• Daa

    I vått och torrt och väntan

    Hej lanovia! Hur känns det nu?

  • Daa

    Fast du kommer väl ihåg Bruttans metod för att göra sig av med surtanten?
    Det var nåt med en spade och en sten...
    *kramar*

    lanovia 08 skrev 2009-10-27 20:12:08 följande:


    Sur som en ättika! Tror Bruttan har lyckats skicka hit surtanten.Som ni kanske har märkt så är till 99.9% mannen det bästa jag har. Men just för stunden ligger han inte jättehögt ikurs. Men jag känner att ilskan börjar rinna av mig så har han tur så är jag lite mindre grinig när han kommer hem än vad jag var när han åkte.
  • Daa

    Nå, men då så. Låt henne hänga hos dig en stund tills du blir less henne. Surtanten alltså
    lanovia 08 skrev 2009-10-27 20:27:07 följande:


    bara hon inte har lyckats för väl med detta med tanke på hur tyst hon varit sista dagarna.Sen vet jag inte om jag vill göra mig av med surtanten just nu. Iof gillar jag inte att vara sur men jag tycker faktiskt att jag har rätt till det idag, för en gångs skull.
  • Daa

    lanovia 08 skrev 2009-10-27 20:40:08 följande:
    Tycker förövrigt djur verkar ha en alldeles för stor tendens till att spy o kissa på helt fel ställen. istället för att t.ex. bara pricka golvet så är mattor en alldeles för stor favorit. eller varför inte ett tält som ligger och väntar på att bli ihop vikt?
  • Daa

    Hjälp! Min dator har blivit tokig.
    Är det ett tecken på att jag borde gå och lägga mig?

  • Daa

    God morgon!

    Ska läsa ikapp så småningom.
    Inget plus här inte.
    Igår fick jag indianbesök och en normal reaktion på det hade väl varit: "Åh, trist, men det är ingen stor grej. Det kanske lyckas nästa gång". Men jag är inte normal. Jag fick ett hormonbryt. Eller kanske bara ett bryt. När jag väl kom hem från jobbet och inte behövde behärska mig ägnade jag stor del av kvällen åt att gråta som om hjärtat skulle brista. Skrämde både mig och maken (han erkänner inte att han blev skrämd, men jag märkte att han var tagen). Fick lov att ringa återbud till våra kompisar som vi skulle hälsat på.
    Framåt nio lägrade sig lugnet i mina tårkanaler.

    Tror det är besvikelsen över att ha varit bedövande trött, illamående, finnig till tusen (är det nån som har ett bra tips på ansiktstvätt som fungerar? ) och på tok för överkänslig helt i onödan. Eller så är bara indianbesöken en smärtsam påminnelse om vårt MF, både hormonellt och känslomässigt.
    Eller så har jag för klent psyke för att försöka få barn.

    Det är iaf skönt att vakna och känna sig ganska som vanligt igen, även om illamåendet och tröttheten kvarstår och hånar mig för att jag hoppades att de berodde på något trevligt.

    Blommis: har skummat dina inlägg, ska läsa dem mer noggrant sen. *kramar*

    Hoppas att ni får en fin dag.

  • Daa
    Hade glömt bort Martyr-Ninnis.

    Ninnnis skrev 2009-10-29 11:18:18 följande:
    Eeehhh, nej, inte här heller...Sex mitt i ett bråk?! Det går ju inte när man är en långsint martyr! Hur skulle det se ut, om jag föll till föga mitt i mitt tysta surande? Då tror han kanske att vi är sams?! Ve och fasa...
  • Daa

    Vad skulle jag göra utan er, ni kloka (och gulliga )?
    Tack. *bestämmer mig för, tillfälligtvis i alla fall, att jag inte är knäpp eller ovanligt klen*

  • Daa

    Amen.


    passionsblomman skrev 2009-10-29 11:01:09 följande:
    Sett tll statistiken över hur vanligt det är med MF så är det naturligtvis befängt att tro att det inte skulle bli alls "bara" för att man haft ett MF, men vem FASIKEN sitter och fyller hjärtat med statistik!!!!
    Kom för övrigt fram till att det här med Lite Rött På Pappret när jag inte riktigt förväntar mig det och som sen blir Allt Mer Rött På Pappret är för mig förknippat med något ganska traumatiskt... *försonar mig med mitt bryt*
    Nu ska bara illamåendeattackerna gå över så är ordningen återställd.

    Ninnis: tar gärna emot glada tillrop, för jag vet ju att det är sant. Det finns ingenting som säger att det inte kommer att ordna sig, så då finns det ju heller ingen anledning att börja oroa sig än.
    Är inte du normal i den här cirkusen? Vart är världen på väg om inte ens agent Ninnis är normal och stabil??
Svar på tråden I vått och torrt och väntan