• Fru Bygg

    I vått och torrt och väntan

    Jag fick sova i 5 timmar i sträck inatt och sedan ett pass till på 3 timmar. Underbart! Man känner sig som en helt ny människa efter de få bra nätter som vi har!

  • Fru Bygg

    Har du växt upp i blekinge, eller din mamma har flyttat dit sen?

  • Fru Bygg

    Ja, just nu. Har precis ammat henne och hon ligger i sin säng. Men jag vågar inte hoppas på att hon sover någon längre stund. Det är väldigt mkt ljud och rörelse, så hon powernappar nog bara! Jag måste snart lämna tråden lite, måste hoppa in i duschen. Har en fullspäckat dag idag, måste packa inför resan, ska vaccineras och sedan kalas för Ellas kusin på kvällen. Allt tar ju också längre tid när man ska bära runt på en liten prinsessa.

  • Fru Bygg

    Du är så välkommen att fortsätta spamma med oss, Ninnnis! Du kan hålla Hvidis sällskap medan jag duschar. Ses snart igen!

  • Fru Bygg

    Så nu är jag tillbaka och kan spamma igen! Hann både duscha, sätta på en maskintvätt och plocka undan efter frukosten. Ella powernappar fortfarande, då hinner jag kanske lite till nu då!

  • Fru Bygg

    Vad sugen jag blev på mat och hotellfrukost nu! Men kommer nog att få gott om mat hemma hos mamma och pappa.

    Jag gick ner 10 kg rätt så fort efter förlossningen, men nu är det stopp. Jag borde gå ner 5 till, men vill gå ner 10 till. Men jag är så sötsugen på kvällarna, försöker vara duktig, men är man trött och det är så mörkt ute, så vill man unna sig ngt. Hur blir man av med sötsuget?

  • Fru Bygg

    Effektiv, ja... Men nu vaknar Ella från tuppluren och då tar allt desto längre tid. Men klart, jag får ju en massa gos på köpet nu! Det kan man aldrig aldrig få för mkt av.

  • Fru Bygg

    Jo, det är det verkligen, EA.
    Jag har aldrig varit så förtjust i choklad innan, men sen jag träffade min man (som älskar choklad) så är jag frälst. Har dock hört att man inte ska äta så mkt choklad när man ammar, men vet inte om det är sant.

Svar på tråden I vått och torrt och väntan