Inlägg från: ingenjörsbruden |Visa alla inlägg
  • ingenjörsbruden
    Fjällbruttan skrev 2009-08-27 09:44:16 följande:
    Ingis, spammar med dig Visst är f-kassan sjuk! jag som jobbar i kök, och det är djälvligt tungt när man har runt 100 a´la carte och en buffé (bläck som ska ut och in i stora ugnar, gjutjärnspannor, potatisgrytor på 15 liter osv och mint 40 gr i köket på sommaren) kunde INTE få havandeskapspennig för det ansågs inte vara tungt jobb.... Medans jobbar du inom vården så är det inga problem..Gubben ringde dagen efter hon var född om pappadagar... -Du ska ringa samma dag gnällde kärringen, Jamen ungen är född på kvällen, -Ja,men du kan ju använda kanpptelfon och knappa in dina uppgifter, gnäller hon vidare-Nä, det kan jag inte för det fanns ingen telefon i förlossningssalen och jag ville inte lämna min sambo halv tolv på natten för det och sen inte kunna komma in genom sjukhusdörrarna igen för att det är låst!-Men du kunde ju använt mobilen... -Hrmm..man FÅR inte använda mobilen på sjukhuset! Djup suck från tanten.. OK, vi kan väl försööööka ordna så du får pangar från idag...Miffon!Fast det finns några bra här i västerbotten som ringer och hjälper en o man fyllt i lite underligt, de är jättegulliga Inte dersa fel att reglerna är korkade!
    Ja systemet är helt jäkla föråldrat...men visst finns det snälla/vettiga personer som jobbar där...som tur e....men jag förstår inte hur ett så knasigt gammalt o förlegat system kunnat överleva ända sen 70-talet utan att uppdateras! Skrämmande!

    Mannen som höll i föreläsningen var väldigt bra...han var helt på det klara o sa som det var att vissa regler var bara för att göra det svårt för oss....måste kännas lite pinsamt att behöva medge sånt.....men så är det.

    Blommis: Ja klart herr Blommis ska ta samtalen om villavagnen....Nån nytta får han ju faktiskt göra!
    Hoppas verkligen att din huvudvärk o alla spänningar snart kan släppa....är orolig för dig. Men snart så kan ni förhoppningsvis pusta ut lite i nya fina slottet.
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-08-27 10:24:49 följande:
    Ja snart bor vi i slottet! Just nu är det liiiite limbo kan man säga. Varken här eller där och samtidigt både och. Vi äger för många saker för närvarande. Det behöver minska med en villavagn och en stuga inom det närmaste...
    Ja...tänk....för bara några månader sen så ägde ni bara er stuga på xx kvm....nu har ni ett slott OSSÅ!

    Har sagt det så många gånger....man ska vara försiktig med vad man önskar sig! Förförra året tyckte jag att inget hände..inget hus....inga bebisplaner....inte ens förlova...osv...hahahahahahaha...DET fick jag äta upp mångfaldigt!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-08-27 11:38:06 följande:
    Ninnis: imorgon är det kliniken igen. Blodvärdet visade inte tillräckligt hög nivå av vad-det-nu-är-igen så det blev inget idag.Imorgon ska jag också hämta min åter lagade bil.Sambons intervju gick nog bra, men de pratar lite för mycket om behovstjänst för att han ska vara nöjd. Han sak pressa dem lite mer nu snart, för han säger inte upp en fast heltid för en behovstjänst, och han BORDE vara intressant nog att knipa för dem för att de skulle ta och skaka fram något som fungerar för honom.Nu har jag tagit bilder inne i villavagnen. Det syns inte hur ostädat det är tror jag, så jag kan å in annonsen och så städa sedan. Fan vad jobbigt det är att vara fysiskt aktiv med dunderförkylning! Minsta rörelse och man svettas som en gris.Jag har mest skuvat runt sakerna i vagnen så det gick att fota ena hörnet medan prylarna låg i andra...Virket vi har på golvet där tex, tror jag min sambo får flytta imorgon, för jag orkar inte.
    Du e smart du, Blommis.
    Var rädd om dig! *kommer med bricka med scones, grädde o sylt o en stooor kanna kaffe*
  • ingenjörsbruden
    Ninnnis skrev 2009-08-27 11:12:11 följande:
    *försöker äta gröt med en hand medan jag klappar en sovande vovve som ligger i knät*
    Hihihi det där hade jag INTE klarat av utan att ha gröt över hela mig OCH hunden! Djupt imponerad!

    Ja..hur känns det för mig...eeehhh...bra...stabilt...nervöst....eeeehh ja jag vet inte!
    Vågar inte riktigt slappna av....men till helgen ska jag verkligen känna efter...
    Reflekterade igår över att JAG ska bli mamma...eeehh ojdå...hur ska detta gå? Hmmmm....nåja...det löser sig nog...eehhh...JAG som brukar vara kontrollfreak...hahahaha...nåja det blir spännande....men tror att jag är så lugn pga att maken är så nervös/stressad med husbygget, sitt jobb o bebisens ankomst....HAN har nerverna utanpå....o har han det så behöver ju inte jag ju

    Ankis: Nässprayavvänjning e inte roligt...jag köpte en nässpray med olja...sesamolja...o det gick rätt bra....så under graviditeten har jag lyckats undvika nässpray...men nu är min rhinocort slut (har börjat svälla i slemhinnorna igen) så igår tog jag Otrivin igen....å så gott jag sov! Farligt!

    Hur mår Daa idag?

    Idag blir jag bjuden på lunch av chefen tillsammans med kollegorna!
  • ingenjörsbruden

    Daa: hahahaha Ja jag hoppas det....för annars ligger jag nog lite risigt till!
    Lunch gör mumma för själen o magen!

    Blommis: Gött! Ja men då har ni åtminstone utgångsbudet....så av med vagnen blir ni...men ni satte kanske väldigt lågt utgångspris?

    Lunchen var god....helt underbart väder här i södern! Riktig sensommarvärme...surt att sitta inne o jobba bara...hoppas på fint väder hela hösten för jag måste ju slite på vagnen o så måste ju husbygget bli tätt innan höstrusket kommer!

  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-08-27 14:35:53 följande:
    Nejmen alltså utgångsbd har vi på HUSET!! Det är den budgivningen som pågår! Och nu har ettannant par höjt med 25 tusen och den första tjejen svarat med 25 till. Två andra par ska återkomma med sina bud imorgon! OCH nu har en tjej mailat om vagnen och hon tycker den är jättefin och vill komma och titta!
    Hahaha men gud så jag virrat till det...hahahaha
    Nåja...skyller på grav.hormonerna!
    Men skitkul att det budas! Hoppas verkligen de höjer lite mer rejält...typ 100' åt gången är ju mer lagom...hehehehe!

    *dansar segerdans tillsammans med lanovia för att hon inte spytt på 2 veckor*
    Hoppas ni får kul på aktiviteterna!
    Det bränner...hahahhaha

    Pralinen: Kul med sminkkurs!

    Bruttan: *dreglar....kan inte jag få komma o mumsa med er? *
    Låter som ni är ett mysigt gäng som ser till o plussa så gemensamt!
    Om du säger att det är något att se fram emot....så gör jag det ....ser det iofs mer som en period som alla måste igenom med sina barn.....har sagt till maken att han får passaa på att "talla" på tuttarna så mkt han kan nu för snart är de "out of bounds" (golfterm för utanför spelområdet"

    Har varit effektiv värre idag....fått massor gjort!
    Märkt alla möbler som vi ska ha med oss i flytten på jobbet, fixat färdigt en massa projekt....ja...NÄSTAN i klass med Blommis vardagliga effektivitet! till Blommis för hon inspirerar!

    nu ska jag ta o pallra mig hem....bara en dag kvar att jobba....har haft en del förvärkar nu i em som har gjort lite ont...men det var bara under ett möte....som inte var så spännande så det var väl därför jag fick ont!
    O så har buffbuset haft hicka!! Väldigt intressant o första gången! på er alla!!!
  • ingenjörsbruden
    passionsblomman skrev 2009-08-27 17:06:51 följande:
    Nu har det ökat med 50 000 till! Varsin 25:a från de som är igång och budar! *kniper ihop ögonen och tummarna och allt*
    *joinar o kniper ihop hela huvudet o håller tummar o alla tår*
Svar på tråden I vått och torrt och väntan