Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    Ninnnis skrev 2009-08-21 11:27:06 följande:
    Ingis, trådkapning!
    Hahahahha! Japp

    *Ingis o Ninnis i värsta piratutstyrsel...seglar iväg med tråden*

    Fredagsspam!
  • ingenjörsbruden

    Daa: Hahahaha attans att chefen kom precis där....*väjer kvickt undan o seglar vidare*

    Lanovia: Hahahaha.....Tur att Ninnis osså var med på kapningen...annars hade jag nog skrivit här själv...hahahaha KAN ju bli lite enformigt med bara ingis-inlägg...speciellt en fredag....då ballar jag ju alltid ur!

    Ska se om jag kan få till en bränning...den är rätt bra...man kan anpassa efter hur mkt tid man har...15, 30 eller 50 min yoga. Plus bäckenbottenträning o avslappning o andning...

    Nä det är bra att vi inte har så många martyrer här i tråden....räcker nog rätt bra med mig o Ninnis!
    Ja pappa är ute o cyklar rejält....det värsta är att han tycker att folk ska TYCKA precis som honom...o gör man inte det....då älter han det om o om igen.....för vad spelar det för roll om vem som gjort o sagt vad....gjort e gjort o kommer aldrig tillbaks.....bättre att se framåt...men näää...det gör han inte....samlar bara ja-sägare runt sig....suck....

    Lanovia: Hahaha sorry...men jag trodde att jag bara hade Ninnis o Hvidis nr...men jag har ju faktiskt ditt nr osså!
    Klart du får ett sms osså när vi far in....om jag kan tänka så långt då dvs!

    Tråkigt att man ska behöva bli påmind så här....men jag är VÄLDIGT glad för att jag har så underbara svärföräldrar o min syster som alltid ställer upp o inte har varken mammas eller pappas drag för 5 öre....
    O så är jag glad för att jag har er!!

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-21 13:07:33 följande:


    Ingis, nu förstår jag absolut ingenting *ser ut som en dum blondin*Tror du att du kommer ha annat att tänka på än att smsa oss alla när barnet väl skall ut??? Va???!!! *ser lite förolämpad ut och gapar med stor mun*
    HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
  • ingenjörsbruden
    o KRAM, Ninnis!!!
    Hoppas verkligen hunden inte får tokspel i bilen om ni ska köra ner fr huvudstaden.....får hänga ut genom rutan tillsammans med hunden o visa hur underbart det är att åka bil!

    lanovia 08 skrev 2009-08-21 13:51:20 följande:
    Kom just på hur lägligt mitt nick är: LA novia
    Wiiiiieee FREDAGSHUMOR à la Ingis! 17 hela veckor! Åhh va tiden går fooooort!
    Snart halvvägs ju!
    RUL-tid snart?! Ska ni kolla om det är en Ellen eller ej?!
    Kan säga att det är rätt spännande att inte veta osså!

    Villemoa: Ja det har du rätt i....det är ju eg inte så mkt annat man kan göra än att följa med.... Men det ska bli intressant....hahahah.....kanske kommer en teknisk rapport efteråt av mig!?! Vem vet?!
  • ingenjörsbruden

    Men var är Blommis idag???!?!?!?!

    Hoppas hon inte blev överfallen av farliga växter....*blir orolig o letar fram manchetesen för att gå på räddningsuppdrag*

  • ingenjörsbruden

    Andbeyond: Åhhhh fjärilpirr i magen!! Åhhh va mysigt!
    Önskar er all lycka till o är rätt avis på resan jag osså! *utanför fönstret så vräker regnet ner...suck*

    Bruttan: Hahahaha har osså hört om när det inte klaffar med bm..... ...maken är MKT införstådd med att han ska o FÅR byta bm om det inte funkar för oss! Annars reser jag ragg o börjar spotta o fräsa o bitas kanske rent ut av!

    Rotmos!!! GOOOOOOOOTT! Fredagsmiddag!!! Förra fredagen åt vi varm korv med bröd....jäääääääätteromantiskt....NOT! Men snabbt o gott!

  • ingenjörsbruden
    Fjällbruttan skrev 2009-08-21 15:30:55 följande:
    Jag kan inte stava, jag kan inte stava, jag kan inte stava.....Hoppas ni fattar ändå.....dskinsngg= skitsnygg Här är paradrätten pyttipanna när det är bråttom....


    Hoppas du menar att det är fryst pyttipanna...för annars är det ett jäkla skärande om man ska göra pyttipanna från skratch!

    dskinsngg= skitsnygg = så snygg så det inte går utan att svamla trodde jag det var!
  • ingenjörsbruden

    Hello girls!

    Lanovia: Tråkigt med förkylning men kul med bio o kompisträff! TRevligt att maken din erbjöd underhållning han osså under bion! Då brukar filmen bli extra rolig!
    Hahaha men väderleksrapporter äääääär jättesvåra....hahahhaah!

    Villemoa: Usch o fy....hoppas verkligen att du slipper få så mkt foglossningar.....hörde av en tjejkompis som skrämde slag på sin man när hon reste sig ur soffan....det knäckte till i hennes höfter så maken i rummet brevid blev helt dödsförskräckt....o att det gjorde ont....huvaligen.
    Jag hade lite foglossningar i v 27-30....men sen jag började undvika trappor, bära ojämnt o tungt, ha foglossningsbälte på mig när jag går längre sträckor, skippar dammsugning osv....så har jag (peppar peppar ta i trä...)inte kännt av ngt mer....o hoppas slippa det nu på sluttampen.

    Bruttan: Jag är osså sån....ser alla syftningsfel o stavfel i tidningar o böcker...men när jag själv skriver...hahhahha....vägrar läsa mina inlägg igen....
    Ohhh trattisar....*dregel*

    Blommis: Inte är du ett klantarsle....men så irriterande när man väl kommer på vad det var man glömt....Men buketten låter så himla ljuvlig så den väger nog upp rätt bra!
    Klart du ska hänga med oss istället för stapla lådor!

  • ingenjörsbruden

    Ninnis: Hoppas det går bra med hunden idag!

    Andbeyond: nu är det bara en timme kvar!!! Wiiiiie va det pirrar i min mage nu osså! Hoppas verkligen att ni får en underbar dag o att ni hinner njuta massor av varandra o hela dagen!

    Leksi: SKumt system...men gulligt att maken bokade tiden!

    Lanovia: Nä ta överraskningen vid förlossningen!

    Inatt drömde jag att jag födde.....men sen var det lite stressigt...skulle iväg på ngt vis o sätt.....så vi hann inte kolla könet.....så maken hojtade....Vad blev det?...........Det blev en kille!!! Gastade jag tillbaka...på 50 meters håll eller nåt....förstår inte varför vi skulle ngn stans...men det har nog med husbygget att göra.... Jag har INTE tänkt o åka hem förrän efter 2-3 dygn efter förlossningen liksom.

    Daa: Hur är det med dig? Kroppen tillbaka i rätt cykelspår?

  • ingenjörsbruden
    Villemoa skrev 2009-08-22 11:52:16 följande:
    Hej hopp!Ååh idag blir Andbeyond fru!! Hoppas att det inte regnar alltför mycket på dem! Buketten låter jättefin Blommis lanovia; ja verkligen trist med förkylning, krya på dig!Här har det fullkomligt vräkt ner halva natten och hela förmiddagen! Och vi som ska ha kräftskiva med alla grannarna...kommer inte vilja sitta ute om vädret är likadant vid 16 som det är nu; blött, grått och kallt.
    Ojdå...här är det strålande solsken o 20+ nånting...Ohhh kräftor....*dreglar* Jag vill osså! Ät några för mig med e du snäll! Kan lätt klämma 2 paketer själv.....fasen så hungrig jag blev nu då....
Svar på tråden I vått och torrt och väntan