• passionsblomman

    I vått och torrt och väntan

    Vi fortsätter vårt umgänge och hänger med i alla livets svängar...

    ...förra tråden:

    www.brollopstorget.se/Forum-5-21/m3414645.html

    Du som läser här gör det på egen risk, ty här räds vi icke sjukhus, kroppsvätskor eller prat om sexlivet.
    Gemensam faktor har varit längtan efter barn. Såhär flera långa trådar senare är det vänskap som förenaar, minst lika mycket.

  • Svar på tråden I vått och torrt och väntan
  • andbeyond
    ingenjörsbruden skrev 2009-08-18 13:04:49 följande:
    Visst tusan ska man inte överdosera Marabou helnöt eller dyl...men om man äter yoghurt eller frukt, lagad mat o inte en massa skräp så ska du inte ha dåligt samvete.
    Fast ibland är det ju för himla trevligt att överdosera Marabou Helnöt också.. faktiskt. *sneglar på bröllopsklänningen och hoppas den passar på lördag trots helgens chokladfrossa*
  • lanovia 08

    Tack ni underbara, ni skriver ju det jag så väl vet. Men sedan är det svårt att ta bort de andra orden man fått höra också.
    Jag får ju ångest nu av tanken på att äta yoghurt vid fikan när alla ser, igår kunde jag skylla på träning idag har jag ingen ursäkt mer än gravid. Vilken iof lär räcka hos de flesta.

    Ingis, tyvärr så menade hon inte så. Hon tyckte snarare att jag skulle äta mer varje gång så jag inte behövde äta mellan måltiderna.

    Leksi, precis så brukar jag äta. Mellanmålen har förr bestått av frukt nu är de utbytta till mackor eller yoghurt. Mellan mellanmålen åter jag vindruvor. Plus att jag blivit tvungen att lägga till kvällsmat. Känns som jag bara äter och äter men tror inte det är onormalt mycket.

  • ingenjörsbruden
    andbeyond skrev 2009-08-18 13:44:45 följande:
    Fast ibland är det ju för himla trevligt att överdosera Marabou Helnöt också.. faktiskt. *sneglar på bröllopsklänningen och hoppas den passar på lördag trots helgens chokladfrossa*
    Usch...säg inte så....*börjar dregla efter Helnöt....*
  • lanovia 08

    Visst är det!

    Den passar säkert. Du kommer bli så fin!

    Först trodde jag det var Ingis som skrev detta inlägg och kunde inte för mitt liv förstå vad hon skulle ha sin bröllopsklänning till på lördag. Antar att hon inte kommer i den nu??


    andbeyond skrev 2009-08-18 13:44:45 följande:
    Fast ibland är det ju för himla trevligt att överdosera Marabou Helnöt också.. faktiskt. *sneglar på bröllopsklänningen och hoppas den passar på lördag trots helgens chokladfrossa*
  • Fjällbruttan

    Hej!!
    Nu är jag tillbaka i rymden igen
    En avgrävd kabel har gjort att vi varit utan bredband i 5 dagar!:-O
    Men nu  är vi med ny husvagn, har varit och badat på Pite havsbad och så har
    jag blivit dundeförkyld! Sov till halv ett idag och höll på att missa min läkartid!
    Tur att Saga är på dagis så man får sova,

    Idag fick jag ta prover för, håll ier, GIKT!
    Jag fnissar fortfarande! Ingen reumatism i alla fall, men var det gikt kunde rödvin förvärra det, och starka ostar. Jamen jag dricker nästan aldrig vin... oooops... semestern, en dunk rödvin Jag tystnade snabbt och läkaren bara skrattade
    Det behöver ju inte vara det men jag ska bums skaffa mig en rökrock och börja dricka portvin och det är det

    Blomman, de där jävla indianerna, skalperas ska de!
    Men huset får ni säkert sålt till jättehögt pris, det var ju så fint!!

    Ska läsa ikapp ikväll när stora tjejerna spelar fotbollsmatch.

    Kram

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-18 13:50:30 följande:


    Visst är det! Den passar säkert. Du kommer bli så fin!Först trodde jag det var Ingis som skrev detta inlägg och kunde inte för mitt liv förstå vad hon skulle ha sin bröllopsklänning till på lördag. Antar att hon inte kommer i den nu??
    Höhöhöhöhö....näääää inte så som det är tänkt att den ska sitta iallafall!

    Eller....visste du inte att jag hade en silvrig blank klänning med hål för magen när jag gifte mig?!
    Hahahhahaha

    Tack för grattningen!
  • ingenjörsbruden
    ingenjörsbruden skrev 2009-08-18 13:04:49 följande:
    lanovia 08 skrev 2009-08-18 12:43:25 följande:
    Nä men en stor jävla fot i arslet på din svärmor....SKITsamma om hon sa det i välmening.....det har hon ta mig fan inget att säga till om....o om jag inte misstar mig så ingår kärringjäveln i samma generation som min mamma o då kan vi nog snacka om anorexia (skulle ju vara så smala som filmstjärnorna) innan det fått namn.....FAAAAAN va förbannad jag blir!!!! Om det var någon som missade det....hahhahaa....Visst tusan ska man inte överdosera Marabou helnöt eller dyl...men om man äter yoghurt eller frukt, lagad mat o inte en massa skräp så ska du inte ha dåligt samvete.Men OM din svärmor menade mängderna vid måltiderna....så ja....det är bättre att äta fler mindre mål än bara 3 stora om dagen...men du som tränar har ju koll på det tycker jag det verkar som!
    Guuud vilket argt inlägg...VEM har skrivit det?!
    Sicket jävla rivjärn jag är ibland.....
    Här reste jag def ragg direkt o började fräsa o spotta direkt....kröka rygg gick lite dåligt med kulan på magen...hahahah!

    Fjällbruttan: 5 dagars läsande att ta igen....ojojoj!
    Förkylning borde förbjudas....speciellt de sega som man knappt blir av med.....suck! Men hallå....GIKT?! E inte det samma som reumatism?! Men vad får man för hjälp då? Medicinering eller? Hur yttrar det sig? Ont i leder eller?
Svar på tråden I vått och torrt och väntan