Inlägg från: Waldekranz |Visa alla inlägg
  • Waldekranz

    MAJ 2010 del 3

    Vi vill oxå vara med! Vi gifter oss den 29:e Maj i Strängnäs

  • Waldekranz

    Bluebride, tänkte du dekoration och sådant på marknaden eller? Det kan de nog ha, brukar finnas mycket av allt :P

    Vi bor i Jönköping nu så kommer troligtvis inte gå på marknaden men vi har all familj kvar runt omkring Strängnäs så vi gifter oss där. Var ska ni gifta er?

  • Waldekranz

    Var flera år sen jag var på marknaden nu, tröttnade rejält men blev lite sugen nu igen... Nej vi ska gifta oss borgerligt, så det blir på kungbergs brygga intill vårfruberga klosterruin.

  • Waldekranz

    Vi tänkte skicka dem efter att julruschen lagt sig så att det liksom inte blandas ihop med det utan blir något nytt spännande., Typ i Januari kanske.

  • Waldekranz

    Åh vad glad jag är nu! Har efter lite krångel bokat en så j*vla bra musiker! Supernöjd!

  • Waldekranz

    Jag har beställt tid tills på fredag för att kolla på brudklänningar... är så fruktansvärt nervös... vill egentligen bara beställa den jag redan valt ut från kina och vara nöjd så... men inser ju att det kan vara bra att testa lite olika först för att se vad jag passar i... men är dö nervös...puh...

  • Waldekranz

    Igår köpte jag min klänning! Åh det kändes bara så där kanonrätt och är så sjukt glad! kan inte sluta tänka på den! Wieee

    Ikväll kommer vårat värdpar hit och vi ska börja gå igenom schemat för den stora dagen samt dagen innan lite, roligt!

  • Waldekranz

    Precis hemkommen efter ett "träningspass", har tränat på vår suprice dance. Tur att man bara ska dansa en gång, satan vad svettigt det är.

  • Waldekranz

    Vi tänkte lämna ut våra inbjudningar i början av januari, efter jul ruschen och sen tänkte vi nog ha OSA någon gång i mars.

  • Waldekranz

    Har aldrig förstått varför man ser på det som hans och hennes sida. Visst har man "egna vänner" men de är ju ändå bådas bekanta och som par har man ju många andra par vänner oftast och "hans" släkt anser jag även vara min egen.

  • Waldekranz

    Bluebride, jag skulle rekommendera att du inte använder produkter som clerasil, då de torkar ut huden, så även om din acne försvinner kommer du snart få problem med torr hud istället vilket kan orsaka utslag (dålig cirkel helt enkelt). Har du kollat upp omnilux blue behandling? (här är ett (av flera) ställen som du kan läsa om det: www.hudoteket.se/html/omnilux_behandlingar.html).

  • Waldekranz

    Vad ska ni ha för bordsplacering? Klassisk E-tunga, runda bord eller något annat? Vad tycker ni är för och nackdelarna?

  • Waldekranz

    may2010, hur sitter ni (brudparet)?

    Vi har varit jätte inne på runda bord men sen har vi stött på mycket problem med det. Om man säger att det är en rektangulär festlokal så kommer brudparet sitta till vänster och sen alla andra bord och sen dansplats och sen underhållningen längst till höger om ni förstår vad jag menar. Detta innebär att väldigt många kommer hamna med ryggen mot antingen brudparet eller scenen. Samt vår toastmaster som är typ en pappa vill vi gärna ha i vårat bord men då hamnar han med ryggen mot typ alla gäster och det är ju inte så käckt.

    Om vi däremot dukar klasiska e-tungor så har vi ju problemet med "honörsbordet" Är det bara vi som tycker de är himla tråkiga. Där ska man sitta med ingen alls mitt emot en och man har bara möjlighet att samtala med två personer! Har ingen erfarenhet själv av att ha suttit i ett honörsbord men har hört flera säga att det känns lite som det är full fest där nere men honörsbordet är inte ritkigt med och kan tänka mig att det blir så eftersom man inte kan samtala med så många.

    Hur tänker ni? Har ni något nytt, helt annat dukningsförslag?

  • Waldekranz

    Martinna, vilka bord menar du att vi ska vrida, runda bord är ju svårt då de är runda :P och om vi har E-tunga så, jo då kommer alla gästerna sitta bra till för att se oss samt scenen, men då är det problemet med honörsbordet... humma... vi får fundera vidare. Funderar på en variant av may2010, fast med ett bord som står åt andra hållet om ni förstår vad jag menar. alltså tre I bord och längst upp på det mittersta bordet är ett bord vridet som ett liggande I.

Svar på tråden MAJ 2010 del 3