Inlägg från: Tattoo82 |Visa alla inlägg
  • Tattoo82

    MAJ 2010 del 3

    Jag känner mig också stressad!! Vårat hus kommer om 6 veckor och sen är det inflyttning i december. Nästa år börjar jag troligtvis jobba igen efter lång mammaledighet. Känns som att orken och lusten med all planering finns NU så jag vill iaf veta hur vi ska ha det, var vi ska vara och ha inbjudningskorten någorlunda klara innan allt annat drar igång i livet igen!

  • Tattoo82

    Jag står fast vid att du ska ha fönster! Fast det var bra snyggt utan också. Finast utan rosett iaf. Du gav mig bra inspiration förra gången du visade hur du tänkt dig så jag åkte genast ner och hämtade lite tapetprover! Har nog bestämt oss för en av dessa nu och tänker också ha fönster på. *härmapa* Fast vi har ingen stämpel och ska inte ha våra namn i fönstret. Sen ska vi ha samma tapet som löpare på borden!

  • Tattoo82

    Martina - Vi har bara vanlig datautskrift och tänker nog skriva "vi gifter oss!" eller nåt sånt i fönstret och ha ett klistermärke med silverringar. Tänkte först ha vårt monogram där men vi har det nog på insidan i inbjudan istället.

    Vår tapet kostade 149 kr rullen så det ska vi nog ha råd med!

  • Tattoo82

    Grattis på födelsedagen Strössel!!

    Kan ni inte hjälpa mig i lokal-letandet också?! Den vi tittat på ligger jättefint nere vid en sjö (där det även finns egen badplats och bastu), superbra då vi tänkt ha ceremonin vid festplatsen. Stora gröna ytor för det och även att ha diverse lekar, mingel osv på. Själva festlokalen är ganska liten och vi kommer nog fylla den när vi dukar upp, men det finns plats att duka upp buffén i hallen utanför isf. Det bästa är att det även finns 4 stugor intill med sammanlagt drygt 20 bäddar för gäster som vill sova kvar!
    Det som känns så tråkigt är att det inte är nå fräscht... Skulle behöva renoveras på toaletterna och så. Andra fördelar med att välja en bygdegård istället är att där finns scen, musikanläggning, mer plats för mat och bar. Dock finns inga bra ställen att ha vigseln på utanför de två bygdegårdar vi kollat på och ingen möjlighet till övernattning i närheten.

    Vad skulle ni ha valt??!

  • Tattoo82

    Tack för era åsikter! Det är studentkårens lokaler så det är väl mestadels studentfester som hålls där. Är jättefina omgivningar och riktigt mysiga gamla stugor men som sagt lite småskabbigt. Hoppas det går att få det lite trevligare med blommor och doftljus osv... Gillar verkligen att många kan sova kvar. Kan man servera frukost dagen efter också! Var dock ingen stuga som vi kände att vi ville spendera bröllopsnatten i, men min mamma kom med idén att hyra en lyxig husvagn och ställa upp! Hon sa att hon kunde fixa ordning den med blommor, champagne, choklad eller vad som nu kan var mysigt att ha. Vad tror ni om det? Billigare än hotellsvit iaf!

    Nåt annat som känns jobbigt är att den tidigast kan bokas ett halvår i förväg. Kanske ska boka en bygdegård nu i fall att vi inte skulle få Norreda?!

  • Tattoo82

    Hihi, dukningen är ju jätterolig att planera! Jag tror vi ska vanliga pappersservetter men med våra namn och datum på. Håller lite utkik på tradera, där verkar man kunna fynda så man slipper startavgiften! Helst skulle jag vilja ha vårt monogram på, nån som vet var man kan få det?

    I färger har jag tänkt vita dukar med svart tapet som löpare (samma som inbjudningskorten), sen ställa ut vaser med en röd ros i och röda värmeljus, tre och tre med rosblad och kanske konfetti runt. Vilken färg tycker ni vi ska ha på servetter och placeringskort?!

  • Tattoo82

    Martina - Jag skulle nog hellre ta 14 än 16 tror jag. Vill utnyttja så mycket som möjligt av dagen och det lär va svårt att sova på morgonen iaf! Fast 15 är väl den optimala tiden. Vi tänkte samlas kl 15 fast direkt på festplatsen då. Börjar med att ha vår ceremoni och sen ska vi väl fotograferas och sånt. Gästerna får underhållas med välkomstdrink, tipspromenad och nån lek fram till middagstid.

  • Tattoo82

    Jag gjorde min sjätte tatuering i onsdags! Har inte bestämt mig om jag ska dekorera dem på något vis. Hur gör man det? Finns det bilder nånstans?

  • Tattoo82

    maj2010 - Jag har tatuering i svanken, i nacken, och band runt ena överarmen och runt handleden. Sen har jag två korpar på magen och den jag gjorde i onsdags är på underarmen. Två E'n (våra barn heter Embla och Elion) i ett monogram som är gjort att det blir ett hjärta i mitten och ovanför är det en sol med en keltisk knut i. Kommer ha fler tatueringar innan bröllopet, har två tider till i år!

    Bild på den senaste: elionsmamma.bilddagboken.se/p/show.html&directlink=1
    Inboxa om ni vill ha lösen.

  • Tattoo82

    martina - Va tråkigt.

    bluebride - Vad får maten kosta per person då? Ska ni laga själva?

Svar på tråden MAJ 2010 del 3