Inlägg från: h and a 2010 |Visa alla inlägg
  • h and a 2010

    Juli 2010 del 3

    det har med att kyrkan ska avsaga sig vigsel ratten verkar ju jatte konstigt! det vat ingen som sa nagonting till oss nar vi bokade kyrkan i sommras. hoppas att det inte blir nagonting av det hela och att vi kan gifta oss i kyrkan som vi taknkt. vore ju jatte jobbigt att behova ha TRE brollops cermonier (vi har redan planerat tva... en i stockholm och en i skottland)

    idag ska jag antligen bestalla mina inbjudningar - ska bestalla dom fran USA eftersom vi aker dit om nagra veckor - da kan man hamta upp dom dar och slipper betala skatt!

  • h and a 2010

    Korallbruden och Mrs Opp - da gifter vi oss samtidigt alla tre! Var gifter ni er nagonstans?

    Vi ska gora inbjudningarna sjalva och har bestallt allt papper. Det gick pa ca. 7000 for papper men det ska racka till 50 save the date kort, 50 inbjudningar, 50 tack kort, placerings kort och fest program till vart brollop i stockholm och sen 60 save the date kort, 60 inbjudningar och 60 tack kort till var fest i skottland. sen tillkommer dekorationer (sidenband etc) och porto!

    Undrar hur det blev med prasterna? Far man fortfarande gifta sig i kyrkan eller blev det andrat?

  • h and a 2010

    hej allihopa - nu har jag fatt hem allt papper till inbjudningarna - det vagde 20 kilo!!! helt otroligt. dags att borja pyssla med save the date kort!
    vi ska gifta oss den 3:e juli i bromma kyrka (om man nu fortfarande far gifta sig i kyrkan - nagon som vet *hjalp*) och sen ha fest pa akeshofs slott.

  • h and a 2010

    jag andvander ebay och paypal hela tiden och det har alltid gatt bra. man kan hitta precis allting dar och det ar ofta mycket billigare an att handla nagonannanstans.

  • h and a 2010

    Sitter har och jobbar pa vara save the date kort. Allt gar bra men ska nog skaffa lite sidenband ocksa for att piffa upp dem lite!

  • h and a 2010

    jag ska ut och prova klanningar nu till helgen. det verkar som om det blir dags att bestalla om nagon eller nagra manader for oss.
    forra helgen var vi och tittade pa vigselringar - jatte kul!

  • h and a 2010

    Hej allihopa. I helgen var jag och provade klanningar och helt ovantat slog jag till! Kanns jatte konstigt att redan veta vad man ska ha pa sig nar man gifter sig! Men det blev in dromklanning sa det kanns kul ocksa.
    Jag har gjort fardigt och postat nastan all save the date korten, bara nagra stycken kvar.
    Imorgon aker vi till Thailand for lite sol och bad. Ska passa pa att sy upp klanningar till mina tarnor och se om vi hittar nagra fina saker till brollopet.

Svar på tråden Juli 2010 del 3