• Hvidbrud

    I vått och torrt och väntan

    Åh, daa, tack för att du tar över fötterna! De käns redan 10kg lättare! Tips! håll dem högt, bästa stälningen är i soffan med förttern uppstaplade på massa kuddar.

  • Hvidbrud

    Hej!
    Lååång dag... Mååånga inlägg att läsa och en kanelbulle som står och väntar på mig, så jag fattar mig kort. (har bara 2h och 10 min kvar att äta på ) (jag äter massor när jag är hungring och jag har "bara" gått upp 18kg... Hälften går jag nog ner i morgon )

    8.30 har vi tid!!! Vid 10-10.30 har jag nog blivit mamma!!
    Shiiiiiittttttt!!!!!

  • Hvidbrud

    Tack tjejer! Nu är väskorna packade och jag ska vagga till tåget om en kvart!
    Vi hörs! Hemma fredag om allt flyter på!
    *kraaaaaam*

  • Hvidbrud

    Hej tjejer!
    Tack för alla grattisar!
    KOm hem igår med vår egen lilla prinsessa, som vär något av det vackratste jag har sett, varje minut växer kärleken sig starkare till det lilla väsnet , man tror inte att det är möjligt! Hon är sååå fin och lugn och sover som en sten 3 timmar, ammar, rapar, bajsar, tittar, flirtar och sover.
    Storagråtdagen idag... tårarna bara trillar och man kan inte tro att det är sant.
    Lilla fina gumpen och fötter och mun har hon fått av sin pappa, liten oproportionelig uppnäsa av sin mamma och grå ögon som blir??? Blå? Bruna? Ljusbrunt hår och stoooora mjuka kinder... *hjärtarsåjaghållerpåattdö*

  • Hvidbrud

    Så, nu nannar lillan med magen full av mjölk...
    Jo, blommis, vist har jag ömma tuttar. Bomber ville jag nog kalla dem. Hennes huvud ser så liiitet ut brevid dem. Droppade i morse för första gången, men då tömde hon ett bröst helt och nästan det andra också ' sen somnade vi båda två. Brukar man det? Blir sååå tröööt när jag ammar.

    Maken är nog lite hormonfyld också för vi står båda och tittar på det lilla miraklet med våta kinder.

  • Hvidbrud

    nej, hon är fortfarande muffin och lilla gumman, vi prövar olika alternativ, men inget passar riktigt... Vi ska nog komma på det snart

Svar på tråden I vått och torrt och väntan