• feministbrud

    När det inte är så viktigt...?!

    Åh herrgud, stackare! Hur långt har ni hunnit i er planering?

  • feministbrud

    Då tycker jag att du ska prata med honom hur du känner och vad du vill så kanske ni kan komma fram till ett beslut. Du ska ju inte behöva tvinga fram något, men som andra har skrivit så kanske han ändrar sig när han hör din version. Det är väldigt bra att ha en öppen dialog om sånt här så att inga missförstånd sker.


    Svanboet skrev 2009-08-21 13:23:18 följande:
    Inte alls långt - vi är förlovade och inte så mycket mer men jag har ju hunnit en bit i processen så att säga. Det är mer mer sagt att vi typ ska nån dag gifta oss.
  • feministbrud

    Jag kikade in lite på din blogg och ser att du ahr planerat väldigt mycket. Har sin pojkvän varit medveten om dina planer över huvud taget?

  • feministbrud

    Ja ok, dår förstår jag lite bättre. Men gör det så mycket att han inte tycker att det är så viktigt att vara gift så länge han vill dela sitt liv med dig?


    Svanboet skrev 2009-08-21 13:28:57 följande:
    Jag kanske använde fel ord när jag skrev "tvinga fram" ett bröllop men det känns ju lite så om han bara gör det för att jag så gärna vill. Jag vill vara gift med den man i denna värld som jag älskar mer än allt annat och det är svårt att säga riktigt varför. Liksom många påpekar är det ju inte så att han inte vill punkt slut utan det var mer ett förtydligande av att det har för honom ingen betydelse, vi är ju ihop iaf.
  • feministbrud

    Det viktigaste är ju att att ni inte tvivlar på varandra! Sedan tror jag säkert att ni kan lösa det där med bröllop, bara ni pratar med varandra. Jag förstår att det känns jobbigt, men jag är övertygad om att ni kan lösa det!


    Svanboet skrev 2009-08-21 13:35:48 följande:
    Jag hade liksom inte väntat mig att vi skulle gifta oss NU så att säga men när han får för sig att fria på det sätt han gjorde så trodde ju jag att det liksom var i rullning så att säga. Detta ger mig då inga grunder för att tvivla på vårt förhållande, det vill jag ändå understryka men jag tvivlar ju på att han kommer känna sig positiv inför bröllopet och då vet jag inte om jag ska jobba för att få igenom det.
Svar på tråden När det inte är så viktigt...?!