Inlägg från: EmMagnus |Visa alla inlägg
  • EmMagnus

    MAJ 2010 del 3

    På mig kan det stå: 27 år Malmö KV

  • EmMagnus

    Tänkte bara skriva av mig lite eftersom vi har varit och kollat på festlokal.
    Vi ska gifta oss i en kyrka utanför Malmö och eftersom jag är från Småland så kommer det komma ganska många gäster som kommer behöva sova över och därför ville vi ha en lokal ganska centralt inne i Malmö.
    Så hittade vi Restaurant Margareta Paviljongen och där var vi och kollade idag.
    Jag hade fått höra innan att det var lite slitet så jag var ganska orolig för att det inte skulle vara så bra och vi har inget annat bra alternativ.
    Och det var lite slitet, men vi blev så väl omhändertagnaa och läget är helt fantastiskt!!! Det ligger precis vid Pildammarna och bakom är en helt underbar park, som kommer vara helt översållad med blommor i mitten av maj. Så nu har vi i princip bestämt oss för att det blir där. Galet skönt att ha det klart också.

    Nu till en annan fråga:
    I Småland är det tydligen tradition att man skjuter salut för brudparet när de kommer till festlokalen och för min far är detta tydligen väldigt viktigt. Är det nån annan som har erfarenhet av detta? Hur gör man med tillstånd och liknande?

  • EmMagnus

    Jag gillade den på tradera mest, tycker att den känns lite nättare. Men det är ju bara min åsikt.
    Lycka till, vill höra hur du bestämmer sen.

  • EmMagnus
    Martinaa skrev 2009-09-08 15:23:05 följande:
    Haha... I tråden "löjligaste och onödigaste på ett bröllop" har jag läst om färgmatchade sockerbitar. DET är att matcha för mycket iaf!
    Jag fattar inte hur en del har tiden att lägga ner på sånt, jobbar ingen eller?
    Jag tycker det känns tillräckligt att planera ett hyfsat normalt enkelt vanligt bröllop. Jag har ju sagt innan att jag är sjukt imponerad av er som gör era egna inbjudningskort etc. och det står jag fast vid. Sjukt impad!!!
    Men att sitta och färga sockerbitar...
  • EmMagnus

    Höll på att få en hjärtattack i morse när jag kollade min FB, då hade en kompis skrivit att våran festlokal hade brunnit ner på natten.
    Så snabbt in på sydsvenskan för att kolla om det verkligen var sant och min hjärna började jobba febrilt för att leta efter en ny lokal, men vi hade ju inga alternativ. Paniken kommer krypande!
    Men när jag läser artikeln så visar det sig att det har brunnit i en soptunna och tre stycken som var på väg hem på natten hade sett det och flyttat tunnan så att inte huset skulle börja brinna mer. Så det enda som hände var att några brädor på väggen är svedda. Tack gode Gud!

  • EmMagnus
    Tattoo82 skrev 2009-09-09 11:21:29 följande:
    EmMagnus - *phu*
    Ja, det kan man verkligen säga. Bröllopsförsäkring börjar låta väldigt lockande. Hur många av er är det som har det?
  • EmMagnus
    Bluebride skrev 2009-09-09 13:12:18 följande:
    Vilken tur.
    Ja, jösses ibland ska man ha det också.
    Nu har jag iaf ringt och bekräftat vår bokning så nu är det helt klart. Bara att sätta sig och kika på menyn så att den blir klar också.
  • EmMagnus

    CiaLovesAndreas Jag förstår exakt vad du menar! Verkar ju dessutom som att man måste vara ute i riktigt god tid för att ha en chans till godbitarna.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3