Inlägg från: Tattoo82 |Visa alla inlägg
  • Tattoo82

    MAJ 2010 del 3

    Martina - Ja det blir mycket att scrolla om man ska lägga in tillägg på listan. Kanske en lista till funkar om alla skriver vad de vill ska stå med på en gång? Annars får vi ta det i nästa tråd!
    På mig kan det stå - 27 år, Uppsala, BV

  • Tattoo82

    Martina - Vad kostar den andra? Var väl rätt bra pris på tradera?! Båda var rätt fina, men jag skulle nog helst välja nr 2.

    Ikväll ska vi kolla in en ny lokal. Håll tummarna att den är bra!

  • Tattoo82

    Den med blått i var ju nästan finast! Kan man matcha för mycket?!

  • Tattoo82

    Ojoj... Tur att man har vitt i färgtemat så man slipper färga sockerbitarna!

  • Tattoo82

    Efter att kollat in lokalen igår är vi 95% säkra på att det blir den. Tyvärr går den inte att boka förrän 6 månader före... Kanske borde man boka in en bygdegård nånstans med för säkerhetsskull? I fall något skulle krångla känns det lite sent att få nåt bra så tätt inpå. Bokas ju för majbröllop för fullt överallt nu!

  • Tattoo82

    Hur tidigt kan man boka borgerlig vigsel? Har hört att de bara viger mellan typ 9-11 på förmiddagen. Hoppas verkligen vi lyckas få en tid så sent som möjligt isf...

  • Tattoo82

    avalon - Du har ju en planeringskalender på "din sida". Eller menade du något annat?

  • Tattoo82
    patrikoannika skrev 2009-09-11 21:37:06 följande:
    Jag har inga problem med svärmor. Hon håller sig på sin kant, om man säger så. Mitt problem är mannen!! Han bara håller på och handlar grejor, planerar sånger, texter, skriver inbjudningar och håller på. Han är ju värsta "bridezillen" - he he... Jag känner att det är låååång tid kvar och att vi inte måste greja så mycket. Mannen säger att tiden går fort och att vi bör planera och fixa massor nu innan jul. För sedan, till våren, går allt så fort... Han tycker nog jag är lat som inte grejar lika mycket som han...När man läser här och surfar på BT så är det, 99 gånger av 100, den blivande bruden som planerar och håller på... Är jag ensam om att ha en bröllopstokig blivande man??
    Verkligen lyxigt! Min blivande har äntligen börjar tycka till lite mer om vårt bröllop, själv har jag ju planerat i ett år redan.
Svar på tråden MAJ 2010 del 3