Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    *sitter här o torkar glädjetårarna....gud...det ska bli skönt o slippa graviditetshormonerna! *

    Ninnis: GÖTT med beröm!!! Det är du väl värd! Kul med kompis som plussat! Bara gnugga på!

    Bruttan: Inte dricka vin...*snyft*...låter ju rätt sorligt! Säger jag som längtar efter mitt första glas rödvin!
    hmmm....dina symptomer låter exakt som min systers.....o hon har haft det med jämna mellanrum...men aldrig fått kläm på varför o ingen diagnos eller medicin....så meddela mig gärna om behandling fungerar osv....så ska jag tipsa syrran.
    Hahhahaha...undrar vad straffet är för sand-norpning...

    som vanligt så har jag glömt hälften av vad jag skulle skriva...så jag kastar slängkyssar till er alla istället!

  • ingenjörsbruden

    Jag har knappt fattat det....har det verkligen gått 9 månader sen Hvidis o jag plussade....helt galet.....är nog först idag som poletten trillat ner hos mig....snart har jag en bebis i famnen!

    Åhh Hvidis....klappa lillmuffins rumpestump så gott ifrån oss alla!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-08-18 16:30:25 följande:
    MEN vad ÄR det för satans jävla praktarsle till korkad, genompuckad jubelidiot som säger sådär till dig Lanovia!!!!!!! Ska man behöva komma hem och bli riktigt jävla skitarg och få ett UTBROTT efter en lång dags omkringkajkande!?! Ja, tydligen!Det är ju så dumt sagt så alla kommentarer egentligen är överflödiga.Inte ett ögonblick till vill jag att du ger av energi till det där räkhjärneuttalandet! Hör du det!!!Det är ju underbart att du KAN äta och får behålla något av det.Förresten så sa min svärfar följande när jag varit på inskrivning och Bm sagt "Ja nu får du räkna med att gå upp 10-15 kg""nähej du, mer än 7 behöver du inte gå upp. Mxxxxx gick bara upp 6 hon med sista"varpå svärmor nöjt konsatterade" ja för jag gick ju ner i meig själv ajg, i och mad det att jag höll igen för jag hade ju inte blivit av med kilona jag hade lagt på mig med de första två"Dvs, min svärmor bantade under sin graviditet. Jävligt intelligent.Dessutom kläcker svärfar detta samtidigt som han SJÄLV bara ett par år tidigare hållit på att dö av hjärtinfarkt orsakad av kraftig övervikt. Han har samma övervikt än idag, nio år senare.Jag bara gapade åt dem.Men visst sätter det sig i huvudet ngnstans. Sedan mådde ju jag skit och länge gick jag inte upp alls, och då var ju det fel såklart.SKIT i henne och NJUT av varje mål, varje tugga och att känna att "det här ger jag min kropp och itt barn nu, det gör oss starka och uthålliga"Så. Nu har jag skrikit klart.
    Lika arg som jag blev!

    Hahaha lanovia...om vi skulle råka på din svärmor så hade hon nog fått sig ett par rejäla utskällningar så hon aldrig hade blivit sig lik igen....hahahahaha!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-19 09:30:23 följande:
    Delar med mig av en liten hemlis mitt i all spänning med Lillmuffins födsel...På fredag ska vi titta på en hund! En alldeles bedårande liten jack russell, 18 månader gammal, kom till Sverige från ett "shelter" på Irland i maj. Om vi klaffar med honom och allt känns rätt så åker han med oss hem från Stockholm på söndag! (äldsta tricket i bli-gravid-boken, jag vet... )
    Naaaaaw va härligt!!!! Se bara till så att den har verkligen fått alla sprutor mm....hörde om ngt hemskt ställe som hämtade gatuhundar fr Spanien o sen sålde här i sverige....o så hade de inte fått vacc eller mediciner över huvudtaget...mkt sjuka hundar.....

    Jaa..... e vi inte tipp-topp-jättehemliga här, Agent-Ninnis?!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-19 09:32:04 följande:
    Visst är det smart att skriva hemlisar på ett offentligt forum? Jag har nog fått för mig att jag är mer anonym än jag faktiskt är, och kan liksom inte tänka mig att andra än ni läser det jag skriver...
    Om någon överhuvudtaget orkar plöja sig igenom alla inlägg som emellanåt är mer förvirrande än tekniskt möjligt så tycker jag nästan att snokaren är väl värd att snoka....
    Måste vara helt omöjligt...speciellt när vissa av personerna här inne är mer schizofrena än andra.... Typ jag! Martyr i ena sekunden o stålkvinna i nästa!
  • ingenjörsbruden
    Leksi skrev 2009-08-19 10:25:25 följande:
    Ingis - inga sammandragningar eller andra tecken än?
    Hahahaha...nänjajo...visst har jag någon förvärk då o då....men ytterst sporadiskt....kanske någon om dagen...men det har jag haft länge.....hade rätt mkt i måndags men då förtog jag mig nog med besiktningar, IKEA-besök o letning i arkivet.
    Dock sprallar battingen mer o mer....känns som träningspass!
    Väldigt skönt när maken är hemma för lägger han handen på magen så lugnar den ner sig....har inte slagit fel ännu....så jag håller tummen för att han har fortsatt lugnande effekt på battingen ävnen när den kommit ut!

    Hahhaha Klart Agent-ninnis ska ha en spårhund!
    Det medför mkt gott med hund! Alltid bra att ha ngt att skylla på...hehehehe
    Skönt att det verkar vara en seriös förmedling!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-19 10:30:36 följande:
    Detta är en förutsättning för oss eftersom maken ska ha med hunden på jobbet.
    Ska den få lov att tugga på anställda som inte sköter sig?! Kolla med facket först...kanske?!
  • ingenjörsbruden

    Leksi, jag hade osså mkt tankar o funderingar o kom på grejor som jag ville kolla osv i början av graviditeten....skriv lista säger jag bara...efter bröllopsplanering så sitter det nästan i ryggraden....jag kände iallafall att fick jag ner tankarna på pränt så rensades hjärnan o det gick bättre att sova.

Svar på tråden I vått och torrt och väntan