• Hvidbrud

    I vått och torrt och väntan

    Hej! Tittar in snabbt! Lite har sovit som en stock hela natten och förmiddagen, men nu är det dags att vakna för jag sitter här och droppar. Bäst att hon får lite mat innan sprinklereffekten sätter igång.. Det gör den snaart!
    Puss puss! Skönt att du har det bättre Ninnis! Synd att du inte kan den 4de! Vi kanske kan ta en fika innan det?

  • Hvidbrud

    skönt att vara ledig ankan. njuut!
    kul ïnlägget låter efter ninnis... 4 timmar till svineinfluensan bryter ut...

  • Hvidbrud

    He he Ingis.. Hel natt = 5 timmar...
    har precis kommit hem efter en lååång promenad i kungs/slottsparken med tankstop på brossans jobb. Duktig flicka. Namn.. Nää... Hon har inte sagt nått ännu!

    Lääängtar efter min man!

  • Hvidbrud

    maken kom precis när jag skrivit inlägget. Jag får inte första pussen längre...

    Artiklen stämmer nog, men det är skönt att ha nått att skulla på när man helst vill att all hjärnkapacitet ska spenderas på det lilla livet. Andra prioriteringar i hjärnan i alla fall. Och tröööttheten...

    Nu somnade snuttan igen... Så kan jag laga midag och kanske hinner vi äta innan hon vaknar igen. Det kunde ju vara skönt!

    Fru Bygg: Oh! Förvärkar! Spännande spännande! Vilken vecka är du i?

  • Hvidbrud

    Heeeej Blommis!! Välkommen tillbaks- du har varit en saknad blomma, vill jag lova!
    Vad skööt att du har en massör så nära. Det är ju det du behöver just nu- sträckt uuut i alla samandragna muskler så att blomman kan öppna sig och slå ut och fylla hela pippislottet!
    Klart att det är en känslostorm att flytta, tårarna ska spruta om man lämnar något som man håller kärt, även om det är något bra man kommer få i stället. Konstigt vore det annars...
    Skönt att ha dig hemme igen, ialla fall! *kraaam*

  • Hvidbrud

    Åh, lilla gumman! Passar på att säga grattis!
    De har blivit jätteduktiga på neonatalvård, så det ska säkert gå bra. Det blir såklart massor av tid på sjukhuset till de är starka nog att komma hem, men sen får hon lov att gosa med dem och se dem växa upp till STORA tjejer!
    Klart att det är svårt och så jobbigt för dig att du inte kan vara där hos din syster och stötta henne när hon behöver dig så mycket. Åh, skickar dig massor av styrke ramar och en massa goda tankar till din syster och de två små flickorna.

  • Hvidbrud

    Ninnis: Ja! Det gör vi! Vill ni h de tre översta eller understa våningarna?
    Pukkoklinik! Varför jan de inte bara ta in dig en kvart och skölja? Men, bättre sent än aldrig...

    Gissa vem som precis har blivit överbajsad? Hon har en tryckluftspruta där bak min lilla skatt. Lyfte för att lägga in blöjan och prutt! Remoulad från topp till tå och på hela golvet 2m ut. Gissa om hon kände sig lättad efter den laddningen. Snalla barnet har legat tyst i sängen medan jag gick och dushade och åt frukost och skriver en rad med er...

    Stickcafé! Vad mysigt! Var på stickträff i kph för några år sen när jag stickade grönländska handledsvärmare med instickade pärlor i stjärnmönster. Avancerat värre! Tur att där var en syslöjdsfröken där också, som man kunde fråga!

    Lanovia: Åh, så nu har magen börjat träna upp sig! Bra att du har bestämt dig för att få rådgivning.

    Oj, nu kallar liten! Puss och kram!

    Blommis: Hur var massagen? Är hon duktig? Kan hon mäta sig med din ryska?

  • Hvidbrud

    Ojojoj, kattungar på vifft! Måste vara helt underbart för dem att gå på upptäktsfärd i den nya trädgården, men usch så farligt det kan vara. Hoppas verkligen att hon kommer in snart igen.

    Låter som om du är i goda händer. Nu ska blomman smälta som smööör i massörens händer! Min man är som du då... Mjuk, men har ont. Man måste ligsom hitta lösningEN för att lösna upp lite här och lite där funkar inte. (det gör det på många som är sådär hel/halvstela).
    Såg program på TV om en massör och nu KLIIIAR det i fingrarna för att få massera igen. Men nej! JAg måste vänta i allfall till magen har läkt bra och jag har tränat upp mina slappa muskler igen.

    Suck... Mitt fina barn ligger här och jag vet inte vad jag ska kalla henne. Det börjar bli lite krisigt nu... Ingen som har några nya förslag??

Svar på tråden I vått och torrt och väntan