• metale­y
    Äldre 3 Sep 22:08
    14330 visningar
    106 svar
    106
    14330

    1987?

    e 87 å "gubben" min också å så blir d bröllop nästa år :)

  • metale­y
    Äldre 25 Sep 22:19
    #88

    Tja alla 87:er! :p
    Tänkte bara höra om ni har fått vad ska man säga "dåliga" komentarer av folk när ni har sagt att ni ska gifte er?
    T.ex. att ni e för unga etc.

  • metale­y
    Äldre 27 Sep 20:00
    #92

    Okej :p Då har ni haft tur me andra ord då :D

  • metale­y
    Äldre 27 Sep 20:31
    #95

    Jodå, nog allt har man vart tvungen att "försvara" sitt förhållande dom senaste månaderna... Utav typ 60 pers så e 7 av dom glada för våran skull :P

  • metale­y
    Äldre 28 Sep 20:14
    #98

    JL2b: Ja kan ju berätta lite kort hur vi träffades först...

    D e via nätet, vi snackade i 8 år innan vi träffades första gången och de var inget planerat att vi skulle träffas, han bodde i Finland då, visst vi sa ju ofta att vi ville träffas men d vart aldrig av. Men när vi prata på nätet kunde ja prata om allt med honom och skämdes inte över att säga hur ja mådde och han ställde alltid upp och "lyssnade" och ja gjorde likadant för honom. Så på ett sätt så vet man mer om mej än vad några av mina kompisa gör.

    Sen flyttade han hitt och ja och en kompis träffade honom. Men det var mer som kompisar, sen så en kväll så åkte vi hem till honom å då vara som alla bitar föll på plats, att han verkligen va samma person som ja hade snackat med i alla dessa år att han va precis som jag hade föreställt mej, plus 100 gånger bättre.
    Kort där efter vart vi tillsammans, sen tre månader senare så förlovade vi oss och då många började säga att d kanske gick lite för fort fram och efter ett halv år så flyttade vi ihop.
    Sen dan efter våran ettårsdag så firade han till mej å så klart så blev d ett ja :P

    Så i december har vi vart tillsammans i 2 år och den 19 mars nästa år har vi vart förlovade i 2 år och dan efter gifter vi oss :)

Svar på tråden 1987?