Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    Nä...nu ska jag hoppa in i duschen o svabba av den värsta städsvetten....ska sen tillsammans med svärmor handla lunch till maken o svärfar som sliter på tomten!

    Tittar in i gen i em!

  • ingenjörsbruden
    Villemoa skrev 2009-08-22 12:01:56 följande:
    Ska äta några för dig också för även om det inte blir nåt med grannarna så ska vi äta kräftor ändå Det "tråkiga" i kråksången är att vi är fyra vuxna som ska dela på två paket kräftor...men, man kan ju faktiskt köpa fler paket och äta en annan gång också!
    Det där låter annars som en vanlig ranson kräftor....men det räcker INTE för mig....hehehehe men o andra sidan så äter jag i princip BARA kräftor..inte pajer o grillat osv....
    Kanon o dela 2 paket med maken...han äter 3-6 kräftor sen får jag resten själv!! Moahahhahhahahaha!! Moffa moffa huvet fullt med kräftor!! .
  • ingenjörsbruden

    Åhh så ljuvligt Hvidisen!!!

    Tårarna sprutar här när jag läser!!!

    Vill osså ha min lillbus här o pussa o klappa i gumpen på!!!!
    *hjärtat smälter*
    Men ja...jag väntar på ngt gott.....

  • ingenjörsbruden

    Idag har jag varit duktig...tycker jag...men det är inte i närheten av vår goa Blommis kapacitet känner jag!

    Har dammsugit nästan hela lgh....o fått bannor av maken.....
    Plockat, o röjt i klädkammaren....tvättat 3 omgångar med 60 tvätt....tog madrasskyddet osså.
    Gardiner fick osså sig en tvätt....hoppas jag slipper stryka dem bara...

    Sen har jag badat orkideérna...får snart köpa badankor till dem....6 orkideer är max vad som kan hanteras i detta lilla kök iallafall!

    Varit o handlat, fikat med svärisarna o maken i arbetsboden o gått en runda i skogen med svärmor.

    Är nog lite känsligare än vanligt....maken pustade i går o kläckte ännu en gång ur sig....faaan va du pratar.....förstår att han är trött o slut i huvudet....det är jag osså....men den jag vill prata mest med i hela världen är ju honom....blev lite ledsen...men ja...är nog mest hormonerna som rusar i kroppen.
    Snart har vi ännu mindre tid att prata ostört...så ja...jag hoppas NI inte blir trötta på mig iallafall!
    Är iofs lättare att hoppa över att läsa inlägg än att stänga av öronen...hihihii

    Nä nu ska jag fortsätta dammsuga det sista....sen blir det dusch o tacos till lördagsmiddag....fast kräftor hade varit MKT godare! Alla som äter kräftor i dag måste äta minst 3 kräftor vars för min skull...jag ska njuta mentalt!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-08-22 17:18:16 följande:
    Skratta lagom du! Snart sitter du där med ett par BOMBER som är alldels stenhårda! Det finns en sprinklereffekt på dem också som man aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig! Förresten så verkar du ha fått MASSOR gjort hördu! Jag går mest här och flyttar saker. Det tar en jädra tid och tar heller aldrig SLUT nån gång.Nu har jag åtminstone staplat omsakerna i bodarna så man kan gå in där och i villavagnen har jag plockat bort snart allt som inte hör dit. Sopat har jag också, men inne är hela slutavstädningen kvar... Blä!
    Hahahaha näää jag skrattade inte av den anledningen.....tänkte på personliga/intima frågor osv...hahahahaha...

    Det ska bli JÄTTEspännande...not.....med stenhårda tuttar.
    Köpte faktiskt bröstsköldar (INTE till piratoutfiten) som funkar som uppsamlare o luftare av bröstvårtorna....in case of sprinklereffekten. Tips från föräldragruppen.

    Ja...en del har jag fått gjort....som tur e så städar vi ju varje helg...så det blir ju inte så jättemkt att plocka från v t v....men man har sina ställen där det samlas saker....tex makens skor har en förmåga att hamna vid min säng....(vi har ju byttat sida i sängen pga spjälsängen osv) o det stör mig lite...så nu har jag joxat lite med hans skor så att han får plats med ALLA sina skor i skåpet istället....han har NÄSTAN lika många skor som jag!

    Du...Blommis....du har slitit o gjort MASSOR så du är mer än väl förtjänt av att få ta det lite lugnt osså.
    Var inne i Tanttråden o läste lite innan...det verkar HIMLA spännande med er visning med alla paparazzis o drive-by´s....hur dags är visningen?
  • ingenjörsbruden

    Jenny: Hahahaha Tacos här osså! Stapla ved....ojojoj...va spännande....zzzzzzzzzzzzzz...men så skönt när det är klart!
    Skumt....men visst kan cykeln vara lång...det har vi ju sett prov på tidigare i tråden....det tar ju ett tag för hormonerna att komma upp i nivå...*sticker magen i sandhålet o visslar*

    Blommis: Hahhaah ja...bara en ren reflektion....inget jag direkt hade frågat vem som om....men visst människor i samma sitts har oftast inget emot att ventilera sådana frågor ÄVEN om de är liiiiiiite för intima eg!
    OM folk öppnar i garderober osv så får de fan skylla sig själva om de blir förfärade av couturen..... Bara de inte blir överfallna o indragna i garderoben så tror jag inte folk bryr sig så mkt...men visst....upplever man det luftigt så kanske folk inbillar sig att de har lika få grejor i garderoben.... ....
    näää va nu rädd om dig!!!! Bryt nu för tusan INGENTING!!!

    Hahahahaa för att ni inte blir trötta på mig iallafall!

  • ingenjörsbruden

    Åhh Blommis! Hoppas att du inte stressar o sliter ihjäl dig nu innan visningen!
    Jag håller tummar o tår för att ni ska få massvis med skyhöga bud på huset!

  • ingenjörsbruden

    Fru Andbeyond! Hoppas som de andra att allt gick bra!

    Jenny: Jag mår bra...känt lite mensvärk...men det kan vara kryddorna i maten som joxade....har inte känt ngt mer under dagen...mår fysiskt underbart...men känner mig lite smådeppig....visst jag kan osså snacka hål i huvudet på folk Det ska gudarna veta...men mest snackas det med vännerna...okända/nya brukar inte överösas....förutom BT-vännerna!
    Men när maken kläcker sådana grejor...o det eg inte är mkt jag säger...bara det att han lyssnar på tvn istället eller tänker på annat o missar 90% av vad jag säger.....frågar hur han haft det på jobbet, berättar om min dag....eller något roligt jag läst här....så eg inga flöden av ord direkt....då känns det så tråkigt...för jag är ju helt på det klara med att all den tiden vi har nu....den kommer vi inte att ha sen när battingen är ute o husbygget går för fullt....
    Såg fram emot en mysig promenad med maken på tu man hand...men han bjöd med sina föräldrar o det är trevligt det med...men ja...ännu mindre kvalitetstid...så ja...ni MÅSTE verkligen stå ut med mina inlägg på femtielva sidor.....eller i varje fall låtsas att ni läser allt...

    Indianer...hahahahah...ja det är faktiskt jag som myntat det uttrycket här.....rödskinn i dalen...o ja mkt pga färgen på skinnet...maken gjorde bort sig på en fest för ett par år sen...hans polare berättade om ngn brud han träffat som försökte lura honom att hon var gravid....men det visste ju polaren för hon hade ju haft besök av indianerna efter att de hade haft sex.....o maken hängde inte med på indianuttrycket....o frågade då till allas stora glädje...mkt skratt blev det....så där av hänger uttrycket.

Svar på tråden I vått och torrt och väntan