmafronten så är du grym på att förhandla Låter som ni kommer att få en riktigt rolig fest!
  • CeKe

    Skratt =) Du har så rätt så


    KatjaB skrev 2009-12-04 13:11:32 följande:
    men skulle inte ni göra all mat själva eller med hjälp av en vän eller hur det nu var? Eller så blandar jag ihop er med nån annan *trött o virrig*
Svar på tråden Juli 2010 del 3