• Hvidbrud

    I vått och torrt och väntan

    Hej tjajer! Här sprutas det ut inlägg på löpande band! Jag följer med, men har inte hjärnceller nog att komentera allt (de har blivit upplösta i nång gulvit substans som samlas nere i tuttregionen, men jag prövar....
    Blommis: Guuud vad kul med visning för så många! Oj vad jag håller tummarna att det blir budning som stiger til oanade höjder! Håller fast i tummen för att spolningen går bra och är en smärtfri historia. Berätta!

    Ingis: Oj, du, nu är det snart din tur! Åh, vad det är spännande!!

    Andbeyond: Ååååh, så vackra ni var! Visst är det något specielt med skalliga män Blommorna var ju helt underbara! Förstår att du var nöjd. den svartvita bilden var ju sååå härlig! Grattis!!

    Ninnis: Hur går det med hunden?

    Ore: Tack! Snart är du där ochså- tiden gick så fort (och samtidigt väldigt långsamt) när man väl kom in i vecka 30... Då var det plötsligt snart!

    Lanovia: Jag gick upp från 68 till 95... Nu är jag på 88-89 och fortfarande 2000liter vätska i elefantfötterna. Det hormonet som gör att vätskan försvinner efter födseln frigörs inte vid kejsarsnitt... så jag får snällt vänta.

    Ankan: Åh, NEJ! Hoppas att du får stanna! *Håller tummen*

  • Hvidbrud

    Skulle till ICA/posten för att hämta ut ett paket idag. Tänkte att det var en lagom lång promenad för mig och för att komma igåg. Ska ju röra på mig för att hela bäst.
    Men i hallen slog tanken mig att jag skulle gå ifrån mitt barn så hårt att tårarna böjade spruta. JAg tog mig samman och gick lungt och fint ner till posten och fick kuvertet/paketet Det var addresserat till "Lillmuffin", så där stod jag mitt i ICA med tårarna rullande ner för kinderna... Åh, dessa hormoner... Denna kärleken... Detta lilla vidunder!
    Amningen går bra- sprinkelsystemet är i funktion. Bebin bajsar och min make är underbar! (och så himla sexiga att jag har lust att äta upp honom!)

    Åh, nu måste jag äta innan hon vaknar!
    Kraaam

  • Hvidbrud

    Men lilla blommis då!!! *kramarochkramarochkramarochkramar* Åh, så himlans tråkigt att höra, men du, det är bara i den ena det är stopp. Så vet ni det och så kan ni ju göra en större insats på den som fungerar som den ska. JA, det hjälper ju inte att höra när man bara vill gråta. *kramar igen och klappar om och stryker över kinden och håret*

  • Hvidbrud

    Grattis till vovvsen Ninnis!! Ska bli kul att se bilder! *kram*

    Åen till kram till blommis och en knuten näve till bilen som borde lära sig att veta hut!

  • Hvidbrud

    Det får du göra blommis! Gnäll du bara! Och gråt bara! Jag har massor av servetter att torka tårarna med. Åh, det är så frustrerande när man bara vill gråta och inte "får".
    Blomman, du har kämppat så hårt så jättelänge nu, jag längtar till ert flyttlass har kommit på plats och allt dammet har lagt sig så du kan få lite ro, få lov att gråta och få lova tt bara vara utan att behöva göra så himlans mycket hela tiden.
    Du får ta en liten promenad med sambon i kväll ner till den mysiga bänken vid bryggan och bara vara er två i det stora, en liten stund.
    Kram

  • Hvidbrud

    Jepp! Fulstendigt enig blommis! Det är ju en del av det roliga! JAg visste inget när jag öpnade min butik, men kastade mig handlöst inn ii det och lärde mig under vägen. Tufft men kul! Idag har förresten två(!) l
    amnat in ansöklningar till loklen! *håll tummarna*

  • Hvidbrud

    Hej! Tittar in snabt! Har läst ifatt och håller tummar och visslar och kramar om er allihopa.
    Lillflickan slukar min tid... så jag hinner ente uppdatera hennes BT-mostrar särskilt bra. I natt gjorde hon mig orolig... hon sov i sex timmar i sträck. det är inte bra. Får nog sätta klockan så jag kan ge henne mat efter 4. (med skönt var det att sova iallafall...) Hon vaknar med ett litet gnyende och ett leende, gullegrynet. Kan inte skriva så mycket om henne märker jag för bara tanken om henne gör att Dolly Parton besätter mina tuttar och det gör oooont! Och bebisen fick precis mat...
    Var ute i verkligheten med henne för första ggn idag. Vi gick till skattekontoret för att registrera hennes födsel så att hon kan få ett person nummer. Nu ska vi bara komma på ett namn...
    Oj, vad trött jag är, måste stupa i säng!
    Jättekramar till alla BT-mostrar från Miss Muffin

  • Hvidbrud

    Åh, Blommis, vad roligt att de budar och har sig! Håller tummarna för att det verkligen skjuter i luften i morgon!

  • Hvidbrud

    Oj oj oj, vad det händer grejer i tråden!
    *kram* till Lanovia och till Villemoa.
    Ingis! Är du inne och föder nu eller vilar du lite? Guuud vad spännnade! Om du föder i morgon får du mitt BF datum!
    Själv blev jag faster igår till världens finaste lilla Mira. STOOR var hon brevid vår lilla gumma.
    Fortfarande namnlös... Vi kan inte bli överrens om namn, men vi har ju 2½månader på oss...
    Har ju glömt gratta Ninnis till den lilla vovven! Låter underbart!
    Blommis: Guuud vad spännande!

Svar på tråden I vått och torrt och väntan