Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden

    I vått och torrt och väntan

    lanovia 08 skrev 2009-08-28 07:27:00 följande:


    Godmorgon.Eftersom jag nu har världens bästa man där hemma slapp jag gå med hunden i morse. Lite tråkigt, för mysigt att gå med henne så matte har dåligt samvete men bra för då kom jag i väg till jobbet lite tidigare ändå.Tänk om denna dag den 28 aug 2009 kunde gå till historian som den dag Blommis får det vinnande budet (och ett högt sådant) och samtidigt får en insemination som fungerar!!! hade ju varit underbart!!!Hvidis vad mysigt det låter med lilltjejen. *kramar er båda*Bruttan skall ni åka iväg idag då eller? Ha det så mysigt!!!Skönt att du inte blödde igår. hoppas allt är som det skall.
    Ja o Ingis sista arbetsdag innan buffbuset kommer!
    Den här dagen bara MÅSTE ju bli bra!

    Hvidis: Åhh massa på miss muffin....hahahaha 6 h! Det är en duktig tös du har ju! Men jag kan förstå att tuttarna inte uppskattar dessa långsovar-pass. Handpumpa kanske?

    Lanovia: Hahahaha skön Ingis-anda på ninnis enhandsgrepp! Mohahahahha! Gulligt av maken att ta morgonpasset!
    Ibland så kan man faktiskt tro att det är lite av ett virus eller epedemi med gravida...kul att du avslöjade yoghurt-killen! Hihihihi!

    Ninnis: Gräs i kräket är nog ingen som helst fara....nog en liten kombo med åksjuka o ngt som behövde komma upp..ibland så kan de få ett grässtrå som fastnar lite i halsen o irriterar så de sen kräker upp.....är din bebbe bara pigg o glad o som vanligt så är det inga problem...men om han skulle vara hängig o slö osv....alltså lite olik sig....då ska du vara uppmärksam på att han dricker, äter o gör både nr 1 o 2....ibland kan de få ngn bacill...men om ngt av de vanliga behoven inte funkar...då ska du ringa till veterinären.

    Måste erkänna, Ninnis o Hvidis....när jag läste Ninnis inbox-mess med vovvsingens namn...så trodde jag det var från Hvidis....o tänkte...hmmmmm det var ett skumt flicknamn!
    Åhhh suck va?! Hahhahahahaha

    Jenny: Jag tycker du ska ringa till en privat gynmottagning o boka en tid.....min mens blev liksom din mer o mer sen....sen blev jag knäpp...ville veta när den skulle komma så man kunde planera osv....fick hjälp rätt så omgående o blodprover togs osv....det visade sig att jag hade lite knasiga hormonhalter i kroppen....pärlband av äggcystor(äggblåsor utan ägg) på äggstockarna.....så jag fick diagnosen PCO-S....men bara det att VETA vad som är knasigt är rätt skönt....o har man en diagnos så får man hjälp direkt om man vill skaffa barn.

    Blommis: *kniper lite med underredet osså utöver ansiktet o tummar o tår* Hoppas att allt går bra idag med insemination o prover o att bilen nu ska hålla sig hel i flera flera år o att buden bara RASSLAR in med HÖÖÖÖÖÖÖGA BUD!

    Brutta: hoppas väninnemyset var gött. Skönt att du inte blöder mer...hoppas det håller sig så!

    Villemoa: Skönt att träningsvärken uteblev!
    Hahhahaa ja jag satt o tänkte på det under info-träffen....det här jävla systemet med h-penning MÅSTE en gammal sur grinig gubbe ha bestämt!
    Visst är man inte SJUK....o det ligger lite ansvar på arbetsgivaren att ge en andra arb.uppgifter...men i vissa fall så tycker jag att systemet får ta o kamma sig...

    Hvidis: Hur var nu vagnen?! Var den bra?!

    Massa till alla
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-28 09:16:25 följande:


    Ingis hur skall det gå när du går hemma sedan, innan barnet kommer? Du kommer väl skriva ännu längre inlägg. Villemoa vad tränade du?Vart har Grå katt tagit vägen?
    Moahahhahhahaa...då blir det noveller!!

    Villemoa tränade vattengympa.

    Just det...grå katt... Oue bisth thier catzen?

    Jenny: ja...ta det lugnt o se tiden an.

    nu har jag gröt i öronen.... ....har precis pratat med en dansk...o danska är ljuvligt....men jag blir så grötig i öronen!

    Nu ska jag jaga upp gubbarna här o tvinga dem till frukostfika!
  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-28 11:10:53 följande:


    Låter som ni har en intressant helg framför er Bruttan. Ingis, har du testat bränna yogaskivan ännu? Vad heter den du har? Vart köpte du den?
    Nä ska se om jag kan bränna den i helgen....

    Köpte den faktiskt genom Amelia för 199:-
  • ingenjörsbruden
    Fjällbruttan skrev 2009-08-28 10:11:32 följande:
    Hallå Herregud Ingis, du kan gör aen bok av dina underbara inlägg, vad sägs om "Grötiöronensgravidasbästatipsochförmaningar! Inget blod idag heller, än, så jag är så nöjd Ikväll åker vi på kantarellletartur som kommer att gå till historien!Vi ska ju "fricampa" dvs, det finns igen el där vi ska stå, så gubben har raskt ordenat ett elverk, för el kan man ju inte vara utan!! Jamen vi kan ju ta med ljus-Då ser jag inte kräftorna!! Jag skarattade så jag grät!Sen toppade han det hela med att sitta och glo på kartan, muttra -Där borde det finnas kantareller... lyfter telfonluren kl 22 på kvällen och ringer chefen-Du, jag tar jobbets sexhjuling i helgen, vi sk aplocka kantareller...¨Jamen förstå, vi ska tydligen ut i ödemarken och leta kantareller! Först köra ett gäng mil in i fjällvärlden, sen ta sexhjuling långt in i h-vete..Tur att vi har GPS och att gubben är fjällräddare.. jag kanske kommer hem Å andra sidan är allt som ligger nära vägen renplockat, vi har haft horder med turister här!Ankan, hållaintrosor, skitbra uppfinnig, finns faktiskt riktigt snygga på Lindex Blomman, jag tycker du satsar på fullträff med ägg och simmar idag men hösta budet för huset på .... onsdag! Då är det JÄTTEMYCKET  pengar Vad säger mamma om flytten då? Gulligt att köpa tågbiljett till henne!Kramen till alla!
    Låter som en riktig spännande helg ni har framför er!
    Terrängfordon för kantarellplockning....DET kallar jag kantarellplockning!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-28 11:40:20 följande:
    *spillde precis lite gröt på pluttens rygg men han märkte ingenting*
    Han e snäll som inte vill äta upp din mat!
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-28 11:45:47 följande:
    Du tyckte inte det var konstigt att Miss Muffin hade med sig namnet från Irland? Du kanske tänkte att hon kom med storken därifrån?
    Ja.... Storken gör väl såna långflygningar eller?!
    Var nog vid Irland som jag insåg att det var fel bebbis jag tänkte på!

    Grå Katt: *vinkevink* Usch då...låter inget vidare att behöva vänta så länge med att äta...förstår att du blir svimfärdig.
    Ja du....BM gör som hon tycker faktiskt....vissa tar alla tester osv först o pratar sen.....jag fick prata först o sen prover o så.

    Jag vetismén om jag blir klar med alla grejor idag....helt galet!
    Nåja....jag tar vad jag hinner så får det bli därefter....men känner att där är en massa grejor med flytten som ingen annan har koll på....kontrollfreak???? Moi??!?!!
  • ingenjörsbruden

    I helgen ska buffbusets säng bäddas....lovade systerdöttrarna att de skulle få vara med o göra det!

    Annars blir det nog slappande o softande....o en hel del BT i helgen....risken finns att jag inte har någon dator på måndag....snyft....så ja...ni får FÖRSÖKA att överleva utan mina novell-inlägg!

  • ingenjörsbruden
    Ankan80 skrev 2009-08-28 18:26:02 följande:
    Hahahaha..skrattar nervöst och glatt på samma gång.Nyss ringde det en kvinna och undrade om jag ville komma på anställningsintervju...haha....hihi....bara sådär liksom...tydligen min gamla chef som namedroppat mitt namn och de var i desperat behov av en sån som jag... Intervjun är på måndag kl. 12....håll tummarna!!!!!!
    Nämen va roligt!!!
    *kniper med allt som går *
  • ingenjörsbruden

    Ninnis: Har du aldrig hör uttrycket " Det veti smeden"? Typ det veti tusan! Insåg att det var längesen jag användt det...jag behöver damma av lite skånska kanske!

    Blommis: Va roligt att ni kommit så långt över utgångsbudet....håller allt vad jag kan för att det ska fortsätta upp upp uppp!
    Blev det lättare för herr Blommis med skämmisburken när det plingat i mobilen? JAG hade def haft svårt att koncentrera mig då iallafall!

    LAnovia: Låter klokt att hoppa över fredagsbjudningen om svägerskan är krasslig....men allt vad jag läst på om influensan...så är den lite värre än vanlig influensa...men inte så farlig som tidningarna försöker att få oss att tro.
    Läste faktiskt en artikel i aftonbladet igår om några som haft influensan....o att de tyckte att media blåst upp allt jättemkt...var även en tjej som fick influensan när hon var BF+4 dagar men det var inga problem....men tror att om man är lite känslig sen innan så kan det slå hårdare.
    Men inte utsätta sig i onödan.....inte utmana ödet.
    Låter mysigt att vara hundvakt....även om den är till åren... man får njuta extra mkt av den tiden man har med dem.

    *Vinkar glatt till Leksi o Jenny* Har för mig att jag skulle kommentera ngt...men ja....*blankt i huvudet*

  • ingenjörsbruden

    lanovia 08 skrev 2009-08-28 23:51:15 följande:


    Den gamla trötta hunden, finns nu inte mera. Vi satte oss i TV-soffan strax innan nio för att mysa och ta det lugnt. Helt plötsligt började hunden rycka konstigt med huvudet vilket slutade i ett rejält epilepsianfall, vi åkte iväg till Blåstjärnan. Efter ytterligare ett anfall och snabb undersökning av honom blev slutsattsen att antingen måste de göra en stor ordentlig undersökning (Dv.s röntgen massa prover etc etc) eller så var det dags att låta honom sova för gott.Då han var 11 år och varit trött de sista så visste jag redan vad mina föräldrar skulle säga men ringde ändå och pratade med dem.Nu sover han som sagt gott. *gråter i mängder*
    Nämen förlåt lanovia....jag missade helt de sista 3 inläggen!!!


    Gud va jobbigt!! *kramar om massor o känner mig som en riktig heffaklump i ett glashus....*
    O jag som tänkte att ni skulle ha det mysigt o njuta tillsammans denna veckan....*snyft*
    Skönt att ni var hemma så att vovven inte behövde vara ensam den sista stunden. *tårarna sprutar här*
Svar på tråden I vått och torrt och väntan